Esim beni istemiyor

N1gar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
35
14
3
31
Merhaba arkadaslar ,kendimi cok kotu hiss ediyorum esimle sevib evlendik, bir birimizi cok seviyoruz, 2 yili gecmedi evliliyimiz, bana iyi davraniyor, ilgileniyor benimle,iste olarken beni arayip sorar hep,fakat geceleri ...beni istemiyor ,birlikte oldugumuz gunler haftada 1 ve ya iki haftada 1, ayda en fazla 4u gecmiyor.beni istemiyormusun? Diye soruyorum istiyorum sadece yorgunum diyor , yarin is var erken kalkmam lazim, bugun gozlerim agriyor, belim agriyor ve.s sozler genelde,ben 23/yasimdayim o 30. Yastanmi kaynakli anlayamadim simdide konusmuyoruz, hic konusmak gelmiyor icimden ,adamda cinsel istek var amma useniyormu cokmu tenbel anlayamadim...ne yapmam lazim hala cok yeni evliyiz cinsellige elveda diyip yasamaliyimmi (( turk degilim kusura bakmayin yalnis yazdiysam.

Ayda 4 ise her hafta cinsel hayatınız var demektir.
Erken saatlerde yaklasın.

Bazen bu durgun zamanlar olabiliyor. Hemen kötüye yormadan yorumlayın kendi içinizde durumunuzu. Ne zamandır böyle uzaksınız? Gerçekten bu durgun zamanlar kişiden kişiye değişiyor uzun ve kısa zaman aralığı. Çok yorucu bir işi mi var? Siz çalışıyor musunuz?

Bence bu konuya ne kadar takılırsa o kadar itici olur.
Mesela işten gelince bi saat falan uyusun çok erkenden ağırlık basmamış olur.
Ve sürekli beni istemiyor musun diye sorma bence.

Merhaba arkadaslar ,kendimi cok kotu hiss ediyorum esimle sevib evlendik, bir birimizi cok seviyoruz, 2 yili gecmedi evliliyimiz, bana iyi davraniyor, ilgileniyor benimle,iste olarken beni arayip sorar hep,fakat geceleri ...beni istemiyor ,birlikte oldugumuz gunler haftada 1 ve ya iki haftada 1, ayda en fazla 4u gecmiyor.beni istemiyormusun? Diye soruyorum istiyorum sadece yorgunum diyor , yarin is var erken kalkmam lazim, bugun gozlerim agriyor, belim agriyor ve.s sozler genelde,ben 23/yasimdayim o 30. Yastanmi kaynakli anlayamadim simdide konusmuyoruz, hic konusmak gelmiyor icimden ,adamda cinsel istek var amma useniyormu cokmu tenbel anlayamadim...ne yapmam lazim hala cok yeni evliyiz cinsellige elveda diyip yasamaliyimmi (( turk degilim kusura bakmayin yalnis yazdiysam.
ayda 4 gayet iyi daha ne istiyorsunuz siz

Ayda 4 ise her hafta cinsel hayatınız var demektir.
Erken saatlerde yaklasın.
Erken saatlerde kayinpederim baska odada oturdugu uyanik oldugu icin bu seferdede babam uyusun sonra diyor cok qarip hiss ediyorum sanki ben zorluyormusum gibi.

Bazen bu durgun zamanlar olabiliyor. Hemen kötüye yormadan yorumlayın kendi içinizde durumunuzu. Ne zamandır böyle uzaksınız? Gerçekten bu durgun zamanlar kişiden kişiye değişiyor uzun ve kısa zaman aralığı. Çok yorucu bir işi mi var? Siz çalışıyor musunuz?
Durgunlugunu bende ilk baslarda gecici sandim sonra davam etdigi icin sikilmaga basladim tartismalar cikdi aramizda bu konuda,baska konularda hic tartismiyoruz, bilgisayar onunde calisiyor 6 da isten cikib geliyor bende universite okuyorum ,baska aktivitelerimde var yani hep evde degilim genelde.

Bazen bu durumlar ile karşı karşıya kalabiliyoruz ama geçici en fazla 2 ay sonra düzelir. Durağan zamanları oluyor. Erkeği herzaman cinselliğe hazır olarak görmeyin.

Bence bu konuya ne kadar takılırsa o kadar itici olur.
Mesela işten gelince bi saat falan uyusun çok erkenden ağırlık basmamış olur.
Ve sürekli beni istemiyor musun diye sorma bence.
Sormayi birakdim artik sadece konusmuyorum tavrimi boyle koyuyorum hiss ediyor bence bundan dolayi boyle davrandigimi.

Bizim de aynı.3 yıllık evliyim adamın huyu o bence çok çok fazla cinsellik beklemeyin siz de ayak uydurun haftada bir ise normal.

Haftda bir az değil, sonuç olarak aktif sayılırsınız ayda bir senede bir oluyor diye yazanlarda vardı..adam gerçekten yorgun olabilir sen ayarlayacaksın zamanını ortamı kendini vs vs..

Bizim de aynı.3 yıllık evliyim adamın huyu o bence çok çok fazla cinsellik beklemeyin siz de ayak uydurun haftada bir ise normal.
Hafta sonlari genelde oda bir is cikarsa cok yorulmussa hic istemez zaten arkasini donup yatar ,tenbel bir tip yani .siz bu durumla nasil bas ediyorsunuz? Sakin kalmayi beceremiyorum

Durgunlugunu bende ilk baslarda gecici sandim sonra davam etdigi icin sikilmaga basladim tartismalar cikdi aramizda bu konuda,baska konularda hic tartismiyoruz, bilgisayar onunde calisiyor 6 da isten cikib geliyor bende universite okuyorum ,baska aktivitelerimde var yani hep evde degilim genelde.
Ben yinede geçicidir inşallah diyorum dediğim gibi oluyor hiç bi sebep yokken havalardan psikolojiden. Konuşarak aranızdaki irtibatı koparmayın hiç değilse. Yani cinsel anlamda durgunluğu zamana bırakın ama yapıcı şekilde konuşarak cinselliği hatırlatın. Kimisine haftada bir normaldir ama kimisine göre daha fazla olması gerekir.

Hafta sonlari genelde oda bir is cikarsa cok yorulmussa hic istemez zaten arkasini donup yatar ,tenbel bir tip yani .siz bu durumla nasil bas ediyorsunuz? Sakin kalmayi beceremiyorum

Esimin işi çok ağır olmamasına rağmen bizim de haftasonlari olur.dus almak zor geliyor sanırım:) bi de evde sizin büyükler varmış kalkıp dusa girmek ayip olur diye de çekinme olabilir.basedemedim ayak uydurdum:)

Back
X