Esim beni internette aldatiyor

Nasil mesale ne yapipta onu korkutabllirim yaptina pisman edebilirim bidaha yapmaya tenezzül edemesin ltf akil verin

Hangi site soyle de biz uzak duralim.

Iyi haber, oralarda ciddi dusunulmuyor.

Kotu haber, aldatmanin her turlusu mevcut.

Bir uyelik silinir, oteki gelir. Bu noktadan sonra yapacagin bir sey yok. Gizli gizli takip etmekten baska.

Ben de şu "boşanmayacaksan kurcalama" diyen zihniyetleri anlamıyorum. Boşanma imkanım yok diye göz yumayım öyle mi?

Bilmiyormuş gibi davranıp nasıl yüzüne gülünür ki?

Boşanmayacaksa en azından burnundan getirir, boşanamayacağını hissettirmez blöf yapar, tehdit eder. Eski huzuru bırakmaz pişman eder belki de.

Böyle olan çok gördüm. Hatta adam, suçluluk hissettiği için eskisinden daha çok karısının ağzının içine bakar oldu. Tam tersi yüz bulup devam edeni çok az.

Ben olsam boşanırım hem de kanıtlayıp maddi manevi tazminat davasıyla boşanırım o ayrı ama "boşanmayacaksan kurcalama" mantığı öyle yanlış ki.

Acaba bu konuyu onun anne ve babasina acsammi
Ben söylemiştim daha önce sesiz kaldılar ama bizimkiyle daha betet olduk neden söylemişim koca adammış onlar bilse ne olacakmış hiç...bence işe yaramaz ama ailesinin gözünde bu evlilikteki hatalı kim en azından onı biliyorlar banA laf edemezler

bir kere güven gidince bir daha geri gelmez

kendini hakli cikario simdi isde daha gelmedi sabahdan beride ne yazdi ne aradi ben nerdesin diye yazdim ama nerde oldugunu biliyorum iphone üzeri yerini tespit ediyorum isde suanda ona nasil davranicami bilmiyorum isden gelince iki gündür konusmuyorum

Neden acele ettiniz, ben olsam sinsice takip ederdim bir kaç gün.Konuşmalar ilerleyince de o telefonu yedirirdim ona.sonrası onun problemi...

Süphem vardi uzun zaman takip ettim en sonunda yakaladim ama tamda yakalamak sayilmiyo tutamadim icimde nasil yüzüne bakim bisey olmamis gibi davranirdim yapamazdim yuvam yikilsin istemiyorum hepsi bir rüya olsa keske

Süphem vardi uzun zaman takip ettim en sonunda yakaladim ama tamda yakalamak sayilmiyo tutamadim icimde nasil yüzüne bakim bisey olmamis gibi davranirdim yapamazdim yuvam yikilsin istemiyorum hepsi bir rüya olsa keske

Bir gün içinizde tutamamışsınız, bir ömür bunu bilerek ve hep şüpheyle devam edebilecek misiniz bu evliliğe?

Üzgünüm ama eşinizin tavrından o kadar belli ki tekrarının yaşanacağı.

Ne güzel mesleğiniz varmış neden bunu yapıyosunuz kendinize ?

siz yakalayincamesajlari hemen mi siteyi gosterdi yoksa sildikten sonra mi?nasil anladiniz tavirlarindaki degisim neydi?

siz yakalayincamesajlari hemen mi siteyi gosterdi yoksa sildikten sonra mi?nasil anladiniz tavirlarindaki degisim neydi?
Geceleri sürekli kalkiyodu yataktan uyuyamiyorum diyerek islerim var onlari halledicem diyodu bana telefonunu gizlice kontroll ettigimde internet sayfasinda hersey silinmis oluyodu bu beni süpheye düsürdü ve bana karsi sürekli bir bagris cagris en ufak biseyde.. yanasmiyodu sen yanima gelmiyosun bana ilgi göstermiyosun diyodu bencil yani sen beni mutlu edeceksin tavrindaydi iliskiye girerkene bile bir stressdi ben zaten süphelendigim icin iliskiye girmek istemiyordum ondan sogumusdum git gide....sonra sabah o uyurken tel aldim tesadüf girdigi sayfalari silmeyi unutmus bir actim chat sayfasi sonra emailine girdim en son onuncu ayda girilmis kapatmis ve tekrar o baktigim günü girmis tahminim benle tartisdigi zamanlar oralara girmis disarida bulusdunu falan sanmiyorum cünkü belli bir kisi degil bir cok kisi rast gele yazmis slm diye nerelere gittigiden hep haberder olur sürekli ararim acar neyse ben bunu hemen söylemedim aksama kadar o siteye bende baska isimle kayit oldum onu test ediyim dedim ama dedigim gibi sürekli girmiYo emaildede en son iki aya önce girmis sonra söyledim bagir cagirdi ben yapmadim yemin ederim seni aldatmayi hic düsünmedim dedi inanmadim tabiki gözlerimle gördüm...hemen sonra girmis siteye silmis gidicem bitti dedim sarildi öptü yapma al telefonumu dedi herseyi sildi facebook instgram almadim inatlasdim bitti icimdeki sevgide güvende dedim

Eşiniz kendine güvenmediği için yada cesaret edemediği için sadece sanal olarak aldatmak isteyip cvp gelmeyince ondan da vazgeçmiş olabilir. Bu saatten sonra aldatmaya kalkarsa da yakalamak zor olur.sizde net bişey yakalamadığınız için affedersiniz. Süründürün biraz. Ben böyle birşey sezersem asla durmam . Sonsuza kadar o selam yazıp cevap alamadıklarınla uğraşır durursun dersiniz.

cnm evliligi yurut ama ipleri de esinin eline verme kemerini sık biraz taviz de verme aldatmanin da kucugu buyugu olmaz yani ispat var mi var o nedenle burnundan getir suclu cunku bunu sende koz olarak kullan rahat birakma sen ailenin yanina gidemeyecegin icin burda da bunlari yap ne kadar rahat olursa adam o kadar elinden kayar gider allah korusun.ama biraz dişini gostermen gerek senin.

Bence o kadar yüzüne vurup durma özgüvenli görün. kendin bilirsin havalarında takıl aynı gizemleri sende ona yaşat. Sıkma, bunaltma özgüvenli kal.

Ayrılmadığın halde bunu kendisine söylediğin için yalama olacak ve bunu gördüğün halde gitmediğin için daha temlinki hareket edecektir

Arkadaslar bugün kurani kerime el basdi beni aldatmadina dair o siteye kayit olmadina dair bundan sonrada bana inanmazsan bana yapmadigim seyleri yaptirirsin dedi kafayi yicem artikkkk

Evliliğiniz soğumuş. İletişiminiz bitmiş. Hayat yormuş sizi. Adamın canı sıkılıyorduk sohbete ihtiyacı vardır... Bırakın yazışsın. Bak Kur'anada el basmış aldatmamıştır:)) Siz kontrol etmeyin rahat rahat uyuyun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…