Bu ayna karşısında konuşmayı, kendi kendine mimiklerle düşünüp konuşmayı vs herkes yapmıyor mu diyesim geldi.
Ben de beni üzen, sinirlendiren, kafama takılan meseleleri bazen karşımda ilgili kişi varmış gibi sayar sayıştırır rahatlarım ya da bir konuşma üzerinde kendi kendime çalışırım. Simste de karizma yeteneklerini arttırmak için aynada pratik yaptırırdık, belki oradan öğrenip yapmaya başladım bilmiyorum. Gerçekten faydası var bence bunun. Korkanlar neyden korktu anlamadım.
Onun dışında eşin malesef çağın hastalığı telefon bağımlılığı ve sosyal medya yüzünden asosyal olma rahatsızlığına kapılmış gibi duruyor. Kendisi de farkındaymış ki kitap okumam, faydalı işler yapmam gerekiyor demiş. Siz de destek olun, bi müze gezin veya bir kitap hediye edin. Program hazırlamaya çalışın, faydası olacaktır bencede.
Hiç oturup konuştunuz mu sizi başkalarının yanında eleştirmesinin sizi üzdüğünü, uyarması gerekiyorsa yalnızken söylemesini vs dediniz mi? Ya da sofradan yemek bitmeden kalktığında kendinizi yalnız hissettiğinizi filan söyleseniz ne tepki verecek acaba...