esim beni korkutuyor

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
Iyi aksamlar herkese

Havalar cok sicak malum esim bir bardak su icse hemen kafadan terlemeye basliyor. Anlamiyorum asiri terliyor bi yudum su icmesin yeterki. Internette bi yazi bulmus hastaliginiz olabilir bi doktora gorunun diye.
ben hastayim deyip duruyor kac gundur. Sizce bukadar terlemesi normalmi. Korkutuyor beni...

Şekerine baktırsin yüksek şeker terleme yaparmış.başka birşey de olabilir tabi ama bi ihtimal bu. Bnde gebelik şekeri var baya terliyordum kafam özellikle doktoruö dedi şeker yapar diye

Doktora gidin mutlaka da bazı insanlarin bazı bölgeleri çok terliyor . El , ayak , sırt falan onun gibi birşey de olabilir.

Bence takıntı yapmayın..bazilarinda yapisal o..benim esimde oyle...su iciyo terlio yeniden su icio..oturdugu yerde bile terlio..kiloda onemli tabi..bnm kızım 7 yasinda dogdugundan beri ayni babası gibi kafa hep terli :)

Iyi aksamlar herkese

Havalar cok sicak malum esim bir bardak su icse hemen kafadan terlemeye basliyor. Anlamiyorum asiri terliyor bi yudum su icmesin yeterki. Internette bi yazi bulmus hastaliginiz olabilir bi doktora gorunun diye.
ben hastayim deyip duruyor kac gundur. Sizce bukadar terlemesi normalmi. Korkutuyor beni...
Öncelikle İyi Akşamlar... :)

Kimi insanların ter bezleri çok çalışır.Oturduğu yerde bile terlerler. :)
Kimileri de ne kadar hareketli olursa olsun zar zor terler. :)

İnternette belirtilere göre sakın kendi kendinize teşhis koyup, kendinizi endişenlendirmeyin...
İnternetteki ve kitaptaki belirtilere göre hastalık tespit edilseydi..Hastanede doktorların ne işi olurdu.. :)

Eşiniz kendisini hasta hissediyorsa,arayın 182 randevu hattını...Alın randevuyu eşinizle beraber hastaneye gidiniz.. :KK66:

Aynen bende oyle diyorum vucuda mesela hic terlemez tek kafasi ama bnm oglumda 6aylik onunda kafasi terliyor simdi odami hasta :KK43:

Hem baba da hem oğul da mi var ? Genetiktir o zaman terleme olayı .Benim de hem amcam hem kuzenimin eli terler genetik olduğu için . Ama bi şüpheniz varsa doktora gidin ben vicdan azabı cekmeyeyim.

X