Esim beni sevmiyor gibi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Ya kizlar size komik gelecek belki ama son 3 gündür esim inanilmaz soguk ruh gibi bana karsi. Askim derken ismimi söylüyor gibi, sarilirken mecburmus gibi. Dogru düzgün konusmuyor yanasmiyor. Bana bakarken gözleri bakmiyor sanki.

Bi problemimi vag digceksiniz evet bikac sorunlar var kafasinda ama uzun süredir olan seyler bunlar.

Ben yaklasiyorum ama o ruh gibi. Neyin var dedigimde birsey yok degip gecistiriyor her seferinde. Artik sormayacam. Ama nasil davranmaliyim ona karsi bilemedim. kafama takiliyor iyice.

Mesala isyerinde benimle molalarda yazisan adam "himmm" gibi cevaplar yaziyor simdi sadece. Ilgi sifir...

Canım işlerine canı sıkkındır bişeyler test gidiyordur dönem dönem benim elindedir olur hiç üstüne gitmem sende gitme bi kaç güne düzelir inşallah

Olur arada üzerine düşme

Çünkü konu neolursa olsun hemen belli ediyolar. Sık boğaz etmeden çaktırmadan takip derim

Evliliğin ilk günleri gibi hep tutkulu sevgili aşklı mı kalacağını sandınız ?
Hayat başladı ve olacak bunlar. Kendinizi üzmek yerine uğraş bulun bence

Direkt neyin var değil de; hayatım lütfen bişeyim yok deme tekrar sorucam kusura bakma ama senin böyle durgun olman beni üzüyor artık bana karşı ya da genel olarak bi durgunluğun var eski havanda değilsin bana anlatmak istediğin bişey var gibi, söylwmek ister misin gibi bi konuşma yapmak daha iyi olabilir( yapmadıysanız)

Ara ara hepimize olur bir durgunluk bir bıkkınlık. 3 gün teşhis koymak için kısa bir süre.
Biraz üzerine düşmeyin kendi haline bırakın düzelir inşallah.

Vallahi birşey varsa gelsin konuşsun kimsenin sıkıntısı ney diye uzaktan müneccimlik yapamazdım. Varsa sıkıntısı anlatsın,üstüne düşmeyin

Ondan gizlediğin bişeyi öğrenmiş olma ihtimali??

Size hiç her şeyden soğuma, bıkma durumu olmuyor mu gerçekten ya?
Arada gelip gidiyor bende. Öyle bir şey olabilir.
Elinizi üstünden çekmeyin ama boğmayın bence.

Ay sıkıntılı bi durum canım ama sıkma kendini vardır bi bildiği erkekler pek sıkıntılarını eşlerine açma taraftarı değillerdir üzerine gitme bence su akar yolunu bulur en kısa zamanda inş.

Surekli aliskanlik haline getirdigin bir huyun varsa daginiklik temizlik ve bskimsizlik gibi bu durumlar uzun surerse bi nokradan sonra olumsuz tepki okarak geri dönebilir

Bi ara bendede olmustu ayni durum, cok soguktum esime karsi aramizda bi suredir olan sorunlar yuzunden. Sey diyebilirsin mesela : hayatim ustune gelmek gibi bi niyetim yok ama son kez soylemek istiyorum, eger bi sorun varsa bunu konusarak halletmeliyiz, susarak olumsuz duygular cogalir. Biz konustukca birbirimizi anlicaz gibi seyler diyebilirsin mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…