eşim beni tartakladı unutamıyorum affedemiyorum.

seda_gokhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
127
0
116
İstanbul
mrb arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var kızıma kayın valide bakıyor bende çalışıyorum. çok yorucu bir işim var kızımda çok zor bir çocuk yemesi içmesi uyuması işkence kv ise benim aksime çok dağınık düzensiz rahat keyfine bakan bir insan. durum böyle olunca ben akşama kadar çalışıyom eve geliyom kızımlamı ilgilenecem evimi toplayacam yemek mi yapacam canım çıkıyo. son zamanlarda bu durum beni çok yordu sinirlerimde bozuk eşimle çok kavga eder olduk bende ağzıma geleni söylerim oda ama son olayı hiç unutamıyorum. ben gene işten gelmiş bulaşıklarla mutfakla bi yandanda bacaklarıma sarılmış kızımla uğraşıyom kaynana ve eşim yanda sohbet ediyo bi ara misafirden bahsettiklerini duydum ne pişirsek falan pilan yapıyolar eşim eve misafir çağıracakmış annesiyle paylaşıyor..... ben kulak misafiri olmamla cinlerim tepeme çıktı eşime ağzımı geleni saydım bunca işin ardından misafir çağırıyo evin hali perişan harp çıkmış gibi bide yemek bana nasıl sormazsın çok anlayışsızsın dediim. oda biraz bağırdı hatırlamıyom bile saydıklarını yatak odasına gitti kapıyı kapattı bende hızla odaya gittim kaçma konulşacaz dedim oda hışımla boğazımdan tutarak beni elbise dolabına fırlattı (bunu yazarken bile kötü oluyorum) kolum falan yara oldu saçımı çekti ittirdi ben de bu arada ağzıma geleni sayıyom tabi gücün banamı yetiyo gibi . neyse sonuç olarak ben eşimle konuşmuyorum oda başta bir iki mesaj çekti gönlümü almaya çalıştı hiç oralı olmadım şimdi hiç aldırış etmiyor evde birbirimiz yok muşuz gibi davranıyoz.. yorumu size bırakıyorum okuduğunuz için teşekkürler.

mrb arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var kızıma kayın valide bakıyor bende çalışıyorum. çok yorucu bir işim var kızımda çok zor bir çocuk yemesi içmesi uyuması işkence kv ise benim aksime çok dağınık düzensiz rahat keyfine bakan bir insan. durum böyle olunca ben akşama kadar çalışıyom eve geliyom kızımlamı ilgilenecem evimi toplayacam yemek mi yapacam canım çıkıyo. son zamanlarda bu durum beni çok yordu sinirlerimde bozuk eşimle çok kavga eder olduk bende ağzıma geleni söylerim oda ama son olayı hiç unutamıyorum. ben gene işten gelmiş bulaşıklarla mutfakla bi yandanda bacaklarıma sarılmış kızımla uğraşıyom kaynana ve eşim yanda sohbet ediyo bi ara misafirden bahsettiklerini duydum ne pişirsek falan pilan yapıyolar eşim eve misafir çağıracakmış annesiyle paylaşıyor..... ben kulak misafiri olmamla cinlerim tepeme çıktı eşime ağzımı geleni saydım bunca işin ardından misafir çağırıyo evin hali perişan harp çıkmış gibi bide yemek bana nasıl sormazsın çok anlayışsızsın dediim. oda biraz bağırdı hatırlamıyom bile saydıklarını yatak odasına gitti kapıyı kapattı bende hızla odaya gittim kaçma konulşacaz dedim oda hışımla boğazımdan tutarak beni elbise dolabına fırlattı (bunu yazarken bile kötü oluyorum) kolum falan yara oldu saçımı çekti ittirdi ben de bu arada ağzıma geleni sayıyom tabi gücün banamı yetiyo gibi . neyse sonuç olarak ben eşimle konuşmuyorum oda başta bir iki mesaj çekti gönlümü almaya çalıştı hiç oralı olmadım şimdi hiç aldırış etmiyor evde birbirimiz yok muşuz gibi davranıyoz.. yorumu size bırakıyorum okuduğunuz için teşekkürler.

Şiddetin hicbir mazereti acıklaması olamaz ama karşıklı hatalısınız. Sizin sinirleriniz yıpranmış ve habersiz misafir davet edilmiş gerilmişsiniz, eşiniz de annesinin yanında kücük düşürdüğünüz icin sinirlenmiştir.

geçmiş olsun size..
kvnize hiç değinmeyeceğim bile... O gün ki yaşadığınız bozulmanızdan sinirlenmenizden ötürü haklısınız...

eşiniz hatasını daha büyük hatayla bastırmak istemiş. :47: Allah ıslah etsin..

Belli birzamandan sonra affeder gibi görünürsünüz,eskisi gibi davranmaya başlarsınız;uyguladığı şiddetin fiziksel acısı hissedilmez bile,içinizde olan yangını söner gibi olur ama ne kadar zaman geçsede aklınıza geldikçe içiniz yanar,boğazınız düğümlenir...

İnşallah bir daha size el bile kaldırmaya kalkmaz-kalkamaz..

senın yerıne ben olsam bende delırırdım cunku bende tahammul edemem böyle seylere....esın hata yapmış böyle davranmakla senı anlaması lazım.umarım duzelır aranız en kısa zamanda üzülme

Son düzenleme:
Tatlim , eger kayinvalideniz sizinle beraber yasamiyorsa is yapmak zorunda degildir. Cocugunuza bakmasi bile yetiyor olmalidir. Keske benim kayinvalidemde benim cocuguma baksa para bile veririm. Is falanda istemem ben onun islerini yapmaya giderim.neyse, esinizin size sormadan eve misafir davet edecek olmasi, benide sinir ederdi, orda haklisiniz. Belkide annesinin yaninda esinize bagirmaniz, esinizin zoruna gitmistir vede ben erkegim diyerek yapmis olmasi olabilir. Hic dogru bulmuyorum siddete hayir ne olursa olsun cok cirkin bir davranis. Bu sizi yaralamis ve kirilmissiniz haklisiniz cnm, ben olsam ne yapardim diye düsünüyorumda. Karsima alip herseyi konusurdum bir cözüm yolu bulmaya calisirdik ama kirildigimi da söylerdim. Allah yardimcin olsun cnm, calisanlar icin zor helede cocugunuz varsa daha da zor :(

misafir kosunda haklısın ona bişey diyemem...
annesinin yanında konuşman belki rahatsız etmiştir eşini...
üstelik sen zaten söyleyeceğini söyleyip saymışsın adam odaya kaçtıysa biraz rahat bıraksaydın keşke..
bunların hiçbiri sana şiddet uygulamasını haklı göstermez aslaaaa...
o yüzden geri adım atmamanı tavsiye ederim...

kendini hiç bozma.
tavrını sürdür.
hatta iki gün sonra çık ben karar verdim boşanıcam de
bana bunu yapan bi adamla aynı evde yaşayamam artık de.
restini çek.

1. Kv bebeğinize bakıyormuş üstelik zor bi çocuğunuz varmış ona bakıyor kadın daha ne yapsın? Allah razı olsun demeniz lazım.
2. Eşinizi annesinin yanında bu şekil rencide etmemeliydiniz çok nahoş gerçekten.
3. Şiddetin hiçbir türlüsü kabul değildir ne olursa olsun çok hatalı eşiniz bu yaptığında.

siz çok yorulmuşsunuz belli ki herşeyle başetmeye çalışıyorsunuz ki bu mümkün değil maalesef:( ilk olarak sizin rahatlamanız lazım..evin işleri için haftada 1-2 kere kadın çağırın ..yemeklerinizi haftasonu yapın dolaba atın..eve gelince bırakın dağınık kalsın alın bebeğinizi kucağınıza öpün koklayın..sofrayı siz hazırladıysanız eşiniz toplayıp yıkayıversin,çay servisini eşiniz yapsın...
kayınvalidenizden hiç birşey beklemeyin çocuğunuzu aç,uykusuz bırakmasın ,hasta etmesin şükür edin..
ve sakın bir daha kv.nin yanında eşinize bu şekilde bağırmayın..
tabi eşinizi de süründürün yaptığını burnundan getirin ki bir daha bunu aklından bile geçiremesin!!!

baştan gördünüz dağınık yormayayım aneni diyip paralı bakıcı tutsaydınız.
çok çalışmak istiyorsunuz madem,

Off deliricem şimdi yorumunuza ama kendimi tutuyorum.

şiddetin haklı bir sebebi olmaz.
evliliğimiz kurtulsun diyorsanız eşinizle beraber yardım alın bir uzmandan.
çünkü sizin de hatalı davranışınız var
eşiniz de sizden daha büyük hata yapmış.

bu yazıyı okuduktan sonra sinirleri yıpranmış bir kadının yazısı olduğunu anlamamak mümkün değil.
şimdi eşinle size gelmeden şunu srucam..
kv madem kızınıza evinizde bakıyor neden size yardımcı olmaya çalışmıyor..yani yemek yapabilir temizlk yapabilir..
2. 3 çocuklu ev hanımları göz önüne alırsak kv yapamayacağı bişey değil bu..
sizin konunuza gelince..bence bu plan kv nizden çıktı eşinle ikisi konuşuyor misafir konusunu,eğer eşinizin düşüncesi olsaydı annesi yerine size danışırdı..
sinirlenmekte haklısınız ama doğru zamanı denk getirememişsiniz..
üstelik sizde çok üzerine gitmişsiniz..ama eşinin yaptığı hatayı konuşmak bile istemiyorum..
annesinin yanında size erkeklik taslamış..
şimdi canım kozlar eline geçmişken, eşin pişmanken eşinle konuş..bu kv yapamaycağı şeyler değil temizliği geçtim ama 2 kap yemekte pişiremiyormu ya??
bunaldığını söyle kızına zaman ayıramaığnı söyle biraz dramatiğe bağla olayı,
annesiyle konuşmasını sağla sen kötü olma...
boşver anasıyla halletsinler:)

hepinize çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için cevap veremedim malum evdeydim koşuşturdum yani kızım fırsat vermedi yazmaya. aklımda kaldıkça cevap vereyim kv den temizlik yemek kesinlikle istemem kızıma baksın bide eşimle tartışırken ''kızım sen çok abartıyon biz neler gördük kocalarımızdan sabrettik'' gibi saçmalamasın yeter. bakıcı bende isterim ama benim kızım çok huysuz bakıcı döver diye korkuyorum o yüzden tutamıyorum.eşimin üzerine gittim evet çünkü benimde sinirlerim çok bozuk ve o öyle bana açıklama yapmadan odaya kapanınca kendimi evin hizmetçisi gibi hissettim hesap sormaya falan hakkım yok gibi.
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz ne diyebilirimki hiçbişey beklemiyorum dünyayı önüme serse yaptığını unutmayacağım..

hepinize çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için cevap veremedim malum evdeydim koşuşturdum yani kızım fırsat vermedi yazmaya. aklımda kaldıkça cevap vereyim kv den temizlik yemek kesinlikle istemem kızıma baksın bide eşimle tartışırken ''kızım sen çok abartıyon biz neler gördük kocalarımızdan sabrettik'' gibi saçmalamasın yeter. bakıcı bende isterim ama benim kızım çok huysuz bakıcı döver diye korkuyorum o yüzden tutamıyorum.eşimin üzerine gittim evet çünkü benimde sinirlerim çok bozuk ve o öyle bana açıklama yapmadan odaya kapanınca kendimi evin hizmetçisi gibi hissettim hesap sormaya falan hakkım yok gibi.
bu arada bugün evlilik yıldönümümüz ne diyebilirimki hiçbişey beklemiyorum dünyayı önüme serse yaptığını unutmayacağım..

zaten kv o cümleyi söyleyince eş melek olsa canavara dönüşür. hee bak buda kadın oda. demekki yaptığım şeyler normal, bu kadın kıymetimi bilmiyo beni bunaltıyo der.
umarım evlilik yıldönümünde iki yalakalık yaptı diye bu olayı sineye çekmessin..

Aslında burada insanların yazdıklarını okurken yorumları okumamaya bunun için özen gösteriyorum. Neler var Allah'ım ya. Üzerinde durduğunuz ve derdim diye burada paylaştığınız asıl sorun eşinizin sizi tartaklaması ve sizin onurunuzun incinmesi, yorumlayan arkadaşlar bu noktaya odaklanabilse keşke neyse.

Eşinizin yaptığı çok kötü bir davranış ve aslında bu olaydan çıkarılacak sonuç bu son olmayacaktır. Mutlaka konuşun sakin sakin hatasını kabul etsin özür dilesin. Bilmiyorum. Aramıyor diyorsunuz ya bırakın aramasın bakalım nereye kadar. En büyük hatayı kendimizi her işe yetişmek için paralarken yapıyoruz. Biliyorum ki burada yazmak akıl vermek kolay uygulamakta sizin kararlılığınız önemli yoksa üzülerek söylüyorum ki bu yazdığınız son yazınız olmayacak...

Aslında burada insanların yazdıklarını okurken yorumları okumamaya bunun için özen gösteriyorum. Neler var Allah'ım ya. Üzerinde durduğunuz ve derdim diye burada paylaştığınız asıl sorun eşinizin sizi tartaklaması ve sizin onurunuzun incinmesi, yorumlayan arkadaşlar bu noktaya odaklanabilse keşke neyse.

Eşinizin yaptığı çok kötü bir davranış ve aslında bu olaydan çıkarılacak sonuç bu son olmayacaktır. Mutlaka konuşun sakin sakin hatasını kabul etsin özür dilesin. Bilmiyorum. Aramıyor diyorsunuz ya bırakın aramasın bakalım nereye kadar. En büyük hatayı kendimizi her işe yetişmek için paralarken yapıyoruz. Biliyorum ki burada yazmak akıl vermek kolay uygulamakta sizin kararlılığınız önemli yoksa üzülerek söylüyorum ki bu yazdığınız son yazınız olmayacak...

hatasını kabul etti özürde diledi ilk bikaçgün mesajlar özürler falan ama ben hiç bir mesajına karşılık vermedim evdede konuşmadım oda artık ne mesaj nede evde konuşuyo akışına bıraktı heralde ama o beni iyi tanır asla geri adım atmam burnundan getiririm getirmesinede ya bende bıraktığı hasar..

zaten kv o cümleyi söyleyince eş melek olsa canavara dönüşür. hee bak buda kadın oda. demekki yaptığım şeyler normal, bu kadın kıymetimi bilmiyo beni bunaltıyo der.
umarım evlilik yıldönümünde iki yalakalık yaptı diye bu olayı sineye çekmessin..

kv yi Allah a havale ediyorum o konuya hiç girmiyim çıkamam. eşime gelince değil yalakalık dünyayı serse önüme şuan gözüm görmez yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum zaten odunun tekidir bişe yapacağıda yok en fazla bi hediye alır

Back
X