- Konu Sahibi tecrubesiz
kızlar şimdi diyeceksiniz ki bu kız dertsiz başına dert mi almak istiyor acaba diyeceksiniz.... bilmiyorum belki de öyleyim !! bilirsiniz ki her kadın kıskanılmayı ister .... ancak eşimin beni kıskandığını hiç hatırlamıyorum yaa
yani kıskanılacak bi olay yaşamadık herhalde diyorum... benim açımdan bakarsak ben eşimi kıskanıyorum... ve zaman zaman bunu belli etmişliğim de vardır.... mesela işi gereği bazen nöbetlere kalıyor.... acaba nöbetçi arkadaşı bayan mıydı diye içim içimi yiyor sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta....yada bazen nöbet değişikliği sebebiyle bayan çalışanlar eşimin telefonunu arıyorlar... sözle olsun surat asarak olsun şaka yollu olsun onu kıskandığımı filan belli etmişimdir hep... allaha çok şükür ki eşim de kendini koruyan bi insan .... ama eşimin bana sözle sölediği hiç olmadı yaa .... hiç... seni kıskanıyorum şöyle yapma böyle yapma dediği olmadı ... evli olan her kadının yapması gerektği gibi eşime sadığım çok şükür.... her daim hareketlerime dikkat etmişimdir yani erkekli ortamlarda misafirlikte giyinişime konuşmama hep dikkat etmişimdir ...yani yapımdanda kaynaklanıyor herhalde.... aileden de kaynaklanabilir... ben kendimi genelde erkeklerden akraba da olsa hep uzak tutmuşumdur evlendim hala öyleyim.... buna bağlıyorum eşimin beni kıskanmasını gerektiren bir olay olmadı yani !!!!!... şimdi sizlere soruyorum Kadınlar Kulübünün her konudaki aziz yorumcuları.. acaba eşimin beni kıskanıp kıskanmadığını nasıl anlayabilirim.. ne yapmam gerek makul tarzda tabi :) aklıma bir şey gelmiyor.... kıskançlık nasıl olur....?