• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Darkbluezzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
15
-6
6
Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?

Inanin söylenen bir cok seyde haklısınız ama istenmeyen bir gece oldu ve oldu normalde cocugum olmuyordu zten paylaşmıştım buradada bir anda olunca ben ondan vazgeçmek istemedim.
Tecavüz ettiğini söylemeyin birde düşer bayılırım. Zira 9+3 12 ay tamda aldatıldığınız dönem . Aldatıldığı öğrenip cinsellik hemencecik olmamıştır dimi

İlgisiz bir kocadan aldatan herife nası geçti muhabbet ya son dakikada ben şok 😂, Ne yapmalıyım diyor bir de? Tabiki adam sen yorulma diye aldatmış seni şapşik. Bebekle falan uykusuz kalıyorsun yeterince, dinlensin hanım diye düşünmüş. Seni düşünüyor yani, aşık adam sana. Eve gelince erkeğimmmm diye boynuna sarıl, bak nasıl düzeliyor her şey 😊💕

İlgisiz bir kocadan aldatan herife nası geçti muhabbet ya son dakikada ben şok 😂, Ne yapmalıyım diyor bir de? Tabiki adam sen yorulma diye aldatmış seni şapşik. Bebekle falan uykusuz kalıyorsun yeterince, dinlensin hanım diye düşünmüş. Seni düşünüyor yani, aşık adam sana. Eve gelince erkeğimmmm diye boynuna sarıl, bak nasıl düzeliyor her şey 😊💕
İnanır bence demeseydin 😂

Beni öylece koyup ellerde eğlenecek herif neyime yarayacak ki tam olarak? Fururum o herifi .
Yani Katibim büyük konuşmayayım diyorum, her şey de insan için, herkesten her şeyi beklemek lazım; fakat başıma gelse yapabileceklerimi hayal bile edemiyorum. Ya vurur ya parçalarım böyle herifin koynuna girip, bir de çocuk yapacağım öyle mi? Kesseler imkansız.

Yani Katibim büyük konuşmayayım diyorum, her şey de insan için, herkesten her şeyi beklemek lazım; fakat başıma gelse yapabileceklerimi hayal bile edemiyorum. Ya vurur ya parçalarım böyle herifin koynuna girip, bir de çocuk yapacağım öyle mi? Kesseler imkansız.
O isteksiz zamanlarında Allah'tan birinin koynunda yakalamadım valla, ben üzülüp strese girip haldir huldur çare ararken o başka yere giren yerlerini kesiverirdim herhalde.

Bayiliyor sana,oluyor senin icin..
Yatak dosek yatiyor sana olan askindan..
Bir defa seven bir erkek oldugu 40
(ayrica neden yas belirttin cozemedim)
yasinda bir kadinla aldatmasindan belli degil mi.. :)
İşte yüreğine su serpiyor, ben gencim, tapusu bende, bir de çocuk yaptım, 40’lık buruşmuş(!) koca karıyla(!) da ancak gönlünü eğler, dönüp dolaşıp bana gelir diyordur kendince.

İşte yüreğine su serpiyor, ben gencim, tapusu bende, bir de çocuk yaptım, 40’lık buruşmuş(!) koca karıyla(!) da ancak gönlünü eğler, dönüp dolaşıp bana gelir diyordur kendince.
Vallahi ogrendigim bir sey varsa oda kadin olabilmenin yasa bakmadigi..
Yani kadin olmak sadece yasla veya cinsiyetle alakali bir durum degil.
Daha genis bir kavram.
Anlayana..
Suyu da bol bulmus serpsin bakalim,yakinda o yangini İstanbul
BuyukSehir Belediyesi bile sonduremez gibime geliyor :)

Adam yüzüne mi desin, "Sevmiyorum ama evde de yemek yapan donlarımı yıkayan, çocuğumu doğurup bakan, namusundan emin olduğum, evli çocuklu adam sıfatına koyan biri lazım; o ağzımın suyunu akıtarak baktığım kadınları cesaret edip koluma takamazdım, evime sokamazdım karı diye ,elalem bana iyi laf etmezdi." diye ille?
Bravo nasilda dogru bir özet olmus aldatan erkeklerle ilgili vallahi bravo kisa ve öz 👏👏👏👏

Akıl tutulması mı yaşadın arkadaşım? Aldatıldığını bile bile cocuk doğuruyosun bu çocukları evliliğin garantisi olarak görmeyi bırakın artık.Benimle ilgilenmiyor beni sevmiyor ama yatakta çok iyi madem öyle ikinciyi yapın hanımefendi.

Ben gerçekten bilmediğim icin soruyorum gerçekten böyle bir yetişme şekli tam olarak ülkemizde var mı ve varsa nerde var?

Bir arkadaşım van/ ercişin bir köyüne öğretmen olarak atanmıştı. Onunla konuşurken "kız çocukları gelmiyor okula pek , erkek çocukları daha fazla" demişti.

Neden demiştim.

Kız çocuklarını okutma konusunda aileler çok istekli değil demişti.

Şoka uğramıştım. Bu düşünce seneler önce öldü sanıyordum.
Maalesef hâlâ var , bende doğunun bir ilçesinde köy okulundayım, bazı aileler kızları orta okuldan sonra okutmuyor , benim okulda da okuyacak ve ideali olan kız öğrenci 5 parmağımı geçmez,( erkek çocukları da okumaya hevesli değil pek )işin garibi kızlar da bu durumu normal görüyor, yani okumamayı pek sorun etmiyorlar
( büyük ihtimalle evlenmeyi düşünüyorlar en kötü ) fakat ailesi bilinçli olanlar daha iyi durumda tabi, benim gözlemlediğim sorun tamamen aile yapısında başlıyor, yani aile neyi normalleştirmişse çocukta aynısını normal görüyor 🤷‍♀️

Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
😳😳

Ben gerçekten bilmediğim icin soruyorum gerçekten böyle bir yetişme şekli tam olarak ülkemizde var mı ve varsa nerde var?

Bir arkadaşım van/ ercişin bir köyüne öğretmen olarak atanmıştı. Onunla konuşurken "kız çocukları gelmiyor okula pek , erkek çocukları daha fazla" demişti.

Neden demiştim.

Kız çocuklarını okutma konusunda aileler çok istekli değil demişti.

Şoka uğramıştım. Bu düşünce seneler önce öldü sanıyordum.
Maalesef türkiyenin her yerinde hala var böyle aileler, doğuda görünen daha fazla, okuyan kız meslek sahibi olsa da onlara maddi bir getirisi olmayacak çünkü, kocasını besleyecek. Hatta daha ilgincini söyleyeyim. Çalışan kızı evlendirirken maaş kartını vermiyorlar en az bir kaç yıl, bu isteme sırasında pazarlık konusu bile oluyor. Her aile değil tabiki ama yapan var.

Bu bir silsile, çevresinde gördüklerini yorumlayacak yaratıcı zekaya (bu IQdan çok farklı bir şey) sahip olmayan insanlar gördüklerini ailede yaşadıklarını devam ettirir. Ki nihayetinde onlarca çalışan lisans mezunu kadın benzer sebeplerle konu açıyor buraya. Analiz sentez yeteneğinden yoksun insanların genel durumu bu. Belki yaşadığınjz binada bile var bu insanlardan

Hiç umudum kalmadı bu coğrafyaya dair. Çok üzgünüm.

En kötü ihtimal kız çocuklarını okutmamak olur sanıyordum. O kadar bihabermişim ki.

Bilmemek mutluluktur diyor ya yazar. Çok doğruymuş.
Maalesef üzülerek sık sık söylediğim bir cümle var. "bu ülke asla iflah olmayacak çünkü coğrafyanın ahlakında çok ciddi sıkıntı var." düzgün ahlaka sahip olanlar bunların altında eziliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X