Eşim beni hiç umursamıyor?

canım bi erkek için zor bi durum bu eğer hep böyle davranıyorsa evet sorun ama yeni oluştuysa kendini kanıtlama, bi işe yaradığını ispat etme çabasıdır bence

ya bende anlamadımki
adamı aldığımdan beri bir iş sorunu
bıktım gerçekten.ailesi ağzını açmıyorlar hiç karışmıyorlar

ben gıkım çıkmıyor aman üzülmesin diye ama benimde pikolojim çok bozuldu

insanı mutlu bile etmiyor

b

erkek için en önemli şey eve ekmek getiriyor olması. büyük ihtimalle eve şu anda para getiren ve çeviren sen olduğun için ezilmemek adına böyle davranışlarda bulunuyor. hiç sallama demeyeceğim, her seni kırdığında kırıldığını tavrınla veya sözlerinle belli et, ama kavgaya da vardırma... kendini kötü hissetmene hiç gerek yok, aksine o kendini senin karşında kötü hissettiği için böyle davranıyor. İşleri düzelince davranışları da düzelecektir.

Bu arada çirkin hissediyorum kendimi demişsin, hiç hissetme. hatta imkanın varsa biraz bakım yaptır ya da evde yap, burada dünya kadar tarif var. kendini güzel hissettikçe güvenine de destek olur. o da "hanıma neler oluyor" korkusundan biraz kendine çeki düzen verir. eskiler derler ya ne olursa olsun kuyruğu dik tutmak lazım diye, sen de kuyruğunu dik tut. hala ona karşı sevgin varsa gerisi düzelir zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…