Eşim beni sevmiyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Darkbluezzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
15
-6
6
Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?

Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni cocugumuz olmadan 1 yil once 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
:KK53:
Evliliğinizin ilk yılında sizi 40 yaşında bir kadınla aldatan kocanız elbette size aşıktır.
O yüzden sizden olana yani bebeğinize de günde yarım saat ayırıyor.
Hem gel beni seyret bilgisayarla uğraşırken demiş. Daha ne istiyorsunuz? Bir mısır patlatıp karşısına geçip izleyin işte adamı. Aşık olduğun adamı izlemekten daha güzel bir aktivite mi var? Doya doya izleyin işte, arada da mısır yiyin tabi.

Yetiştiği kültür bunu normalleştirmiş olabilir. Ben kınayamıyorum ya acıyorum gerçekten. Doğrusu öğretilmemiş gibi duruyor. Kadının değerinin olmadığı,erkeğin her hareketinin mübah ve normal sayıldığı bir yetişme şeklinden bahsediyorum. Ben öyle hissettim nedense.

Ben hiç öyle hissetmedim. öyle hissettiklerimde yorumum da farklı oluyor. hiçbirimiz kınamıyoruz. Her türlü sorunu da çevreye baglayamayiz. Allah hepimize akıl fikir vermiş ki kullanalım.

Yetiştiği kültür bunu normalleştirmiş olabilir. Ben kınayamıyorum ya acıyorum gerçekten. Doğrusu öğretilmemiş gibi duruyor. Kadının değerinin olmadığı,erkeğin her hareketinin mübah ve normal sayıldığı bir yetişme şeklinden bahsediyorum. Ben öyle hissettim nedense.
Ben gerçekten bilmediğim icin soruyorum gerçekten böyle bir yetişme şekli tam olarak ülkemizde var mı ve varsa nerde var?

Bir arkadaşım van/ ercişin bir köyüne öğretmen olarak atanmıştı. Onunla konuşurken "kız çocukları gelmiyor okula pek , erkek çocukları daha fazla" demişti.

Neden demiştim.

Kız çocuklarını okutma konusunda aileler çok istekli değil demişti.

Şoka uğramıştım. Bu düşünce seneler önce öldü sanıyordum.

Ozetle 2 yillik evlilikte aldatildiniz, buna ragmen bebek yaptiniz, ilgisiz birakiliyorsunuz, bebeginizde ilgisiz birakiliyor, cinsel hayatiniz muhtesem. 2 yillik evliliginiz baya aksiyonlu gecmis. Buna gore ya bosanin ya da ikinci cocugu yapin diyecegim

Hah konu silindi ve adam temize çıktı. Daha da aldatmaz bence.
Söylediğiniz şeyler cok kırıcı oldugu icin sildim lohusa biriyim ve cok ağır şeyler dönüyor kimsenin ne yaşadığını neler çektiğini bilmeden konuştuğunuz icin silmek istedim.

Ben gerçekten bilmediğim icin soruyorum gerçekten böyle bir yetişme şekli tam olarak ülkemizde var mı ve varsa nerde var?

Bir arkadaşım van/ ercişin bir köyüne öğretmen olarak atanmıştı. Onunla konuşurken "kız çocukları gelmiyor okula pek , erkek çocukları daha fazla" demişti.

Neden demiştim.

Uzun seneler o civarlarda yaşamış biri olarak söylüyorum ki,asla ölmedi o düşünceler. Haa asla genellemiyorum,o bölgelerde yaşayan herkes aynıdır demiyorum asla.. Yanlış anlaşılmasın. Sorunuza cevaben evet kısmen de olsa hala var diyorum sadece. Benim de tayin dolayısıyla o bölgeye tekrar dönüşüm söz konusu. :) Hala kız çocuğu okula gider mi gitmez mi tartışmaları var. Ben 4 yaş kız çocuğu ile 6 yaş erkek çocuğuna davullu zurnalı nişan töreni yapıldığını bilirim. Kadınların hizmetçi,çocuk bakıcısı,yatak işçisi vs görüldüğü bir zihniyet hala var ve en acısı da bunu makul gören,içinde normalleştirmiş,aksi durumu ters gören kadınlarımız da var.

Neden demiştim.

Maalesef var, var da, eski kafalar genel olarak böyle. Erkektir yapar, erkektir nefsi çeker, erkektir bağırır çağırır, erkektir döver; sen kadın olarak sus, ses etme, kocanı memnun et, tapusu sende ellerde eğlenir sana döner zihniyeti maalesef var. Fakat bizim aklımız var, izanımız, kadınlık gururumuz var; buna boyun eğecek değiliz.

Söylediğiniz şeyler cok kırıcı oldugu icin sildim lohusa biriyim ve cok ağır şeyler dönüyor kimsenin ne yaşadığını neler çektiğini bilmeden konuştuğunuz icin silmek istedim.

konunun en sonuna aldatildiginizi yazmışsınız ki acaba tekrar mı aldatiliyorum diye soruyorsunuz. İlkinden sonra çocuk yaptıysanız bu da önemsiz olur. Siz kocanız sizi aldatınca kirilmamissiniz ve cocukla odullendirmissiniz ama buraya gelince ne hikmetse herkesin bir kırılacagi tutuyor. beddua ile kapanıyor. yapmayın bunu biraz kendinize saygınız olsun.

Ben de konu nerde diye arıyorum 🤭 meğersem silmiş .hayır burda ki cevaplara hazır değil üye daha.peki aldatilmayo nasıl sindirmis ? Burda yazılanlar aldatılmaktan daha ağır olamaz diye düşünüyorum.

Sizin kendinize söyleyemediklerinizi yüksek sesle söyleyince birileri kırılıyorsunuz . Kırılmaniz gereken başka şeyler var . Mesela seviyor mu sorusunun cevabı
evet seviyor ama belli etmiyor
Erkek adam zamanında yapmış birseyler
Sen çocuğuna odaklan zamanla düzelir hersey

Bunlar olsaydı rahatlayacak miydiniz ?

Aileniz arkanizda değilmiş ama cocukta yapmışsınız ee cinsellikte var sevgiyi bosverin bu hayatınız böyle gidecek. Arada eşinizin eli kire değer ama evine döner

Uzun seneler o civarlarda yaşamış biri olarak söylüyorum ki,asla ölmedi o düşünceler. Haa asla genellemiyorum,o bölgelerde yaşayan herkes aynıdır demiyorum asla.. Yanlış anlaşılmasın. Sorunuza cevaben evet kısmen de olsa hala var diyorum sadece. Benim de tayin dolayısıyla o bölgeye tekrar dönüşüm söz konusu. :) Hala kız çocuğu okula gider mi gitmez mi tartışmaları var. Ben 4 yaş kız çocuğu ile 6 yaş erkek çocuğuna davullu zurnalı nişan töreni yapıldığını bilirim. Kadınların hizmetçi,çocuk bakıcısı,yatak işçisi vs görüldüğü bir zihniyet hala var ve en acısı da bunu makul gören,içinde normalleştirmiş,aksi durumu ters gören kadınlarımız da var.
Hiç umudum kalmadı bu coğrafyaya dair. Çok üzgünüm.

En kötü ihtimal kız çocuklarını okutmamak olur sanıyordum. O kadar bihabermişim ki.

Bilmemek mutluluktur diyor ya yazar. Çok doğruymuş.

Hadi tamam o zaman boşanamadınız durumunuz yoktu diyelim yaşadıklarınızı bilmiyoruz çünkü.
Peki neden peşine hemen hamilr kalıp boşanma durumunuzu daha da zora soktunuz. Bu adamdan zamanı geldiğinde kurtulmak için bir şeyler denemek yerine?

Hadi tamam o zaman boşanamadınız durumunuz yoktu diyelim yaşadıklarınızı bilmiyoruz çünkü.
Peki neden peşine hemen hamilr kalıp boşanma durumunuzu daha da zora soktunuz. Bu adamdan zamanı geldiğinde kurtulmak için bir şeyler denemek yerine?
Inanin söylenen bir cok seyde haklısınız ama istenmeyen bir gece oldu ve oldu normalde cocugum olmuyordu zten paylaşmıştım buradada bir anda olunca ben ondan vazgeçmek istemedim.

Maalesef var, var da, eski kafalar genel olarak böyle. Erkektir yapar, erkektir nefsi çeker, erkektir bağırır çağırır, erkektir döver; sen kadın olarak sus, ses etme, kocanı memnun et, tapusu sende ellerde eğlenir sana döner zihniyeti maalesef var. Fakat bizim aklımız var, izanımız, kadınlık gururumuz var; buna boyun eğecek değiliz.
Beni öylece koyup ellerde eğlenecek herif neyime yarayacak ki tam olarak? Fururum o herifi .

Inanin söylenen bir cok seyde haklısınız ama istenmeyen bir gece oldu ve oldu normalde cocugum olmuyordu zten paylaşmıştım buradada bir anda olunca ben ondan vazgeçmek istemedim.

Konuda cinsellik konusunda çok iyiyiz diye bir ayrıntı paylasmissiniz. Hadi aileniz arkanızda değil olur mu olur herkesin yaşam şekli farklı. Kimse arkanızda yokken, kendi ayaklarınızın üstünde duramazken çocuk düşünmek başka bir cesaret örneği. Aldatan bir adamla aileniz arkanızda değil diye cinselliginizin iyi olması ayrı mesele. insan o kocanın yüzünü görmek istemez ama sizin masallahiniz var. sonra eşe kimse kırılmıyor buraya gelen kırılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X