- Konu Sahibi seda_gokhan
mrb arkadaşlar kısaca sorunumu anlatmaya çalışacağım 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var kızıma kayın valide bakıyor bende çalışıyorum. çok yorucu bir işim var kızımda çok zor bir çocuk yemesi içmesi uyuması işkence kv ise benim aksime çok dağınık düzensiz rahat keyfine bakan bir insan. durum böyle olunca ben akşama kadar çalışıyom eve geliyom kızımlamı ilgilenecem evimi toplayacam yemek mi yapacam canım çıkıyo. son zamanlarda bu durum beni çok yordu sinirlerimde bozuk eşimle çok kavga eder olduk bende ağzıma geleni söylerim oda ama son olayı hiç unutamıyorum. ben gene işten gelmiş bulaşıklarla mutfakla bi yandanda bacaklarıma sarılmış kızımla uğraşıyom kaynana ve eşim yanda sohbet ediyo bi ara misafirden bahsettiklerini duydum ne pişirsek falan pilan yapıyolar eşim eve misafir çağıracakmış annesiyle paylaşıyor..... ben kulak misafiri olmamla cinlerim tepeme çıktı eşime ağzımı geleni saydım bunca işin ardından misafir çağırıyo evin hali perişan harp çıkmış gibi bide yemek bana nasıl sormazsın çok anlayışsızsın dediim. oda biraz bağırdı hatırlamıyom bile saydıklarını yatak odasına gitti kapıyı kapattı bende hızla odaya gittim kaçma konulşacaz dedim oda hışımla boğazımdan tutarak beni elbise dolabına fırlattı (bunu yazarken bile kötü oluyorum) kolum falan yara oldu saçımı çekti ittirdi ben de bu arada ağzıma geleni sayıyom tabi gücün banamı yetiyo gibi . neyse sonuç olarak ben eşimle konuşmuyorum oda başta bir iki mesaj çekti gönlümü almaya çalıştı hiç oralı olmadım şimdi hiç aldırış etmiyor evde birbirimiz yok muşuz gibi davranıyoz.. yorumu size bırakıyorum okuduğunuz için teşekkürler.