Esim beni istemiyor

Bazi hatunlarinda yatip kalkip sevişesi geliyor.valla hayran kaliyorum ne yiyip ne iciyorsunuzda hormonlar tavan:KK49:ayda kac kere normal acaba
Kendimden de suphelencem:dondurma:

Of yaa benim esimde hep yorgun hep usengec tembell :işsiz:
Soyle yokki ustumuze atlicak bi koca
Yokki bi tatmin etme :mad:
Evlilik demek kocani istedigin zaman opmek sevmek degil mi yaaa
Ama yok sikildim artik
Kendimi tatmin etmeye basladim
O istemedikce yanasmiyorum
Tutuyorum hep kendimi :tokat:
Off zorbi durum yasamayan bilemez :süslü::sopa::KK34:

Eşiniz evliliğin ilk günleri nasıldı? Hep mi böyleydi 2 yıl sürekli böyle mi geçti mesela balayında falan nasıldı?

Of yaa benim esimde hep yorgun hep usengec tembell :işsiz:
Soyle yokki ustumuze atlicak bi koca
Yokki bi tatmin etme :mad:
Evlilik demek kocani istedigin zaman opmek sevmek degil mi yaaa
Ama yok sikildim artik
Kendimi tatmin etmeye basladim
O istemedikce yanasmiyorum
Tutuyorum hep kendimi :tokat:
Off zorbi durum yasamayan bilemez :süslü::sopa::KK34:
ala ala ne kadar istiyor ayda 1 mi

Bunlar hep teknolojiden önceden tv yokmuş elektrik yokmuş insanlar hep sevişir beşli yedili ürermiş kadınların böyle bir derdi yokmuş :KK48:

ala ala ne kadar istiyor ayda 1 mi
Ayda iki diyim
Daha fazla istedigi olsada 2 dk suruyor o da sadece kendi zevkine beni memnun etme yok fantazi yok onsevisme hicbisey yok anladin iste daha fazla acik yazmayayim :63::KK59:
Birde benim canim istediginde olmuyor kac kez reddedilince bi daha yanasmiyorum kadinim ben ya
Hep o istediginde oluyor
Ne istekli kadindim ya koreltti beni

Ayda iki diyim
Daha fazla istedigi olsada 2 dk suruyor o da sadece kendi zevkine beni memnun etme yok fantazi yok onsevisme hicbisey yok anladin iste daha fazla acik yazmayayim :63::KK59:
Birde benim canim istediginde olmuyor kac kez reddedilince bi daha yanasmiyorum kadinim ben ya
Hep o istediginde oluyor
Ne istekli kadindim ya koreltti beni
bence konuş sonucta kocan seni tatmin etmek zorunda

bence konuş sonucta kocan seni tatmin etmek zorunda
Konustum aslinda esim cok calisiyor sabah 6 aksam 8,eve gelir yemek yer spora kilolu kendisi 9 da spora 10 bucukda dukkan kapatmaya gider gece 12:30 evde cay sigara saat 1 yani adami gordugum 2 saat bile degil 15 gune bir pazarlari izinli konussamda yoruluyorum yok uykusuzum beni anlamiyorsuna getiriyor duygusal baski yani ne diyim ole diyene sikildim bu is temposundan yalniz yasiyorum ben sanki :KK61::mad:

Konustum aslinda esim cok calisiyor sabah 6 aksam 8,eve gelir yemek yer spora kilolu kendisi 9 da spora 10 bucukda dukkan kapatmaya gider gece 12:30 evde cay sigara saat 1 yani adami gordugum 2 saat bile degil 15 gune bir pazarlari izinli konussamda yoruluyorum yok uykusuzum beni anlamiyorsuna getiriyor duygusal baski yani ne diyim ole diyene sikildim bu is temposundan yalniz yasiyorum ben sanki :KK61::mad:
kötümüş bizde calılıyoruz üstelik 2 cocukda var 10 yillik evliyiz bu haftada 2 3 kez oluyor

Merhaba arkadaslar ,kendimi cok kotu hiss ediyorum esimle sevib evlendik, bir birimizi cok seviyoruz, 2 yili gecmedi evliliyimiz, bana iyi davraniyor, ilgileniyor benimle,iste olarken beni arayip sorar hep,fakat geceleri ...beni istemiyor ,birlikte oldugumuz gunler haftada 1 ve ya iki haftada 1, ayda en fazla 4u gecmiyor.beni istemiyormusun? Diye soruyorum istiyorum sadece yorgunum diyor , yarin is var erken kalkmam lazim, bugun gozlerim agriyor, belim agriyor ve.s sozler genelde,ben 23/yasimdayim o 30. Yastanmi kaynakli anlayamadim simdide konusmuyoruz, hic konusmak gelmiyor icimden ,adamda cinsel istek var amma useniyormu cokmu tenbel anlayamadim...ne yapmam lazim hala cok yeni evliyiz cinsellige elveda diyip yasamaliyimmi (( turk degilim kusura bakmayin yalnis yazdiysam.
Adam gerçekten yoruluyor demek ki. Ya ben napayım; eşimle ayda 4-5 gün görüşüyoruz sadece; sürekli şehir dışında. Önemli olan cinselliğin sayısı değil kalitesi hem :confused:

gercekten konuş eşinle yeni evli icin ayda 2 cok az
Dedigim gibi ayda dort de olsa ben artik zevk almiyorum oldu bittiye getiriyor uykum geldi diyerek benide soguttu bende kendi zevkine 2 dk oldugundan sayi fazlada olsa ben mutlu olmuyorum etmiyor cunku

Back
X