Eşim beni hiç umursamıyor?

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
Çok kötüyüm .kalbim kırık.moralim bozuk.kendimi çirkin ve aptal hissediyorum.
dün akşam eşimiz ailessi geldi.kendi kendine erkeklik taslaması.beni hemen bozması
ben biliyorum havası.neyse dedim ailesi geldi ya dedim.uçtu dedim.

bu öğle cüzdanmı evde unutunca çarşıya inerken cüzdanımı ver dedim.mağazaya geçtim.orada bekliyorum.bu mağazanın içinde yüksek sesle bir inatlaşıyor benle.ben ağzımı açmadan.havalar.

sonra arkadaşı geldi .ben hiç bozuntuya vermeden selamladım konuşuyoruz.onun yanında hiç kaale almıyormuş gibi burnunun ucuyla konuşuyor.nedir acaba?

bu arada dün benim doğum günümdü eşim pasta alalım mı diyor?ne hediye ne bişey.pastada istermiyim.sadece ben kendim için sevdiğim pastalardan aldım.ailesi gelince beraber yedik((((

eşin sürekli böyle davranıyor sana ? yoksa sadece dünkü mevzumu ?
kaç senelik evlisin

zamanı yok aslında ama hiç bu kadar zıvanadan çıkmamıştı.adam çok öneml bişey olmasa yüzüme bakmıyor

boyle erkeklere sınır oluyorum kusura bakmayın,karısını ezerek kendını guclu gosterme karısının uzerınden ya da baskasının uzerınden esprı yapma ınsanı kendınden sogutur

niye aptal çirkin hissediyorsun ki yaptıklarından o utansın sen aksine daha güçlü,daha kendine güvenli durmaya çalış .
bu arada doğum günün kutlu olsun,nice seneler...

sebebiiii neymşş pekiii içinde vardır belkii bi derdi eişinin yada ailesinemiigüç gösterisi yapmak ihtiyacı istemişş egoo işteee cnm hep böyle deilse sorunyapmaa ama böylesyse konuş bi derim eşinleee

boyle erkeklere sınır oluyorum kusura bakmayın,karısını ezerek kendını guclu gosterme karısının uzerınden ya da baskasının uzerınden esprı yapma ınsanı kendınden sogutur

Erkeklerin geneli böyle aslında.. Benim sevgilimde kankalarının yanında böyle. Sürekli kendini üste çıkarır. Yok bu ilişkide benim dediğim olur sus dedimmi suscan ! falan. -ki hiç böyle bi insan değildir tam tersi ben ona ne desem yapar genellikle ben ne dersem o olur. Ama öyle diyemiyo arkadaşlarının yanında erkeklik taslıyo aklıca. Ama o öyle yaptıkça inadına bende rezil ediyorum. Dünkü yediğin tekmeleri unutma aşkım yapma nolur dediğin zamanları diyorum sönüyo havası

yani ben konuyu tam anlayamadımki hala....tamam dün böyle olmuş..hep böylemiydi..genelde sana davranışları nasıl..aranızda başka konularda geçimsizliğiniz varmı...

yani hiçbirşey yazmamışsın..ne yorum yapılabilirki...

Al karşına konuş.Sen niye böylesin deme onu suçlayacak şekilde konuşma.Ben rahatsız oluyorum üzülüyorum de.Açıkca konuş Bu evliliği yürütmek istemiyorsa boşanırsınız acı ama gerçek bu.Birbirinizi yıpratmaktan iyidir.Elinde olmadan fark etmeden yapıyorsa ya kendini düzeltir yada bir danışmandan psikolojik yardım alırsınız.Hayat o kadar kısaki bir erkek için yıpranmaya değmez. İnşallah geçici bir durumdur.

8 sene sonra kendini yorulmuş falan mı hissediyor acaba eşiniz?

İlk yıllardada böyle miydi?

Şimdi biraz ürktüm..Eşler değişiyor mu acaba bir zaman sonra hay Allah..

Üzülme..İnşallah düzelirsiniz.Belki üzücü,stresli bir dönem geçiriyor eşiniz.

Biraz sabır et,bi bakarsınız orta yolu bulmuşsunuz.

bazı erkeklerde var bu durum.özellikle ailelerinin yanında güç gösterisi yapmayı sever bazı erkekler
eğer 8 yıldır eşin böyleyse değişmesi çok zor canım böyle devam eder gibi geliyor bana
yine de tatlılıkla konuş ne kadar kırıldığını üzüldüğünü anlat belki senin ne hissettiğini tahmin edemiyordur.malum erkekler ince düşünmezler bazı şeyleri açık açık konuşmak gerekir onlarla
umarım bu saçma hareketlerinden vazgeçer eşin

açıkça sorun.
artık beni beğenmiyor musun? düzeltebileceğim birşey var mı? diye sorun. çıkşı yolu nedir sorgulayın.
aldığınız cevaba göre hareket edersiniz artık.
ama siz alttan aldıkça yada üzerine gittikçe mesele uzar. açık oynamasını isteyin.

Siz de umursamayın onu. Yoksayın.
Ama durum pek sıradan gelmedi bana. Birini hatırlattı. Hayatına biri girdğinde kendini bişey zanneden birini. Dilerim öyle değildir

valla uzgunum ama sankı esınle aranızda aşk kalmamıs gıbı hıssettım..nıye bu kadar onemsıyorsun kı onu sende onun dogumgununde aynısını yap..ona kendını ozel hıssettırme oda gorsun bakalım.....kaba erkekler gıcık oluyorum sızee

esinizin size sevgisi yok sanki...
seven insan karisinin-kocasinin agzindan cikacak her lafa bakar...
konusun onunla derdi neymis ogrenin...

erkek ya işte dışarda muhatap olmuyo aklınca yüz vermiyo. evee gidince nasıl acaba?
benim eşim de yapar bazen. ailesinin yanında ama. bi böyle erkek erkek tavırlar cevaplar falan. mesela sofra toplanıyor hemen bi kaş göz sanki oturucam kocaman kadına hizmet ettiricem o öyle yapmasa. ya da mesela geçen bi konuda zıtlaştık ailesinin yanında, bi tavırlar eve gidince görüşcez falan diye. ben de hıı tmm dedim sesimi çıkarmam genelde. babası da ne görüşcekmişsiniz bakalım yok öyle eve gidince görüşcem falan diye konuşmak dedi cevap yok. eve geldik görüşme falan olmadı tabiki :)

eşimin işleri kötüydü.işi bıraktı.ben çalışıyorum.şimdilik çcuğa o bakıyor.

eve geliyorum bir surat bir surat.

sanki ben işşiz bıraktım.aileside hiç tınlamıyor bu durumu

umursamıyorlar

sanki benim suçum ne??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…