- 8 Ocak 2021
- 15
- -6
- 6
- Konu Sahibi Darkbluezzz
-
Ustune cocuk yapman gerekmezdi destek olmasalar bile.. sartlari olgunlastirip oyle basinin caresine bakardin.. cocuga sart degildiBaskıcı bir aile varsa peki arkanızda olmayan ayrilmaya karşı çıkan ne yapmam gerekirdi
Bişey yapamıyorsunuz diyelim peki soruyu niye soruyorsunuz ? Eşim beni seviyor mu ? Tabi ki sevmiyorBaskıcı bir aile varsa peki arkanızda olmayan ayrilmaya karşı çıkan ne yapmam gerekirdi
Bebeğiniz yokken siz yok muydunuz...Bebegimiz yok iken aldatti yani 1 sene önce falan
Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni cocugumuz olmadan 1 yil once 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
Çocuk olmadan 1 yıl önce, çocuk 9aylıksa 3 ayda nasıl yuttunuz bunu çocuk yaptınız demeyeceğim. Değiştirilemeyecek şeyleri eleştirmeyi bomboş bir eylem olarak görüyorum. Dilerim ikinci çocuğu yapmazsınız.esim beni cocugumuz olmadan 1 yil once 40 yaşındaki bir kadınla aldattı
Bebegimiz yok iken aldatti yani 1 sene önce falan
Sona sıkıştırmış bir de aldkalşalsaö o kadar önemsiz bir ayrıntı…Hanımlar siz konu sahibine ne anlatıyorsunuz? Kendisi aldatılmaktan değil, ilgisizlikten şikayetçi. Siz ise seni aldatan adama neden çocuk yaptın diye soruyorsunuz.
Hanımlar siz konu sahibine ne anlatıyorsunuz? Kendisi aldatılmaktan değil, ilgisizlikten şikayetçi. Siz ise seni aldatan adama neden çocuk yaptın diye soruyorsunuz.
Ne kafası aşkım, kadın için aldatılmak o kadar mesele değil ki, sonlara sıkıştırıvermiş öylesine. Koca nasıl ilgili olacak, onu soruyor.Bence leoparlı tayt giyerse çözülür bu iş. Ben bazılarının bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
Bravo size,çok güzel ödüllendirmişsiniz adamı.Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni cocugumuz olmadan 1 yil once 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
Yetiştiği kültür bunu normalleştirmiş olabilir. Ben kınayamıyorum ya acıyorum gerçekten. Doğrusu öğretilmemiş gibi duruyor. Kadının değerinin olmadığı,erkeğin her hareketinin mübah ve normal sayıldığı bir yetişme şeklinden bahsediyorum. Ben öyle hissettim nedense.Bence leoparlı tayt giyerse çözülür bu iş. Ben bazılarının bizimle kafa bulduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?