- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Selin_s3456
-
Nasil mesale ne yapipta onu korkutabllirim yaptina pisman edebilirim bidaha yapmaya tenezzül edemesin ltf akil verin
Ben söylemiştim daha önce sesiz kaldılar ama bizimkiyle daha betet olduk neden söylemişim koca adammış onlar bilse ne olacakmış hiç...bence işe yaramaz ama ailesinin gözünde bu evlilikteki hatalı kim en azından onı biliyorlar banA laf edemezlerAcaba bu konuyu onun anne ve babasina acsammi
Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var esimin son siralarda bana ilgisizligink farkettim ve süphelendim geceleri uyumuyor heleki ben yatinca kalkiyordu bunu hep yapiyodu ama ben ona güveniyordum iki gün önce telefonu karistirirkene bir chat sayfasina kayit olmus resmi var ama baska bir isim kullanmis iki üc kizada slm yazmis ama cvp yok herhangi yazisma yok arastirdim bulamadim bunu ona söyledim inkar etti yeminler etti ben seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye iki gündür ayri yatiyorum konusmuyorum ve bugün bana trip yapti ben ona yapiyorum diye eger bana güvenmiyorsan ayril yada ben aliyim bavulumu gidiyim senin kaprisini cekemem dedi bu surat ifadeni hep bir sinirlilik bagris cagris ne yapacami bilmiyorum bütün sifrelerinj verdi o sitedeki adresinide silmis simdi o uyumadan uyumuyorum korkumdan bosuna bekleme diyo yapacak olsan disardada yaparim diyo kizlar yardim edin napiyim
Süphem vardi uzun zaman takip ettim en sonunda yakaladim ama tamda yakalamak sayilmiyo tutamadim icimde nasil yüzüne bakim bisey olmamis gibi davranirdim yapamazdim yuvam yikilsin istemiyorum hepsi bir rüya olsa keske
Geceleri sürekli kalkiyodu yataktan uyuyamiyorum diyerek islerim var onlari halledicem diyodu bana telefonunu gizlice kontroll ettigimde internet sayfasinda hersey silinmis oluyodu bu beni süpheye düsürdü ve bana karsi sürekli bir bagris cagris en ufak biseyde.. yanasmiyodu sen yanima gelmiyosun bana ilgi göstermiyosun diyodu bencil yani sen beni mutlu edeceksin tavrindaydi iliskiye girerkene bile bir stressdi ben zaten süphelendigim icin iliskiye girmek istemiyordum ondan sogumusdum git gide....sonra sabah o uyurken tel aldim tesadüf girdigi sayfalari silmeyi unutmus bir actim chat sayfasi sonra emailine girdim en son onuncu ayda girilmis kapatmis ve tekrar o baktigim günü girmis tahminim benle tartisdigi zamanlar oralara girmis disarida bulusdunu falan sanmiyorum cünkü belli bir kisi degil bir cok kisi rast gele yazmis slm diye nerelere gittigiden hep haberder olur sürekli ararim acar neyse ben bunu hemen söylemedim aksama kadar o siteye bende baska isimle kayit oldum onu test ediyim dedim ama dedigim gibi sürekli girmiYo emaildede en son iki aya önce girmis sonra söyledim bagir cagirdi ben yapmadim yemin ederim seni aldatmayi hic düsünmedim dedi inanmadim tabiki gözlerimle gördüm...hemen sonra girmis siteye silmis gidicem bitti dedim sarildi öptü yapma al telefonumu dedi herseyi sildi facebook instgram almadim inatlasdim bitti icimdeki sevgide güvende dedimsiz yakalayincamesajlari hemen mi siteyi gosterdi yoksa sildikten sonra mi?nasil anladiniz tavirlarindaki degisim neydi?
seni seviyorum seni aldatmayi aklimin ucundan bile gecirmedim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?