- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
- Konu Sahibi Selin_s3456
-
Bazen rahatlık da batar :)Baskılanmış erkek aldatıyor da baskılanmamış elit beyler aldatmıyor mu aklıma yine mügenin exi geldi.. adam yurt dışında da yaşamış gayet rahat bir hayatı da olmuş ama sonuç ortada
esim oglumu bir yere götüremezsin diyo elimden geleni yapar alirim diyo b
ailem babam cok sIkI yönetimli birisi namusuna asiri düskün aslinda kendimden cok baskalari digerleri ne der ne olur onu düsünüyorum
Nasil mesale ne yapipta onu korkutabllirim yaptina pisman edebilirim bidaha yapmaya tenezzül edemesin ltf akil verin
Hahahah ay hic gulecegim yoktuEe o selamlari yigeni mi yazmis?
1. Adim yeminler yapmadim asla yapmamlarMerhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim geceleri uyumuyor heleki ben yatinca kalkiyordu bunu hep yapiyodu ama ben ona güveniyordum iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi bu surat ifadeni hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum bütün sifrelerinj verdi o sitedeki adresinide silmis simdi o uyumadan uyumuyorum korkumdan bosuna bekleme diyo yapacak olsan disardada yaparim diyo kizlar yardim edin napiyim
Gözünle gördüğün şeye inan genellikle bu durumda ailem bozulmasın diye çok yemin ediyorlar ama belki hatasının farkına varıp hesaplarını kapatması güzel bir şey umarım pişman olup aranız daha fazla bozulmadan bu yoldan geri dönmüştürMerhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim geceleri uyumuyor heleki ben yatinca kalkiyordu bunu hep yapiyodu ama ben ona güveniyordum iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi bu surat ifadeni hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum bütün sifrelerinj verdi o sitedeki adresinide silmis simdi o uyumadan uyumuyorum korkumdan bosuna bekleme diyo yapacak olsan disardada yaparim diyo kizlar yardim edin napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?