Esim beni sebepsiz kirdi

Gelincik88

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
362
260
103
37
merhaba hanimlar,
Esimle tartistik.
Yastigini aldi oturma odasina gitti.
2-3dak sonra pesinden gittim.
Gel hadi uzatma dedim
Israr edince bana s...ol git dedi.
Cok cok kirildim.
Bunu hak edecek bisey yapmadim
Simdi o oturma odasinda uyuyor ben yatak odasinda agliyorum.
Az önce wc bahanesiyle yanima geldi yatsana dedi.sakinlesince yatarim dedim naparsan yap dedi yine gitti.
3bucuk yillik evliyiz hic ayri yatmadik
Sebepsizce bôyle davranmasi zoruma gidiyor.
Siz böyle bir olayin ertesi gününde nasil davranirdiniz?
Cok kirildim

Size s... git dedi sonra geldi yatsana dedi ..ne degisik insanlar şu erkekler ya !

Tavirli davranirdim tabikiide.
O.soyledigi kelimeyi de burnundan getirirdim.

Niye tartstiniz?
Uzun zamandir oturup rahat rahat film izlemiyoruz.
Ben bebegi uyutacaktim keyif yapacaktik.
Bebekten ônce esim uyumus koltukta.
Uyandirdim hadi ama dedim. Uykum var deyince gicikliginq yapiyosun dedim surat yaptim.
Tartisma bu.
Surat yapmama yada küsmeme asiri derecede sinir olur bunuda ekleyim..

Etmese iyiymis o lafi.. belki gercek uykusu vardi

Her evlilikte yaşanan seyler inanin. Sadece siz degilsiniz bunu duyan ve yasayan. Oncelikle bunu bilerek sakinlesin. Evet cok agir bir soz kabul edilebilir birsey degil. Ama karsilikli sakince konusarak cozumlenebilir bir durum. Alin karsiniza ve tatli tatli konusun. Saygi biterse arada her guzel seyin biteceginide anlatin. Aglamayin uzmeyin uzmeyin kendinizi, yarin duzelir araniz umarim ...

Ayıp etmiş.

Yarın surat yapmayın gidin konuşun. Bu sözüne çok kırıldım diye anlatın içinizdekileri. O da özür diler yani eşek değil ya Sonra öpüşür barışırsınız herkes mutlu olur. Kendinizi üzmeyiiin.

sebep yokken sinirlenmemiş adam aslında niye üstüne gidip gereksiz trip yapıp yoktan yere olay çıkarttınız ki?

Etmese iyiymis o lafi.. belki gercek uykusu vardi
Ben her zaman herseye özenen heyecanlanan tarafimdir. Oda hep kendino agirdan satar böyle hep uyur kalir...benimde hep zoruma gider o heyecani ondada görmek isterim tam tersi olur böyle hayal kirikligi yasarim...
Nasil davranmaliyim böyle bir geceden sonra??
Sakinlesemiyorumda. Asiri sekilde zoruma gitti...

Nirnslde kufur eden bir tip mi? Nornal mi sizin evde bu tarz kelimeler?

Uyuyan birini film izlemek için uyandırmak bence hoş olmamış. Hele bide bunun için trip atmak bana hic mantıklı gelmedi. Küfür etmemiş olsaydı eşiniz haklı derdim ama hiçbirşey size küfür etmesini haklı çıkarmaz. Ne kıymetli uykusu varmış eşinizin ağzına geleni sayıyor kıymetli uykusu kaçacak diye. Bence hiç boşuna aglamayin. Onun sizin gönlünüzü alması lazım. Eğer ki ilk küfürden sonra hicbisey olmamış gibi davranır ve ilk adımı atıp siz özür dilerseniz bunun devamı mutlaka gelir haberiniz olsun

Nirnslde kufur eden bir tip mi? Nornal mi sizin evde bu tarz kelimeler?
Baskalarina sinirlenince evde anlatirken arkalarindan o sekilde konustugu olur ama birbirimizle öyle konusmalarda bulunmayiz. Hic normal degil yani...

Daha cok yeni evliliginiz .. Zamanla rayina oturuyor bazi seyler. Ama ne varki herkesin kisiligi farkli. Sizin zevklerinizi heyecanlarinizi ondada beklemeyin.
Once hicbirsey olmamis gibi davranin, daha sonrada konusun. Hatta alın elinize simdi bir kalem kagit. Mektup yazin ona icinizden gecenleri.
Evlilik malesef boyle birsey. Gecinmeye niyetiniz varsa biraz ilimli olmakta yarar var.

Kirilnakta haklisin. Ciddiyetle konus
Ben yine küs davrancam suratim asilacak.
Oda asik surati sevmedigimi biliyosun surat asiyosun trip atiyosun diye kizacak bana.
Ben böyle olsun istemiyorum ama bisey olmamis gibi davranmakta istemiyorum.
Benimle böyle konusamaz..konusmamali..

Ben yine küs davrancam suratim asilacak.
Oda asik surati sevmedigimi biliyosun surat asiyosun trip atiyosun diye kizacak bana.
Ben böyle olsun istemiyorum ama bisey olmamis gibi davranmakta istemiyorum.
Benimle böyle konusamaz..konusmamali..
Yarınki duruma göre konuşursunuz sizinle bu şekilde konusmamasi gerektiğini anlatırsınız eşinizde özür diler muhtemelen

Beni de uykumdan uyandırdıklarında bağırır çağırır küfrederim. İstemsizce aşırı sinirli olurum. İlk defaysa mazur gör , yarın oturup sakince konuşun bir.

Size s... git dedi sonra geldi yatsana dedi ..ne degisik insanlar şu erkekler ya !

Tavirli davranirdim tabikiide.
O.soyledigi kelimeyi de burnundan getirirdim.

Esim cok iyidir merhametlidir aslinda
Ama dedigim gibi ben özenir heyecanlanirim o pek umursamaz agirdan satar kendini...
Benim sorunum esim surat asmama sinir oluyo her zaman söylüyor ne olursa olsun surat asma bana herseyi yap bunu yapma.
Hic tahammülü yok buna.
Benimse konusmak icimden gelmez kirginligimi busekilde ifade ederim ve hakliyken haksiz görür esim beni. Surat astigim icin.
O yüzden ne yapmam gerektigini sormaga geregi hissettim sizlere.
Birde ayri yatma olayi cok kafami kurcaladi...
Sakinlestiren yorumlariniz icinde cok tesekkür ederim cok iyi geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…