• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni kıskanıyor mu acep ?

tecrubesiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
263
1
26
Diyarbakır
kızlar şimdi diyeceksiniz ki bu kız dertsiz başına dert mi almak istiyor acaba diyeceksiniz.... bilmiyorum belki de öyleyim !! bilirsiniz ki her kadın kıskanılmayı ister .... ancak eşimin beni kıskandığını hiç hatırlamıyorum yaa :( yani kıskanılacak bi olay yaşamadık herhalde diyorum... benim açımdan bakarsak ben eşimi kıskanıyorum... ve zaman zaman bunu belli etmişliğim de vardır.... mesela işi gereği bazen nöbetlere kalıyor.... acaba nöbetçi arkadaşı bayan mıydı diye içim içimi yiyor sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta....yada bazen nöbet değişikliği sebebiyle bayan çalışanlar eşimin telefonunu arıyorlar... sözle olsun surat asarak olsun şaka yollu olsun onu kıskandığımı filan belli etmişimdir hep... allaha çok şükür ki eşim de kendini koruyan bi insan .... ama eşimin bana sözle sölediği hiç olmadı yaa .... hiç... seni kıskanıyorum şöyle yapma böyle yapma dediği olmadı ... evli olan her kadının yapması gerektği gibi eşime sadığım çok şükür.... her daim hareketlerime dikkat etmişimdir yani erkekli ortamlarda misafirlikte giyinişime konuşmama hep dikkat etmişimdir ...yani yapımdanda kaynaklanıyor herhalde.... aileden de kaynaklanabilir... ben kendimi genelde erkeklerden akraba da olsa hep uzak tutmuşumdur evlendim hala öyleyim.... buna bağlıyorum eşimin beni kıskanmasını gerektiren bir olay olmadı yani !!!!!... şimdi sizlere soruyorum Kadınlar Kulübünün her konudaki aziz yorumcuları.. acaba eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını nasıl anlayabilirim.. ne yapmam gerek makul tarzda tabi :) aklıma bir şey gelmiyor.... kıskançlık nasıl olur....?

Bence kuruntu yapmayın, dertsiz başınıza dert açmayın :))

Bakın ne güzel bi evliliğiniz var eşiniz size çok güveniyor demekki, ve söylediklerinizden de sadık oldugu anlaşılıyor. Siz kıskanılacak bir ortam yaratmadığınız sürece niye kıskansın ki... Söylediğiniz gibi her şeyinize dikkat ediyormuşsunuz sürekli kıskanıp sizi daraltsa, bunaltsa , tartışmalar çıkarsa daha mı iyi olurdu yani? :)

Ne güzel işte daha ne istiyorsunuz . Böyle şeyler düşünüp hayatı çekilmez hale getirmeyin , halinize şükredin evliliğinizin tadını cıkarın, mutluluklar
:34:

kızlar şimdi diyeceksiniz ki bu kız dertsiz başına dert mi almak istiyor acaba diyeceksiniz.... bilmiyorum belki de öyleyim !! bilirsiniz ki her kadın kıskanılmayı ister .... ancak eşimin beni kıskandığını hiç hatırlamıyorum yaa :( yani kıskanılacak bi olay yaşamadık herhalde diyorum... benim açımdan bakarsak ben eşimi kıskanıyorum... ve zaman zaman bunu belli etmişliğim de vardır.... mesela işi gereği bazen nöbetlere kalıyor.... acaba nöbetçi arkadaşı bayan mıydı diye içim içimi yiyor sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta....yada bazen nöbet değişikliği sebebiyle bayan çalışanlar eşimin telefonunu arıyorlar... sözle olsun surat asarak olsun şaka yollu olsun onu kıskandığımı filan belli etmişimdir hep... allaha çok şükür ki eşim de kendini koruyan bi insan .... ama eşimin bana sözle sölediği hiç olmadı yaa .... hiç... seni kıskanıyorum şöyle yapma böyle yapma dediği olmadı ... evli olan her kadının yapması gerektği gibi eşime sadığım çok şükür.... her daim hareketlerime dikkat etmişimdir yani erkekli ortamlarda misafirlikte giyinişime konuşmama hep dikkat etmişimdir ...yani yapımdanda kaynaklanıyor herhalde.... aileden de kaynaklanabilir... ben kendimi genelde erkeklerden akraba da olsa hep uzak tutmuşumdur evlendim hala öyleyim.... buna bağlıyorum eşimin beni kıskanmasını gerektiren bir olay olmadı yani !!!!!... şimdi sizlere soruyorum Kadınlar Kulübünün her konudaki aziz yorumcuları.. acaba eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını nasıl anlayabilirim.. ne yapmam gerek makul tarzda tabi :) aklıma bir şey gelmiyor.... kıskançlık nasıl olur....?

canım senınde sıkanılmayı ıstemen cok dogal.bende aksınden dertlıyım.asırı kıskanc benımkı.herseyıme karısıyo.nefes aldırmıyo.ınan buda cok zor.korkumdan bır yere gıtmek ıstemıyorm.bı bahane buluyo.okadardadıkkat etmeme ragmen.bıktım artık deyıncede seven kıskanır bunu unutma dıyo.garıbımınkı hastalık farkında degıl...

Dertsiz başına dertmi almak istiyorsun anlamadım ? hareketlerime dikkat ederim kıskanılcak bişi yapmam diyorsun hemde kıskanmıyor mu acaba diyorsun ? çelişkili bir durum.

Eşin senden eminse başkalarından ksıkanmıyordur
Fazlasıyla emin demek ki

Etek boyu şu bu diyorsan da, o bana ksıkançlık gibi gelmiyor
Kısıtlama denir buna

Bence kıskanmasın
Bensiz dışarı çıkma, uzun etek giy, dar giyme, çalışma, höt möt bi tip olacağına..

Son düzenleme:

Anlatım tarzın çok ilginç.
1.) “Allah’a şükür eşim kendini koruyabilen biri”=nasıl yani herkes eşin için ölüp bitiyor ama o gardını kuşanmış kendini koruyor. Olacak şey değil. Nöbetinde bayan arkadaşlarının olması ne kadar doğal. Sabaha kadar uyumamak bu neden dolayı ne kadar anormal.
2.) “Akrabalara karşı vs kendini uzak tutmak”
Yani karşı cinsle iletişim kurmak ayıp mı ya da ahlak sınırlarını mı aşıyor? Ya da hemen o konuya mı çekmek lazım?
Bence sen çok detaycı düşünüyorsun eşinde sorun yok.

Anlamadığım nokta eşiniz sizi kıskanınca ne olacak, yani sizi kıskanınca çok sevdiğinimi düşüneceksiniz?

Benim eşimde kıskanmaz, kısıtlamaz ama ben bu durumdan çok memnunum, sevgisinden asla şüphem yok eee sevgisinden emin olduğum adamın beni kıskanması bana kar sağlamaz zarar sağlar.

Bence şükredin eşinize.

Son düzenleme:
cevap sorunun içinde...
adam kıskanmaya gerek duymamış çünkü sana güvenmiş ve emin...
ayrıca bazı insanlar özellikle erkekler duyguların pek fazla dışa vurmaz..
çok merak ediyosan sor bakalım ne diyecek...

Bence durum gayet açık ve net. Yani adamın kıskanması için “gözünün üstünde kaşın var” noktasına mı gelmesi lazım. Kadın zaten her ayrıntısına kadar kendini koruyormuş baksanıza. Kaldı ki eşi nöbette olunca sabaha kadar uyuyamıyormuş. Nasıl bir mantalite ki bu? Biri bana açıklasın bunu lütfen.

Eşinizin nasıl kıskanacağını bilemiyorum ama bence siz şu kıskançlık huyundan vazgeçin, vazgeçmeseniz bile belli etmeyin..
Eşiniz bayan mesai arkadaşları yanında diye sabaha kadar uyumadığınızı bilse çok itici bir görüntü oluşturursunuz gözünde..

Ben anlamıyorum her insan kıskanır elbette ama eşinizin başının etini yiyince ne olacak ki, elinize ne geçecek, kıskançlığınız mı körelecek yada o bayansız ortamda mı çalışmaya başlayacak?? :44:

Kıskanılmak her kadının hosuna gider diye düsünüyorum sahsen ben cok kıskancım ve erkek arkadasımda öyle. Benimki hastalık derecesinde bu konudan dertliyim. Guvenle kıskanmanın hicbir alakası yok bence. Kıskanmak sevgi gostergeside degildir. Cok farklı bisey. Kıskanmıyosa kıskandırtmaya calısmamalısın. Yanlıs bi hareketinde hersey kötü olabilir ve dedigin gibi gercekten dertsiz basına dert acabilirsin..

kıskanılmak hiçte hoş bir şey değil.
keşke benim nişanlım da sizin anlattığınız gibi olsaydı nerde.... adam utanmasa uçan kuştan kıskanacak :27:
emin olun kıskanan erkek bir süre sonra aşırı sıkıcı ve çekilmez oluyor

Ne kadar şanslısınız eşiniz hem size hem kendine güveni tam bir insan ki gereksiz kıskançlıklar yapmıyor.

Ayrıca her kadın kıskanılmaktan hoşlanmaz, mesela ben nefret ederim, eşimle bu nedenle çok kavga etmişimdir, ki öyle fazla kıskanç olmadığı halde arkadaşlarımla ilişkilerime, giyimime v.s. karışılmasından nefret ederim, koskoca kadınım ben kiminle nasıl konuşacağımı, nerde nasıl davranacağımı biliyorum, onun bu konularda görüş beyan etmesine gerek yok
:19:
Bi de seven kıskanır diye bir şey de yok, ben de çok seviyorum ama bugüne kadar hiç kıskançlık yapmadım, yapmam da, eşime güvenim tam, kendime de

her kadin kiskanilmak istemez bir kere
ben istemem ve sevmem
Allah korusun
esimde kiskanc degil bende
kiskanilmayi isteyen kadinlarin ruh halini anlayamiyorum
bir erkek sevdigini illa kiskanarak mi belli eder
yada sizin hayatiniza müdahale edilmesi nasil bir zevktir
normal insan hoslanmaz bundan

arkadaşım bnm eşimde öyledir .kılığıma kıyafetime karışmaz ee bende kiloluyum kapalı bir tarz tercih ediyorum makyajda sadelik tercihimdir abartmam ruj fln konuştuğum arkadaşları fln iyi tanırr ee bende ölçüyüm ee böyle olunca şartlar pek kıskanılacak tarz da olmuyoo eşimin de işine de geliyor böylesi
ama ben masum kıskandırıcak konular buluyorum özellikle tv de bi bisküvi reklamı var ona dikkatli baktığımı belli ediyorumm flnn hoş şeyler ama çok da gerekli değil bencee..

kızlar şimdi diyeceksiniz ki bu kız dertsiz başına dert mi almak istiyor acaba diyeceksiniz.... Bilmiyorum belki de öyleyim !! Bilirsiniz ki her kadın kıskanılmayı ister .... Ancak eşimin beni kıskandığını hiç hatırlamıyorum yaa :( yani kıskanılacak bi olay yaşamadık herhalde diyorum... Benim açımdan bakarsak ben eşimi kıskanıyorum... Ve zaman zaman bunu belli etmişliğim de vardır.... Mesela işi gereği bazen nöbetlere kalıyor.... Acaba nöbetçi arkadaşı bayan mıydı diye içim içimi yiyor sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta....yada bazen nöbet değişikliği sebebiyle bayan çalışanlar eşimin telefonunu arıyorlar... Sözle olsun surat asarak olsun şaka yollu olsun onu kıskandığımı filan belli etmişimdir hep... Allaha çok şükür ki eşim de kendini koruyan bi insan .... Ama eşimin bana sözle sölediği hiç olmadı yaa .... Hiç... Seni kıskanıyorum şöyle yapma böyle yapma dediği olmadı ... Evli olan her kadının yapması gerektği gibi eşime sadığım çok şükür.... Her daim hareketlerime dikkat etmişimdir yani erkekli ortamlarda misafirlikte giyinişime konuşmama hep dikkat etmişimdir ...yani yapımdanda kaynaklanıyor herhalde.... Aileden de kaynaklanabilir... Ben kendimi genelde erkeklerden akraba da olsa hep uzak tutmuşumdur evlendim hala öyleyim.... Buna bağlıyorum eşimin beni kıskanmasını gerektiren bir olay olmadı yani !!!!!... şimdi sizlere soruyorum kadınlar kulübünün her konudaki aziz yorumcuları.. Acaba eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını nasıl anlayabilirim.. Ne yapmam gerek makul tarzda tabi :) aklıma bir şey gelmiyor.... Kıskançlık nasıl olur....?

ah aynen benmde nişanlım böyle ben çok kıskanırım ama o hiç kıskanmaz kısıtlamaz. Mesela şehir dışına biyere gidicem desin hayatta göndermiorum nolur gitme diye :))) ben gidiyim desem ki demiyorum sadece konusu oluyor git askım tabi diyor:))) aliyle veliyle konustuk bugün diyorum iyiii bitanem diyor:))))
belkide iyi bişeydir ama dediğin gibi kıskanılmakta hoş olurdu :( sadece çok açık giyersem kızar:)

ah aynen benmde nişanlım böyle ben çok kıskanırım ama o hiç kıskanmaz kısıtlamaz. Mesela şehir dışına biyere gidicem desin hayatta göndermiorum nolur gitme diye :))) ben gidiyim desem ki demiyorum sadece konusu oluyor git askım tabi diyor:))) aliyle veliyle konustuk bugün diyorum iyiii bitanem diyor:))))
belkide iyi bişeydir ama dediğin gibi kıskanılmakta hoş olurdu :( sadece çok açık giyersem kızar:)

merhaba canım diğer arkadaşların yorumları arasında benim ruh halimi en iyi yansıtan sensin greçekten de...ya belki anlatamadım ama işte tıpkı senin dediğin gibi.... bütün yorumlar kadınlar kıskanç olan erkeği sevmiyor yazmışlar.. aşırı olmsın tabiki ama kıskanılmak ta hoş olurdu yani... nebiliyim biraz belli etse kıskanıyorum dese de fena olmazdı gerçekten... sizin ilişkiniz aynı bizimkine benziyor muşş... biz de nişanlıyken böyleydik... :)

Back
X