eşim beni red etti

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
eşim cinselliğe çok düşkündür ama kış geleli bi haller oldu eskisi gibi değil sürekli uyumak istiyor normaldede uyumayı severdi ama cinselliği sollamazdi ama artık uyku ön plana çıktı hergün isteyen adam 10 gün de 1 yetiyo dün gece ben yanaştım kendisine ve red etti çok zoruma gitti çok uykum var dedi döndü arkasını yattı ben de elbet sende isteyip yanıma gelirsin pişman edecem dedim bugün hiç bir şey olmamıs gibi gayet iyiyiz şimdi size sorum gece birşeyler isterse karşılık vereyim mi yoksa kendisinin yaptığı gibi uykum var diyip uyuyayim mi ama çok zoruma gitti:(

Takma Kafana belki yorgudur..Belki iş ile sıkıntıları vardır..Sen red etme bence senin bu kadar zoruna gittiyse erkek düşünemiyorum bile..Hem red eder isen araya soğukluk da girebilir..Dinen de kadının erkeğini red etmesi günah diye biliyorum..

eşim cinselliğe çok düşkündür ama kış geleli bi haller oldu eskisi gibi değil sürekli uyumak istiyor normaldede uyumayı severdi ama cinselliği sollamazdi ama artık uyku ön plana çıktı hergün isteyen adam 10 gün de 1 yetiyo dün gece ben yanaştım kendisine ve red etti çok zoruma gitti çok uykum var dedi döndü arkasını yattı ben de elbet sende isteyip yanıma gelirsin pişman edecem dedim bugün hiç bir şey olmamıs gibi gayet iyiyiz şimdi size sorum gece birşeyler isterse karşılık vereyim mi yoksa kendisinin yaptığı gibi uykum var diyip uyuyayim mi ama çok zoruma gitti:(

Eşinden şüphelerin yoksa gerçekten de yorgundur bence. Olabilir de normal bir durum. Dönemsel yorgunluk patlamaları yaşayabilir insan. Kısasa kısas yapmaktansa önce sorunu konuşabilirsin. Denedin mi hiç konuşmayı?

Üzülme,olabilir bazen böyle.
Nedense erkekler her zaman hazır olmalı diye düşünüyoruz ama biz nasıl her zaman hazır değilsek,onlar da olmayabilirler.
Cinselliği trip veya ceza vesilesi yapmamak lazım.
Düşün ki sen hayır dediğinde eşin kızsa,bir daha yaklaşmam dese yine hoş olmaz.
Bu da aynı şey.

Eşinden şüphelerin yoksa gerçekten de yorgundur bence. Olabilir de normal bir durum. Dönemsel yorgunluk patlamaları yaşayabilir insan. Kısasa kısas yapmaktansa önce sorunu konuşabilirsin. Denedin mi hiç konuşmayı?

Kesinlikle hiç bir şüphem yok konustüm ama yorgunum uykum var diyo ama iş desen aynı iş ama kışın daha fazla yatıyo bu ne uykusu ya

Erkekler stresli oldugu zamanlar uyumayi tercih ederler genelde

Ama sizin sana gununu gosteririm tavriniz hic hos degil

Anlayisli yaklasmak yerine misilleme yapmak cok yanlis...

Kış uykusu herhalde:)))
Şaka bir yana üstüne gitmeyin. Sonuçta bu libido meselesi.
Tavır da koyma hatta herşey normalmiş gibi davran bir müddet.
Bir sorunu, sıkıntısı var mı yokla bakalım.
Eğer bir süre daha böyle devam ederse açık açık konuşursun :31:

olabılır böyle durumlar evlenen kadar erkek kadının peşinde evlenıncede kadınlar erkeğin peşinde çabuk geçiyo hevesleri

Kesinlikle hiç bir şüphem yok konustüm ama yorgunum uykum var diyo ama iş desen aynı iş ama kışın daha fazla yatıyo bu ne uykusu ya

gerçekten kışın insanlar daha yorgun oluyor. Hiç olmadıysa şimdiye kadar bence bunu düşüneceğine bir sağlık sorunu olup olmadığını araştırın çok uyuma isteği, kronik yorgunluk falan…

ben buraya telefondan giriyorum ve açık kalmış unutmuşum yani var olupta yazmamazlik etmiyorum yeni gördüm mesajları. Aslında ailece düşkünler uyumaya hiç aklıma gelmemişti bi rahatsızlık olacağı yorumlarınız için teşekkür ederim

Olabılır boşver takma kafana ınsanın bu mevsımde hıç bırşey canı ıstemıyor ış güç olmasa ben bıle yataktan çıkmam :1:

Sakın cezalandırma eşını bu konuda, olmuş bıkerelık affet yorgundur belkıde :31:

ben buraya telefondan giriyorum ve açık kalmış unutmuşum yani var olupta yazmamazlik etmiyorum yeni gördüm mesajları. Aslında ailece düşkünler uyumaya hiç aklıma gelmemişti bi rahatsızlık olacağı yorumlarınız için teşekkür ederim

yok canım BenIpek sana demedı galıba
Natluss dıye sevdığımız bı üyemız var da şuan cezalı konulara yorum yapamıyor ona dedı altta konuyu okuyor :1:

Cinselliği silah olarak kullanmayın. Biz kadınların nasıl reddetme hakkı varsa erkeklerin de var, sex işçisi değiller sonucta.

Sorunun kaynağına inmek varken eşinizi tehdit etmeyin.

Belki bir sıkıntısı vardır.

hepimiz insanız sonuçta belli bir moda ayarlanmış robatlar değiliz erkekler de bayanlar gibi hasta olabilir,yorgun olabilir,stresli olabilir...
bayanlar "hayır"diyebilmeli ama erkekler dedi mi altta bir sorun aramaya gerek yok bence illa en kötüsünü düşünmek yanlış,
eşim beni artık sevmiyor mu?aldatıyor mu? vs... üstüne gitmeyin bunu da ceza yoluna götürmeyin derim.

canım aynı uykucu koca bendede var bazen oluyorki yemekği zor yiyor
uykusunu alamadığı için uyumak istiyordur uykusunun kaçmasını istemez yorgundur
red etmene gerek yok

anlayışlı davranın ve üstüne gitmeyin,
olabilir bu tarz şeyler stresli , yorgun olabilir ama ters tepki vermeyin destek olun eşinize..
birşey kaybetmezsiniz.

erkkeklerı anlamak ımkansız.. keyfı nezaman ısterse.. bızım hıc ole bı sansımız yok cezalandırma bence.. oluruna bırak

Back
X