Esim beni internette aldatiyor

Baskılanmış erkek aldatıyor da baskılanmamış elit beyler aldatmıyor mu aklıma yine mügenin exi geldi.. adam yurt dışında da yaşamış gayet rahat bir hayatı da olmuş ama sonuç ortada

bir işe başlamış ama bitirememiş... işlerede bitirilmesi için başlanılır hep yarım kalsın diye değil. sert cıkması bak şifreyide verdim yok bişi demesi,sesini yükseltmesi konudaki haksızlığını bilen kişinin tavırları.

boyle aldatan kisilerin boyu posu devrilsin esiniz var yaninzda daha ne baska yerde baskalarini aramak da ne oluyor macerami ariyorlar kendilerine bekarlik donemlerini mi istiyorlar oyleyse niye evlenir bu insan evlenmeyin ya nedir bu yani soguturlar evlilikten iste boyle sonunda

Arkadaslar ayrilmalimiyim yoksa bir sans dahami versem kimseye söylüyemiyorum ailem yada onun ailesine anlatsam olaylar iyice kariscak bir karar vermem lazim dertlesecek kimsem yok bir arkadasim yok evin icinde kafayi yicem düsünmekten ayrilsam ailemin yanina gidecem mecbur söyle düsünüyorum o zaman hayatim dahada zor olucak hep dirdir esim oglumu bir yere götüremezsin diyo elimden geleni yapar alirim diyo bu arada ben almanyada yasiyorum bir meslegim var anne iznindeydim esimin isi iyi oldugu icin dahada baslamadim bir ise ailemin durumu o kadar iyi degil fakat ailem babam cok sIkI yönetimli birisi namusuna asiri düskün aslinda kendimden cok baskalari digerleri ne der ne olur onu düsünüyorum

Bir şans daha vereyim mi diyorsun....
Adamı yatağında başka kadınla basarsın o şansta da ben sana diyeyim

Suçlu psikolojisiyle karşı atak yapmış seni sindirmek için. Adam aldatmadıysa bile aldatmaya meyilli.
Ayrı yatmak bahane bu arada. Aldattığını öğrendiğinde boşanmayacaksan görmezden gel. Diğer türlü iyice arzsızlaşıyor insanlar...

esim oglumu bir yere götüremezsin diyo elimden geleni yapar alirim diyo b

Bal gibi alırsın.

ailem babam cok sIkI yönetimli birisi namusuna asiri düskün aslinda kendimden cok baskalari digerleri ne der ne olur onu düsünüyorum

Boşanma ile namus denilen şey arasındaki bağı nasıl kuruyor ailen? Çok iki yüzlüce...
Mesleğin varmış, ailenin yanına dönme. Gerekli ortamı hazırla.

Güven ruh gibidir birkez bedenden çıktıysa birdaha geri gelmez denmis ...bosanmayacaksiniz ama onun burnundan fitil fitil getir yaptığını ki korksun birdaha denemesin

Kadın yada erkek eğer aranmaya çıkmışsa evdede olsa dışarda da olsa engel olamazsın. Oyuzden nasıl engel olurum diyipte kendini yıpratma.. boşuna surat yapıp hemen gördüğün şeyi söylemişsin. Bekleyip sessiz takip yapsaydın .Ve yakaladgndada bassaydin tekmeyi.simdi yaptığın suratla kaldin.oda hem suçlu hem güçlü tripcan havalarinda

Nasil mesale ne yapipta onu korkutabllirim yaptina pisman edebilirim bidaha yapmaya tenezzül edemesin ltf akil verin

Cevap verilmedigi icin suclulugu aklandi mi simdi. Ya cevap verilseydi. Seytana uydu diyemeyecegim kusura bakma.

Artik her sekilde takip etmen gerekiyor da nereye kadar. Gercekten aldatip bosanma karari verene kadar mi. Bari haberi olmadan gizli takip etseydin.

Nasil mesale ne yapipta onu korkutabllirim yaptina pisman edebilirim bidaha yapmaya tenezzül edemesin ltf akil verin

Hiç bişey yapamazsın.
Bir kere aldatıp ya da aldatmaya teşebbüs edip affedilen insan %90 şansını tekrar deneyecektir. %10'luk dilimde olmak için dua edebilirsin sadece.

1. Adim yeminler yapmadim asla yapmamlar
2. Adim sucunu bastirmak icin tavir yapmalar

3. Adim guvenmiyorsan ayrilalim

Esin niyet etmis ama icrata gecememis. En azindan sen oyle biliyorsun
Bunu unutup unutmamak sana kalmis

Gözünle gördüğün şeye inan genellikle bu durumda ailem bozulmasın diye çok yemin ediyorlar ama belki hatasının farkına varıp hesaplarını kapatması güzel bir şey umarım pişman olup aranız daha fazla bozulmadan bu yoldan geri dönmüştür

Ne yapmaya chat sayfalarına üye olup kızlara selam yazmış aldatmak aklının ucundan geçmediyse ve ne malum dışarda yapmadığı ? Evet yaptım diyecek hali yok ya.

Bir de hem suçlu hem güçlü kaprisini çekememmiş. Bavulumu alıp gideyim dediğinde defol git deseydiniz keşke. Adam resmen aldatmaya teşebbüs etmiş. Karşı taraftan cevap gelmeyince birşey yapamamış.

Napıyım diye bize sormayın. Yapılacak belli. Tabi boşanmayı düşünmüyorsanız da susup oturacak , birdaha böyle birseyle karşılaşınca görmezden geleceksiniz...

Yine nette başka kadınlara (slm) yazan ergen kafa, pardon koca

Ne çok türedi bunlardan yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…