Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep mi böyleydi bu adam.eşim bizle aktivite yapmıyor 5 yıldır evlıyım yok yani adam da aramada on yıl yaş farkı var hep onu sucluyorum ama bilemiyorum
Hep mi böyleydi bu adam.
O zaman adamın yapısı bu değişmesi zor
ben çok sıkıldım böyle yaşamaktan gerçekten çok zorO zaman adamın yapısı bu değişmesi zor![]()
herşeye kendim koşuyorum çocukları evi bazen koşma yapma diyor ama ben kosmasam kim yapicak bu cocuklarin herşeye ihtiyaçları varO zaman adamın yapısı bu değişmesi zor![]()
Değişime açık biri değil eşiniz. Direnç gösterecektir isteklerinize. Konuştuğunuzda isteklerinizi söylediğiniz de ne cevap veriyorben çok sıkıldım böyle yaşamaktan gerçekten çok zor![]()
söylüyorum defalarca hatta ama tamm diyip gecıstırıyor bazen ben herseyı ayarlıyorum ama yinede boşver diyorfitrat meselesi.. elma'dan armut tadi vermesini beklemek gibi bir sey bu. yas farkiyla vs alakali degil. usulunce soyleyin. cogu erkek soylemeden yapmiyor.
Değişime açık biri değil eşiniz. Direnç gösterecektir isteklerinize. Konuştuğunuzda isteklerinizi söylediğiniz de ne cevap veriyor