- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
Kendi hayatını yaşamıyor sun. EŞE endekslenmiş bir hayat seninki. Şimdi sabah kalk yürüyüşe başla. Bahane yok. Eve gel duşunu al. Önce içinde mutlu hisset. Gününü güzel geçir. Arkadaslara filan git. Kocan ile ilgili kafandan herseyi cikart. Onunla yaşama. Çalışmıyorsan kendine bir iş edin. Okumadiysan okula yazıl. Yani hayatta yapacak çok şey var. Bir sene de 15 20 kilo vereceğini hedefle. Kendi hayatını yasa. Kocadan sevgi dilenerek hayatını zehretmeyin. Belki sen böyle olduğun için eziyordur. Sen önce kendini sev. Kendini onemse. Sonra bırak gerisini. Hatay bu. Kendini onun esiri yapmışsın. Azıcık kendini simart. Paranı da kendin kazan. Ailenin yada kocanın parası ile değil kendi kazandigin para ile mutlu ol. Azıcık güçlü olun.Her zaman güzel güzel konuşuyorum haköısın diyip yine aynı şeyleri yapınca artık dayanamıyorum
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır evliyim ve eşimle aramızdaki frekans bir türlü uymadı birbirimize. Ara sıra yazıyorum buraya eşimle olan iletişimlerimi ama bunaldım inanın adam bana hiç değer vermiyor ya ! İş değişikliği sebebiyle psikolojisi bozuldu hatta evlenir evlenmez bozuldu çünkü en ince hesap yapan bi adama dönüştü ama eve misafir filan gelsin dünyanın en iyi eşi gibi davranır oysaki bir de içime sor... Ben bu adamla mutlu olurum diye evlendim çok fazla tanımadan ya da onun dışarıdaki hal ve tavırlarıba kandım hep ilk tanıştığız gibi bana karşı kibar olacak sandım hani kartlarımı açık oynadım neysem o oldum ama o bunu beni değersiz görmekle taçlandırdı malesef. Ya beni beğenmiyor ne biliyim aramızda karı koca ilişkisi bile doğru düzgün yok ilk başta balık etliyim biraz buna çok takmıştı hala da öyle ama çok fazla dile getirmiyor eskisi kadar velhasıl kelam evliliği böyle hayal etmemiştim. Bi yakınıyla konuşmuş geçen ya ne evlencem demiş adam böyle çok daha iyiyim demiş. Bana ne dese beğenirsiniz evet haklı ben tek başıma olsam bu kadar kira ödemicem bu kadar masrafım olmayacak demez mi!! Zaten cimriliği beni çok bunalttı bir de bu durumda böyle konuşması... herneyse bana hiç değer vermiyor ben de eskisi gibi dğilim en ufak pintiliğinde ağzıma ne gelirse sayıyorum bunu yapmak istemiyorum ama bıktırdı ondan sonra arıyorum bizimkileri şikayet ediyorum yanında hırsımı alamıyorum zaten ya hayat insana bi kes olsun gülmez mi zaten ailem de çok cahildi ve cimriydi eşime hayatımda ailemle olan her sorunumu anlattım neden beni seviyorsa benim durumumu anlar bana kıyamaz sandım ama o naptı o da acımadı ne yazık ki. Evliliğim de bi kaçış gibiydi iyice tanımadan etmeden hayattan bunalmıştım ailem huzursuzdu hep kavga gürültü filan ve sürekli bana karşı baskı vardı çalış çalış diye iş bulamıyorum annem evde hiç huzur vermiyordu babam da beni hiç korumadı kendimi çok afedersiniz ama mal givi hissediyorum. Dünyaya öylesine gelmiş biri gibi artık çünkü hiç değer görmüyorum hayatımdakilerden. Elim yüzüm gayet dÜzgün ama kiloluyum malesef çünkü uzunca yıllardır mutsuzluğumu yemek yiyerek unutmaya çalışanlardanım. Artık değişmek ve hayatımı değiştirmek istiyorum eşime ağzıma ne gelirse söyledim ve tansiyonu çıktı kaç gündür rahatsız kollarını morarttım kulağını çektim araç kullanırken kafasına vurdum o da sadece elime vurdu şiddet göstermedi bana küfrettim canavara dönüştüm psikolojim bozuldu ben bu olamam ne olur bir yardım edin ne yapayım da hayatıma yön vereyim eşim beni sevmiyor ben de soğudum ondan o gğnden beri tansiyonu yüksek başkasına verdiği değeri bana vermiyor
Yok artik. Tamam durumunuz zor ama bunlari yaparak yarin obur gun o da size siddet gosterdiginde dertlerinizin arasina bi de dayak girecek farkinda misiniz?Artık değişmek ve hayatımı değiştirmek istiyorum eşime ağzıma ne gelirse söyledim ve tansiyonu çıktı kaç gündür rahatsız kollarını morarttım kulağını çektim araç kullanırken kafasına vurdum o da sadece elime vurdu şiddet göstermedi bana küfrettim canavara dönüştüm psikolojim bozuldu ben bu olamam
Dayanamıyorum arkadaşım bana bi su almaktan aciz adama artık dayanamıyorım ben onun ne kadar misafiri gelirse ağırlıyorum kimseye hiç bir şey belli etmiyorum her istediğine tabiki diyorum ama bana bu kadar haksızlık yapmasına dayanamıyorum
Hayır tabi ki yok ben çok merhametli biriyim zaten yaptıktan sonra da pişman oldum ama bana nefes alacak yer bırakmayan bir insan iyi hayaller kursam bile hemen beni bozuyor işte çalışıp işe girince kimseye muhtaç olmicam istediklerimi yapabilecek gücüm olacak diyorum ve hemen tek başına mı bunları yapacaksın diyor yani senin eşin cimri mutluluğunu kıskanan ve sana en ufak şeylerde sbile takıntı yapan biri olsaydı sen ne yapardın? Beni de olumsuz şekilde yargılama lütfen elbette ki eleştirebilirsin ama enpati kurmayı unutmadan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?