Esim beni sevmiyor bence

Bu yabancı gibi yaşamalara çözüm bulamıyorum ben. Sadece ama sadece mutlu olmak icin evlenmistim. Elinden düşmeyen pc bile umrumda değil mazur görürüm sürekli benimle ilgilenecek degil ya. Ama bu tartışmalarda sonuca varamayip tamamen susup kendi icimizde konuşmamız yıpratıyor beni. Halbuki böyle yapma tahammülüm yok demiştim. Hala aynı kusmeler, soğuk yapmalar. Yıpranıyorum fazlasıyla..
bazı erkekler içine kapanır sizi sevmediği anlamıma gelmez huyu.bende kapanırım içime eşim sürekli uyarır ama huy

Yapıcağın şey belli.
Bu küslükler sırasında normal davranıcaksın. Herşey normalmiş gibi, kimse kimseye tavır yapmıyomuş gibi. Ona yakınlaş demiyorum o zaman yaranmaya çalıştığını zanneder. O ince çizgiyi koru. Takma küslüğünü ama o yokmuş gibi de davranma. Herşey normal seyrinde senin için bir değişiklik olmadığı mesajını ver. İşlerini yap, gülümse surat asma, soru sor, cevap vermezse bozulma hiç ısrar da etme geç diğer odaya başka bişeyle ilgilen sonra yine yanına git basit şeylerden konuş. Kendi stabil düzenini sürdür yani. O zaman bu tripler eşine gereksiz gelmeye başlayacak. Kendi kendine farkedecek çocukluk ettiğini. Sen tavır yapmaya yapmaya o da yapmayacak. Bak görürsün.
Senin çözümün kesinlikle bu.
Ekstra jestlere ve evlilik kurtarma çabalarına girme sakın. Bunlar onu şımartabilir. Çocuk eğitir gibi eğiteceksin eşini. Nasıl çocuklar istediği bişey olsun diye ağladığında anne tepki vermedikçe ağlama silahını kullanmayı bırakıyorsa, sen de onun bu silahını elinden alacaksın. "Haa bak demek ki ben tribe girince hiç kendini üzmüyo, bozmuyo, çabalamıyo, aynen devam ediyo benim hanım" diyecek. Bırakacak o ayakları :KK59:
Cok teşekkür ederim

Back
X