esim beni sevmiyormu

ahsensena

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
18
1
16
Antalya
Slm kizlar gordumki herkese yardimci oluyosunu belki bir umut banada bi fikir verirsiniz.9 yillik evliyim iki kizimiz var esim cok ilgisiz soguk pek konusmaz gulmez suratsiz biri.konusmasi gerektigi yerde basini felan sallar o derece.cocuklarla pek ilgilenmiyor ben hem is hem cocuklarin okulu heryere ben kosuyorum cok yoruluyorum haliylebbana hic bi konuda yardimci olmuyo.ben erken yatsam tavir yapar illa ben ona sirnascam beraber olcaz hemen hergun boyle istiyo birgunde yorgunluktan anlmaz.erken yattigim zaman tavir yapar kuser.birgun suratim asik olsa neyin var demez oda kuser.sanki ortada bisey var gibi belkide baska biseyden dolayi uzgunum bilmez.birbirimizi severek evlendik eskidende boyleydi dogru durust arkadasi yok ailesiylede oyle pek konusmaz.alistim napim o boyle deyip kabullenmeye calissiyodum ama yetti artik bende ilgi bekliyorum bende sevildigimi hissetmek istiyom beni cok sevdigini biliyorum dogumlarimdq hungur hungurbaglayan bir istedigimi ne gerek var demeyen bi ews ama soguk soguk oldugundan benide aoguttu kendinden onunla beraber olmak istemiyorum hic canim istemiyo iliskiye girmeyince tamamaen kusuyo pek kavga etmiyoz hepnkusuz ben iyi olunca sirnasiyom barisiyoz ben ilk adimi atmadigim surece asla barismaz bendede hata var demez hepno haklidir nedense.benim istedigim biraz ilgi anlayis cokmu.hayatinda kimse olmadigina eminim oyle biri degil.isten eveden ise.calisiyorum cocuklar felan beni cok yoruyo hic anlayis gosyermez kalkar kalmaz kahvalti ister biraz gecikse kuser.isten hes dk gec gelsem kuser amanbkusecek edecek kilina kilina bi hal oldum biktim artik hep alttan almaktan hep ben ozur dilemekten.kac kere konustum bi iki gun iyi oluyo tekrar basa sariyo.beni sadece yatak icin sevdigini dusunemeye basladim birtek ozamqn sarilir oper beni iso bitince doner arkasini yatar ya hanim bugunde nasilsin neler yaptin demez.ne yapamaliyim bana bi akil verin neolur

Ne o öyle çocuk gibi küsmeler?Eşiniz büyüyememiş anlaşılan.Tabi her küstüğünde sırnaşır özür diler alttan alırsanız olacağı bu.Adam küserek istediğini yaptırabileceğini anlamış bi kere, kozu bu olmuş.İlk küsüşünde tepkinizi koyun derim, gerekirse siz de konuşmayın, sabredin biraz bekleyin elbet gelip sırnaşacaktır.Sırnaşmaz hır gür çıkarır söylenirse de çocuklaşma demelisiniz.Hem ilgi göstermesin hem de küssün iyi vallahi.
Çok şımartmış ailesi bunu.

Bu sabah iş yerinde eşimin (fiziksel görüntüme şakayla karışık laf atma tarzı)bir cümlesine kırıldım, özür dile dedim, dilemedi.
O da yetmiyomuş gibi öff git başımdan gibi birşey söyledi.
Sonra baktım iş çıkışı arabada geliyoruz eve konuşmuyo benle, hem suçlu hem güçlü.
Tek kelime konuşmadım.
Yemek filan yer misin ne yapalım dahi demeden gittim mutfaktan kendime bi kase yoğurt aldım oturdum yedim.
Kendisi aç aç gezindi evde, gidip bişey de yemiyo.
Sonra baktım hala hırsımı alamadım, küs gibi yapıyo ya bana, aldım laptopumu yatak odasına geldim.
Oturma odasında tek başına oturuyo şimdi.
Otursun gece yarısına kadar, gelip özür dilemedikçe tek kelime konuşmam.Yanında da oturmam.Sonra yüz bulup astar istiyo bunlar.

siz aslında doğru olanı yapıyorsunuz ilişkide yıkıcı değil de yapıcı olan tarafsınız ama bu tek tarafın çabalarıyla olmaz. belki güzel bi yorum olmayacak bu yaptığım ama hep yapıcı olmaya çalışmakta sizi yıkar.. bırakın biraz da o yapıcı olmaya çalışsın. her seferinde özür dilemenize, sizin sırnaşmanıza alışmış nasıl olsa yine siz gelirsiniz diye sermiş kendini.. ona onun gibi davranın, artık eskisi gibi olmayacağınızı gösterin ki aklı başına gelsin.. varsın 10 gün küs kalsın gitmeyin ayağına eninde sonunda o gelecektir hele ki yatakla ilgili işi düştüğünde malum erkeklerin zayıf noktası..

yazılarınızı anlamakta zorlandım ınanın duzeltırsenız daha cok ınsan yardımcı olabılır.
eşiniz sizi seviyor mu bılemem ama çocuk gıbı gercekten her seye küsen biriyle geçinmek zor madem sadece sevişmek ıstedıgınde yanaşıyor sızde kendınızı kotu hıssedıyorsunuz her ıstedıgını yapmayın her zaman o zaman..
bir kere de siz küsün ilk adımı atmayıverın

küsen erkekten nefret ederim...ama huyu böyleyse değiştiremezsin gibi geliyor...kabulleneceksin mecbur...aksi halde çok yıpranırsın düşüne düşüne...allah sabır versin..

Bunu defalarca denedim ama olmuyo vicdanim el vermiyo o acken kusken duramiyom en fazla 3 gun dayanabildim.sonunda civitiyorum.annem babam 26 yil sonra bosandilar annem benim tam aksi biriydi babam da soyler soyler geri sirnasirdi tipki benim gibi.ama bitti evlikleri baska kadin yuzunden.ben oyle olsun istemiyorum hep alttan alan ben oldum ama buseferde baktim hayattan lezzet alamiyorum cok mutsuzum inanin bana bir gulumsese bir tesekkur etse dunyam dgisir benimya onu herseyden cok seviyorum.sebebini bilmiyorum ama yatakta sogudum ondan.sadece birazcik ilgi o istyken seni seviorum askim aksam ne pisireyim derim bilmiyom yazar sadece.insan bari yazarken demezmi askim canim felan.kac kere yalvardigimi bilirim bana sevddigini soylesene diye oda hi der gecistirir.disardakilerin cok taktir ettigi bi gelinim gerek becerim gerek guzelligimle ama kiymetim yok.bi arkadasim var cok kilolu eside cok yakisikli ama adam karisi icin oluyo sunun kadar olamiyorum derim hep.bugun tek kelime etmedim kus degiliz ama beni farketmesini bekliyorum bakalim ne olcak.hic bir ozel gunumuzu unutmaz ama dusunmeden sadece almak icin alir ben hediyelere onem verdigim icin galiba.hep siradan dusunulmemis emek verilmemis seyler.kaynanamda diyor benim oglum cok akilliydi sen cocuk gibi aman onu ye bunu ye sen yaptin diyor.sanirim bende cok hataliyim ama bundan sonra ne yapmaliyim.nasil vicdanimi yenerim.yazim icin kusura bakmayin heyecandan hizli hizli yaziyorum anlamaya calisirsiniz ins

canım hiç üzülme kafana takma bi gün küstüğünde hiçç aldırış etme bakalım ne kadar dayanacak. kadının küsenini duydumda erkektede pekbi ğıcık olur. benim eşimde ben küsünce bi yalan yanlış yaklaşır bende üzğün oldugum için bakmam bi dahada gelmez anlıyorum seni insan sinir oluyo ilğilensin derdin ne desin ama en nihayetindede böyle bi sebeplede boşanan pek yok yani. ayrıca bi de konuş zırt bırt küsüyon de ben artık sıkıldım yapma kendinden soğutuyon beni de tek tek karşına al söyle yoksa ANLAMIYOLAR malesef konuşunca belki işe yarar senden soğuyorum sevgim azalıyo vs de o zaman dikkate alır belki. ne dimm allah sabır versin

Son düzenleme:
Defalarca konustum.en fazla uc gun kus kalabildim cok inat asla geri adim atmiyor.ben onu hep cocuklarimdan bile ustun tuttum.hep alttan aldim bazen bagirdim cagirdim bu ne boyle felan diye beni sadece dinliyo hic tepki vermiyo en fazla kes artik diyor.cok fazla dir dir etmiyorum cunku duvara konusuyor gibi hissediyorum.kac kere yalvardim bana sevdigini soyle diye.hi der gecistirir.bana sevgisini bi belli etse dunyalar benim olur.ozel gunlerimi hic unutmaz hep hediye alir ama hep ozensiz seyler sadece almis olmak icin.oysa ben aylar once dusunurum ona en isine yarayacagi seyi alirim cokta mutlu olur.benim annem tipki esim gibidir babam 26 yil sonra aldatti annemi ayrildilar.ben babama benziyorum tabiki aldatmam onu ama babamda hakli diyorum cogu zaman.cunku karsidan bisey gormeyince insan soguyo.yatakta cok sogudum haftada en fazla bir kere iliskiye giriyoruz oda bu sebepten beni aldatir diye zorluyom kendimi.ama hic zevk felan almiyom bana iskence gibi geliyo.eskiden boyle degildim sogudum iyice.bu zamana kadar cocuk gibi baktim ona ama artik annelik yapmak istemiyorum benimde simarmaya ilgiye ihtiyacim var.cocuklara karsida oyle soguk kac kere dedim cocuklar ilerde seni sevmez kendini sevdir diye anlamiyo.cocuklar babalarini hic sevmiyo.ne konusursam konusayim el kaldirmaz sadece kes der.konus konus biseyde bulamiyoum artik cevap verse kizsa bagirsa cagirsa inan raziyim.cocuklarimdan bile ustun tuttum onu.ama degerim yok.arkadasim var cok kilolu kocasida cok yakisikli kardesim olsun.karisina nasil sik.ben etraf tarafindan hep begenilen bi gelinim iki cocgum var ama vucudum hala kiz gibi inanin bana keske bende sisko olsaydim diyorum bazen belki kiymetim olurdu ozaman.buzamana kadar ona cok ilgi gostermekle hata ettim biliyorum ona dunyada bulunmayan biri oldugunu gosterdim oda cok simardi nasil degistiririm bundan sonra vicdanim el vermiyo diyorumya en gazla uc gun kus kaldim gene barisan ozur dileyen ben oldum

hep derler yatak ayırmayın falan diye ama ben böyle bi adamla bana küsecek diye yatamam.

evlilik terapisi alin veya piskolojil danisma hizmeti yazik ya hem size hem esinize bu ömür böyle bosa gitmesin
erkegin küsmesi zor ya cocuk gibi en cok size üzüldümmmm allah yardimciniz olsun

aa ergen çocuklar gibi sıkılır insan ayol burcu nedir eşinizin ?

Ay yorum yaptığımdan beri kaç saat geçmiş bak hala küs adam benimle, kaç saat oldu gelip özür dilemedi.Oturma odasında uyuyup kaldı belki gamsız!
Aslan benim adamın burcu, yatak odasında rehin kaldım inattan oturma odasına da gidemiyorum.Ne diyosunuz burçtan anlayanlar?Kovası da bir aslanı da yaa..

Kova ve aslan ikiside sabit fikirli. Kovalar politik olur. Onun kusmesine şaşırdım. Aslanlar haklı olduğunu düşünüyorsa sizden adım bekler daha da kırılır adım atmazsaniz. Kova burcu farklı bakis açısına sahiptir. Nas bir acıyla bakıyor ALlah bilirrrr

bence artık sinirinizin bozulmaması için o yokmuş gibi davranın.neden hep alttan almak zorunda hissediyosunuz ki? o sizle konuşmamaktan rahatsz olmuyosa siz de olmayın..

Sizin eşiniz şakayı buyuttugunuzu düşünüyor ve kendini haklı görüyor. Ondan adım atmıyor bence

adam eskıdende böyleymiş oyuzden sevmıyor dıyemem

insanın huyu suyu değişmezki küsen ınsan çok zor çok sıkıcı

sIkIcI oldugununun bende farkindayim coktan tak dedi artik ama neyapmaliyim ben mutlu olmak istiyorum cok inat birisi ama hala onu deliler gibi seviyorum.psikolojik yardim alamam bulundugum yerde oyle yakinimda yok esim hele asla gitmez kendini hep hakli gordugu icin asla boyle bisey yapmaz.boyle nereye kadar bilmiyorum.her yemegi yemez begenmedigi yemek olsa onada surat asar kuser napcagimi sasirdim yardim alabilcek kimsem yok tesaduf burayi buldum ne olur bana bazi fikirler verin nasil basarbilirim bende inat olmayi civi civiyi soker derler ondan daha inat olursam belki basaririm ama öyle bi irade yok bende napmaliyim nasil yapabilirim ne olur yardimlarinizi esirgemeyin.benim babam annemi aldatti annemin inatligindan ve kusme huyundan ben boyle bisey yapamam zatgen ben evliligimi kurtarmak mutlu olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…