- 8 Ocak 2021
- 15
- -6
- 6
- Konu Sahibi Darkbluezzz
-
Yaw sevmezse aq. Sen niye seviyorsun bu geberiği asıl be. Allam cıldırıcamMerhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
Aldatilmaya ragmen cocukmu yaptiniz daha dogru bir cumle dogummu yaptinizdanDoğumdan sonra mı aldatti ? Aldatmaya ragmen doğum mu yaptınız? Bunlar problem değilde sevilip sevilmemek mi problem ? Acımasız olmak istemiyorum yeni doğum yapmış sayılırsınız ama sevmiyor sevmediği gibi de çöplük birini baba yapmışsınız
Aldatilmaya ragmen cocukmu yaptiniz daha dogru bir cumle dogummu yaptinizdan
Adam 1 senelik evliyken milf fantazisi yapmış kadının yaşını belirttiginize gore .. ilgi alaka da yok Btek cinsellikte var oda düşkün heralde o yüzden bilmem ki seviyor mu acaba !Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
Adam sizi aldattığın da zaten size seni sevmiyorum demiş… Asıl problem sizinle ilgilenmemesi değil, sizi aldatması bunu keşke anlasanız ..Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
Hemen çocuk yapmamak.İleride sizi tekrar aldatma durumuna karşı kendinize yatırım yapmak.İlk aldattiginda boşamak ise en doğrusuydu.Baskıcı bir aile varsa peki arkanızda olmayan ayrilmaya karşı çıkan ne yapmam gerekirdi
Aldatilip evlilige devam etmissiniz o yuzden soyleyecek bir seyim yok.Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
siz de ilgi alakayı kesin o zaman başka dilden anlamıyorlar kendinize vakit ayırın hobiler edinin bebeğinizle ilgilenin vs. biraz arasın bence siziMerhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
Çok doğru tespit. Türk ulusu bu Orta Doğulular yüzünden kendi öz kültürünü ve kadına verilen değeri unuttu. Hakan'ın yanındaki kadından, haremdeki kadına doğru tersine evrildik. Bu coğrafya adam olmaz, indirilmiş son kitap Kur'an'da her topluma elçi gönderildiği yazar ama tüm anlatılar, toplum örnekleri ve elçiler Hz. Adem dahil Orta Doğu'dan verilir. Türklere, Çinlilere, Afrikalılara, Mayalara gönderilmiş elçilerden bahsetmez. Orta Doğulular o kadar adidir ki, başka hiçbir toplumda göremezsiniz kız çocuğunu diri diri toprağa gömer. Tecavüzcü erkeği değil, tecavüze uğrayan kızını, kız kardeşini öldürür.Maalesef üzülerek sık sık söylediğim bir cümle var. "bu ülke asla iflah olmayacak çünkü coğrafyanın ahlakında çok ciddi sıkıntı var." düzgün ahlaka sahip olanlar bunların altında eziliyor.
Sizlere çok iş düşüyor. Kolay gelsin.Maalesef hâlâ var , bende doğunun bir ilçesinde köy okulundayım, bazı aileler kızları orta okuldan sonra okutmuyor , benim okulda da okuyacak ve ideali olan kız öğrenci 5 parmağımı geçmez,( erkek çocukları da okumaya hevesli değil pek )işin garibi kızlar da bu durumu normal görüyor, yani okumamayı pek sorun etmiyorlar
( büyük ihtimalle evlenmeyi düşünüyorlar en kötü ) fakat ailesi bilinçli olanlar daha iyi durumda tabi, benim gözlemlediğim sorun tamamen aile yapısında başlıyor, yani aile neyi normalleştirmişse çocukta aynısını normal görüyor
Bebek yokken aldatti bir de ustune bebek mi yaptiniz? Pes.Bebegimiz yok iken aldatti yani 1 sene önce falan
Boşanmalısınız. Aldatmış işte daha ne? Boşanmak istemiyorsanız, boşanmam asla diyorsanız unutun, bilmiyormuş gibi yaşayın ne diyelim? Hayat sizin.Merhaba hanımlar bugun size bir soru sormak istiyorum. Ben yeni dogum yaptim 3 ay oluyor esim benimle ve bebegimizle sadece yarım saat bilemedin 1 saat ilgileniyor evde kaldığı zamanlarda bilgisayar ve arabasıyla ilgileniyor onla vakit geçirmek istediğimi söylediğimde de gel beni izle diyor ben dışarıda birseyler yapmak istiyorum bebegimiz o ve ben ama onun için kardeşimin evine bile gitmem gezme oluyor daha yeni gittik ya kardeşine gezdin yeter diyor xinsellik konusunda çok iyiyiz ama ilgi gösterme açısından inanın bilmiyorum ben daha 2 yıllık evliyim ve esim beni 40 yaşındaki bir kadınla aldattı ne yapmalıyım lutfen yardim edin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?