eşim beni kıskanıyor mu acep ?

Anlatım tarzın çok ilginç.
1.) “Allah’a şükür eşim kendini koruyabilen biri”=nasıl yani herkes eşin için ölüp bitiyor ama o gardını kuşanmış kendini koruyor. Olacak şey değil. Nöbetinde bayan arkadaşlarının olması ne kadar doğal. Sabaha kadar uyumamak bu neden dolayı ne kadar anormal.
2.) “Akrabalara karşı vs kendini uzak tutmak”
Yani karşı cinsle iletişim kurmak ayıp mı ya da ahlak sınırlarını mı aşıyor? Ya da hemen o konuya mı çekmek lazım?
Bence sen çok detaycı düşünüyorsun eşinde sorun yok.

arkadaşım bak ne demek istediğimi sanırım tam olarak anlayamamışsın yada dediğin gibi belki de ben anlatamadım...1) bir erkeğin kendini koruması gerektiğine inanıyorum bizim artık toplum içinde doğal ve rahat karşıladığımız şeyler kimi zaman gül gibi yuvaların bozulmasına sebep olduğunu gazetelerden okuyarak da öğrenebilirsin... sırf iş yerinde tokalaştığı için sekreter kızın elini evde bekleyen karısının elinden daha yumuşak bulduğu için sekreter kızla beraber olup karısnı ve iki çocuğunu terk eden adam tanıyorum ben... eşim kendini koruyor demekle herkes onun çin ölüyor btiyor gibi bişi kesinlikle demedim... kendini koruyor derken bir örnek... bayanlarla tokalaşmıyor mesela ... 2) herkesin kıskançlık damarı başkadır benim ki belki daha kuvvetli olduğu için evet itiraf ediyorum mesai arkadaşından kıskanıyorum... 3) karşı cinsle iletişim kurmanın ne ayıp ne de günah olduğunu söylemedim kendini uzak tutmak derken ben çok geniş aldım ama sen belirli bir çerçevede anlamışsın galiba.... erkek kuzenlerle konuşurum ama tokalaşmam mesela yada sarılmam uzaktan bi yerden geldiyse.... ve son olarak not...bu benim hayat tarzım ... ama dediğin gibi belki çok detaycı olabilirim... sevgiler....

Canımm çok güldüm :52: Aman diyorum başına dertmi alacaksınnn:52: Böyle iyi sonra giden günleri özlersin . Allahtan bizdede yok

Canımm çok güldüm :52: Aman diyorum başına dertmi alacaksınnn:52: Böyle iyi sonra giden günleri özlersin . Allahtan bizdede yok

:31:valla bilmiyom ki gülüm yaa ... herkes öyle demiş... başına dert alma diye ama ben kıskanılmayı duymak istiyom sanırım kıskanılmak gerçekten sıkıcı ve kötü bişicik... baksana bu kadar tecrübe sahibi söylediğine göre...

Back
X