• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmiyor

Kkkkkjz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
68
3
1
33
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S***** G** (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım psikolojik sorunları var hani bizler romantik dizilere bakarken duygulanırız ama o aksine kahkaha atıp gülüyor du beni çok kıskanıyor du burnumdan getirirdi makyaj yaptırmazdı kendime baktırmazdı yani kuaföre göndermezdi

Son düzenleme:
En iyi cevap
Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S*** G (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım
Terapi almaktan, hayatınıza yeni bir yön vermekten başka çözümünüz yok.

Siz de sevilmeyi hak ediyorsunuz...
Ben çok acı çektim ilk eşim beni 5 aylık hamileydim bıraktı gitti birdaha da gelmedi iiki ay sonra duydum ki başka bir kadın kaçır mış yıkıldım ben korkuyorum dum evlilik yapmak tan ikinci eşim bali çeken bir şerefsiz miş o zaten bana hiç eşi gibi davranmadı 3 eşim beni hergün dövdü ölümden döndüm ben 4 evliliğimdi bu 7 yıl sonra 4 evlilik yaptım çünkü korkuyor dum yine beni sevmesse yine yuvam yıkılırsa diye
arkadaşım habire evleneceğine otur bi
iş güç bul kendine bi ayaklarının üstünde dur. kaç yaşındasın da 4. evliliği yaptın. 3 defa evlenip 15 gün içinde 4. ye evlenmek nedir. bundan sonra kendine ve çocuğuna odaklan lütfen

Daha yasin 31 gülüm. Ne 4 evliligi. Aci cekmissin anliyorum, ama bu kadar cok ve hizli evlenmeye seni iten neydi?
İnsanların dedi kodusu babam bekardı bana sen bu evde olduğun sürece babana hiç bir kadın gelmez dediler çok ağladım çok zoruma gitti evlen yuvanı kur dediler hiç birini doğru dürüst tanımadım bile annem vefat etmiş ti

Ben çok acı çektim ilk eşim beni 5 aylık hamileydim bıraktı gitti birdaha da gelmedi iiki ay sonra duydum ki başka bir kadın kaçır mış yıkıldım ben korkuyorum dum evlilik yapmak tan ikinci eşim bali çeken bir şerefsiz miş o zaten bana hiç eşi gibi davranmadı 3 eşim beni hergün dövdü ölümden döndüm ben 4 evliliğimdi bu 7 yıl sonra 4 evlilik yaptım çünkü korkuyor dum yine beni sevmesse yine yuvam yıkılırsa diye
İyi ki evlilik yapmaktan korkmuşsunuz.

Bu kadar basit geliyor size
Ayrica evlenmek size basit gelmis sanirim 4 evlilik yapmissiniz. Kusura bakmayin ama 15 gun icinde tanisip evlenilmez pazardan elma secmiyorsunuz es seciminin cok dikkatli yapilmasi gerekir

Jkdjdjfjfj 4'uncu esiniz mi ? Neden surekli evleniyorsunuz, işe girip calismayi deneseniz. Hayat sadece evlilik yaparak idame ettirilmez. Cocugunuza odaklanin, birakin kocayi.

Ablacım 15 günde kim kimi sevmiş? Görücü usulü evlendiğiniz 2 çocuklu adamdan gerçekten ilk görüşte aşk mı beklediniz? Sizin de çocuğunuz var tecrübesiz toy değilsiniz. Gerçekten 15 günde siz sevebildiniz mi? Evlilik için çok acele etmişsiniz bu evliliğin mantık evliliği olduğu kilometrelerce öteden gözüküyor. Hala daha çocuklarına baktırmak için evlenmiş diye şaşırıyorsunuz ya ben de size şaşırıyorum. Olan olmuş artık kimse kimseyi zorla sevemez. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Daha önünüzde uzun bir hayat var. Bir erkeğe bağlı olmadan çocuğunuzla yeni bir hayat kurun kendinize. 4 evlilik nedir yahu bu dünyada kocasız yaşayamıyor musunuz? Siz önce kendinize değer verin sonra bir başkasının değer vermesini bekleyin. karşınıza biri çıkarsa koştur koştur evlenmeyin iyice tanıyın öyle evlenin

Ayrica evlenmek size basit gelmis sanirim 4 evlilik yapmissiniz. Kusura bakmayin ama 15 gun icinde tanisip evlenilmez pazardan elma secmiyorsunuz es seciminin cok dikkatli yapilmasi gerekir
Siz benim yaşadığım hayatı yaşasaydınız böyle böyle konuşmaz dınız 13 yaşında annemi kaybettim ben tutunacak dal aradım

Eşimle aramız bozuk eşim Bana seni sevmiyorum dedi sevemiyorum dedi çok denedim ama olmadı dedi yıkıldım ya ben eşimi çok seviyorum ama eşimle çok kavga yaptık aşırı derecede çünkü beni değersiz hissettiriyodu yüzüme karşı seni sevmiyorum dedi bir gece çok kötü kavga yaptık ben sabaha kadar ağladım ve babamın evine gelme kararı aldım eşimin haberi var Dı bana S*** G (Defol) dedi ve ben babamın evine geldim yuvam yıkıldı ama eşimi çok seviyorum ben çok çabaladım tekrar yuvama dönmek için ama eşim istemiyor boşanmak istiyor hiç sevmemiş beni hiç seviyorum deyip aldı şimdi ayrıyız şimdide svmym diyo ne yapacağım şaşırdım

Babam izin vermiyor çalışma ma
çalışmaya izin vermiyor ama 4 defa evlenmeye izin veriyor. hayret gerçekten. lütfen hayatının sorumluluğunu al. kendine ve oğluna daha fazla yazık etme. o çocuğun dünyası da her şahit olduğu şeyde başına yıkılıyordur. yazık günah. bari evladına acı onun için mücadele et

Sevmiyosa zorlama kardeşim seven de sevmiyoki şu devirde oluruna bırak zamana bırak sevmek bi yere kadar zamanda herşeyin ilacı annen baban arkanda duruyolarsa hiç vakit kaybetme Allah yardımcın olsun

Ya ben bu kısmı
S*** G (Defol) dedi
Aynı bu şekilde yazılmış olarak hatırlıyorum, aylar öncesinde. Parantez içinde açıklamasıyla birlikte aynı yani. Ama konuyu bulamadım. Dejavu mu yoksa tekrar açılmış bir konu mu?

İnsanların dedi kodusu babam bekardı bana sen bu evde olduğun sürece babana hiç bir kadın gelmez dediler çok ağladım çok zoruma gitti evlen yuvanı kur dediler hiç birini doğru dürüst tanımadım bile annem vefat etmiş ti

Evlilige mecbur kalan kadinlar taniyorum o yüzden seni yargilamak gibi bir niyetim yok yalnis anlama. Ama bundan sonra kendi hayatini kurmaya odaklanmalisin. Cocugun senin yaninda mi?

10 yıl evli kalmışlar 2 tane çocukları var eşi aldatmış kendini ve benle evliyken bile onla ilgili konuşuyordu çok hakkı var üzerimde çalıştı benle eve baktı falan diye lafını ediyordu beni aldatmış bir kadının ben ismini dahi anmm numarasını bile taşımam ama o öyle değil di onu gezmeye falan götürdüm diyodu beni niye götürmüyon dedim suç oldu
Sizin hiç peşinizden koştu mu tanışma aşamasında hani sözle de olsa flört ettiniz mi? o dönemde size olan davranışları nasıldı?

Evlilige mecbur kalan kadinlar taniyorum o yüzden seni yargilamak gibi bir niyetim yok yalnis anlama. Ama bundan sonra kendi hayatini kurmaya odaklanmalisin. Cocugun senin yaninda mi?
Evet ben düşündüğünüz gibi dişli kadınlar dan degilim inanın benim hayatım annem öldüğünde bitmiş megerse

Back
X