Eşim beni sevmiyor

Kkkkkjz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
68
3
1
33
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S***** G** (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım psikolojik sorunları var hani bizler romantik dizilere bakarken duygulanırız ama o aksine kahkaha atıp gülüyor du beni çok kıskanıyor du burnumdan getirirdi makyaj yaptırmazdı kendime baktırmazdı yani kuaföre göndermezdi

Son düzenleme:
En iyi cevap
Terapi almaktan, hayatınıza yeni bir yön vermekten başka çözümünüz yok.

Siz de sevilmeyi hak ediyorsunuz...
Sevmeyene basit gelir o sözler
Allah aşkına ne sevmesi ya adam bana sittir çekecek, yanımda eski karısıyla mesajlaşacak sevgi mi kalır ona karşı daha. Takıntı sendeki. Ya da korku tek kalırsam başımda erkek olmazsa ne yaparım korkusu. Evlendiğin adamların Bi tanesine bin tane kalbim olsa vermem. Neyin sevgisinden bahsediyorsun.

çok kibar yazmışsınız ben ağzına mıçarım direkt

Allah razı olsun inşallah

Sizi istemeyen adamla evli kalicam diye ugrasmayin

Zorla güzellik olmaz sizi sevmeyeni sizde sevmeyin gururlu olun biraz

Çocugun var mı. Psıkolojık destek al. Hepımız sevdık ve terk edıldık. Üzülme yalnız deılsın. Keşke sevdıgımızlr ömür boyu mutlu olsaydık

Yapacağın şey bellide ben şuraya takıldım, sana makyaj yaptırmazdı, kendine baktırmazdı, kıskanırdı kuaföre göndermezdi. Eeee niye? Seni sevdiği içinmi?

Seven insan kısıtlamaz yavrum. Ben şimdi sana vazgeç derim ama sen onun bir telefonuyla geri dönersin, ayrılacak potansiyel yok sende.

Hakkında hayırlısı.

kıskanıyor du burnumdan getirirdi makyaj yaptırmazdı kendime baktırmazdı yani kuaföre göndermezdi
Bunları yapıyor olması seni sevdiğinden ya da kıskandığından değil seni bastırmaya çalışmasından.

Senin için zor olacak ama eş kişisiyle tamamen bağını kesmelisin. Diyelim ki geldi seni ailenin evinden aldı sevmiyorum diyen bir erkekle mutlu olabilecek misin? ya da hayatında başka biri olsa ve sana seni zaten sevmiyordum yüzüne söyledim dese daha mı iyi olacak?

Adam sinyali vermiş sen de yol ver gitsin kimseyi hayatının merkezine koyma sen daha önemlisin ve emin ol bir süre sonra arkana dönüp baktığında ben bunlar için mi üzülmüşüm diyeceksin.

Siktir git yazınca otomatik düzeltip öyle yazıyor pek çok konuda bu şekilde gördüm ben

Sevmeyene ağzınla kuşta tutsan yaranamasın ne yaparsan yap sevmez. O yüzden sende unutmak zorundasın unut ve kendi hayatına odaklan Artık evlenme mesleğin yok galiba fakat kimseyi dinleme ne iş olursa olsun gir temizlik bulaşıkçı vb olursa yeterki kendi ayaklarının üzerinde dur çocuğunla birlikte ev tut kendine birlikte bi hayat kurun çalışırken bir yandan mesleki kurslara git bi meslek edin mesleğinde ilerlemeye bak dışardan oku ve bol bol kitap oku belliki hayatınla ilgili kararlarda kafan karışık baya kitap okumak meditasyon yapmak iyi gelir. Çık kurban rolünden kimseye bağlı olmak zorunda değilsin. Kendini sev çocuğunu sev

sevmiyorsa sevmiyordur yani üzücü ama buna yapabilecek bisey yok,cikacaksınız hayatından sizi seven biriyle mutlu olacaksınız,altında herangi birşeyde aramayın derim,acaba kafasımı karışık,sinirlmiyidi,kusmüşnüydü vs.çünki bir insana sevmesen bile seviyorum diyebilirsin,sevmediğin bir insanı sevmediğini belli eden hareketler yapınca yanlış anladın deyip kötü hissedersin yinede sevmiyorum diyemezsin,sevmedigin bir yemegı sırf sevdigin biri yaptı diye seviyorum deyip yiyebilrsin,ama sevdiğin bir insana seni sevmiyorum diyemezsin,kaldıki sevmediğin insana bile kolay kolay denecek bir söz değil,adam bariz sizi sevmiyor...

Sakamisiniz siz. Bence siz herşeyden önce psikolojik destek alın. Bu yaşta 4 evlilik yapmış olmanız hiç normal bir durum değil. Bir agirliginiz olsun ya 15 günde evlenmek nedir. Çocuğunuza üzüldüm küçücük yaşta annesini ikidebir başka bir adamla görmek zorunda kalmış.

4. evliliği 7 yıl sonra yaptıysanız 23 yaşına kadar 3 evlilik yapmışsınız demektir. Yazık değil mi size? Kendinize değer verin biraz. Babam evlendiriyor demeyin bakın 7 yıl evlendirmeden durabilmiş. Siz de bundan sonra kendi hayatınıza bakın, çalışın hayatınızı yaşayın. Çocuğunuza da yazık.

Sevmiyorsa sevmesin ayrıl ya.
Yahu arkadaş biraz gururlu olun .
Sevsen de içinde yasa.
Bu kadar yapışmayin adamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…