Eşim beni sevmiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Darkbluezzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
15
-6
6
Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?

Hayatınızı aileniz yaşamıyor. Çalışıp kendi ayaklarinizin üzerinde durabilir siniz. Bende boşandım ve hiç bir şekilde nafaka yada hakkım olan bişey almadım. Kendi covuguma kendim bakıyorum ki sizde çocuk bile yokmuş o zaman çokta güzel bı hayat kurabilirsiniz.

Bacım aldatmanın üstüne 1 çocuk yaptıysanız sizin asamayacağınız bir sorun yok.

esim beni cocugumuz olmadan 1 yil once 40 yaşındaki bir kadınla aldattı
Çocuk olmadan 1 yıl önce, çocuk 9aylıksa 3 ayda nasıl yuttunuz bunu çocuk yaptınız demeyeceğim. Değiştirilemeyecek şeyleri eleştirmeyi bomboş bir eylem olarak görüyorum. Dilerim ikinci çocuğu yapmazsınız.

Hanımlar siz konu sahibine ne anlatıyorsunuz? Kendisi aldatılmaktan değil, ilgisizlikten şikayetçi. Siz ise seni aldatan adama neden çocuk yaptın diye soruyorsunuz.
Sona sıkıştırmış bir de aldkalşalsaö o kadar önemsiz bir ayrıntı…

Hanımlar siz konu sahibine ne anlatıyorsunuz? Kendisi aldatılmaktan değil, ilgisizlikten şikayetçi. Siz ise seni aldatan adama neden çocuk yaptın diye soruyorsunuz.

Bence leoparlı tayt giyerse çözülür bu iş. Ben bazılarının bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.

Özgüveniniz yok. Baskıyla büyüdünüz,kararlarınızı sizin adınıza hep başkaları aldı, kimse tercihlerinizi sormadı ve aileniz yanınızda olmadığı için şimdi de kendi başınıza uçmaya cesaretiniz yok. Benim hissettiğim bu. Saf aklınızla çocuk yapayım,belki evine bağlanır dediniz ama olmadı. Adam çünkü çantada keklik olarak görüyor sizi. Napsa da kaybetmeyeceğinden emin. Kendinizle birlikte o yavrucağa da kötülük etmişsiniz ama olan olmuş. Neden bi iş bakmıyorsunuz kendinize? Evet küçük çocukla çok zor ama ailenizle ciddi bir konuşma yaparsanız belki sizi anlarlar ve en azından siz çalışırken çocuğunuza bakma konusunda yardımcı olurlar.

Bence leoparlı tayt giyerse çözülür bu iş. Ben bazılarının bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
Ne kafası aşkım, kadın için aldatılmak o kadar mesele değil ki, sonlara sıkıştırıvermiş öylesine. Koca nasıl ilgili olacak, onu soruyor.

Bravo size,çok güzel ödüllendirmişsiniz adamı.

Yetiştiği kültür bunu normalleştirmiş olabilir. Ben kınayamıyorum ya acıyorum gerçekten. Doğrusu öğretilmemiş gibi duruyor. Kadının değerinin olmadığı,erkeğin her hareketinin mübah ve normal sayıldığı bir yetişme şeklinden bahsediyorum. Ben öyle hissettim nedense.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…