eşim beni tartakladı unutamıyorum affedemiyorum.

Keşke bu kadar yorulmadan önce eşinizi karşınıza alıp konuşsaydınız.
Sabrınızın sonunda olduğunu yavaşça anlatsaydınız kavga etmeden önce.

Kızınız sizin evinizdeki bu gerginlikten etkileniyordur mutlaka.
En azından hafta sonu bar yardımcı alamay çalışın imkanlarınızı zorlapı.
En azından ütünüzü ve genel temizliğinizi yaptırırsınız.

Eşinizle sakince konuşun.
Yaptığı kabul edilebilir bişey değil ama uzatmak da size bişey kazandırmayacak.
Hatasını anladığında anlatmalıydınız hissettiklerinizi.

Küsmek aradaki uçurumu büyütmekten başka bi işe yaramıyor çoğu zaman..

Allah yardımcın olsun canım.. sende oluruna bırak ama burnunu sürt ki yaptığı şey normalmiş gibi davranıp daha ileri gitmeye kalkmasın:19:

hem iş hem çocuk hem ew ne kadar zor olduğunu anlayamıyolarmı yaa :41: sanki keyfe keder çalışılıyor. kim ister ewladını hergün bırakıp işe gitmek, hemde yorucu bir işim var diyosun.. zor tatlım bukadar fedakarlığının kıymeti bilineceği yerde segilenen tavır hiç hoş değil
.. :20:

iş-ev-çocuk derken gerilmişsiniz baya bi üzerinde eşinizin plansız annesiyle hareket etmesi germiş sizi,

üzerinizdeki yükün bi kısmını atmanız lazım yoksa sinir topu olarak kimseye faaydanız dokunmaz bebeğinize bile manevi anlamda ,

eşinizin yaptığını konuşmaya bile gerek yok hatasını oda anlamış zaten gerekeni siz yapıyosunuzdur

diğer konudada bakıcı alamam güvenemem dediniz, en azından haftada 1 yada 2 eve yardımcı almaya çalışın

bi nebze olsun rahatlarsınız

affedersin belki yada öyle yapmis gibi gözükürsün ama zor canim ya calismak ev haklisin ben calismadigim halde yetisemiyorum bence burda olay baska esinin sana anlayis göstermeyip sormamasi ama bencede simdi restini cek madem esin anlamis hatasini otur konus kv ne birsey söyleyemiyecegim heralde oda cocugu bakiyorum daha ne yapayim kafasinda insallah düzelir hersey slkma canini

Off deliricem şimdi yorumunuza ama kendimi tutuyorum.

şiddetin haklı bir sebebi olmaz.
evliliğimiz kurtulsun diyorsanız eşinizle beraber yardım alın bir uzmandan.
çünkü sizin de hatalı davranışınız var
eşiniz de sizden daha büyük hata yapmış.

burada insanlar özgürce yorum yapamıycak mı arkadaşım neden bukadar rahatsız oluyosunuz ki anlamadım ben!
benim fikrim bu. seni niye bağlıyo anlamadım ki!!!!
hiç muhattap olmamak en güzeli ama insan engel olamıyo kendine..
kişi konu sahibinin derdini bırakıp benim yorumuma takılıyo!
ki herkes düşüncesini söylemekte özgürdür.

Ben senin konunu okurken gerginlik bana geçti.Çok sinirlisin.Eşinin seni hırpalaması yanlış çok yanlış.Ama sen de şöyle bir cümle yazmışsın.Ağzıma geleni söylerim.Bana göre dövmekle kötü söz söylemek aynı şey.Sinirlerin yıpranınca bunun çözümü bağırmak olmamalı.Bak sen kendin söylüyorsun çocuğunun bakımının zor olduğunu.Sen akşamları tahammül edemezken,kayın validen o yaşta bütün gün tahammül ediyor.Çalışan kadının yaşadığı zorlukları çalışmayan bilemez.Zor tabii.Bir de çalışmak zorundaysan.Ama kendini bu kadar yıpratacak derecede olmamalı.Kayınvalidenin lafına da takılmamalısın.Annelerimiz bile aynı şeyi söylerler.Biz ne çektik,sen daha ne gördün ki,bizim zamanımızda..... böyle gider örnekler.Eşin odaya gittiğinde keşke üstüne gitmeseydin.Sakinleşip uygun bir dille başbaşa kaldığınızda anlatsaydın.

Ben senin konunu okurken gerginlik bana geçti.Çok sinirlisin.Eşinin seni hırpalaması yanlış çok yanlış.Ama sen de şöyle bir cümle yazmışsın.Ağzıma geleni söylerim.Bana göre dövmekle kötü söz söylemek aynı şey.Sinirlerin yıpranınca bunun çözümü bağırmak olmamalı.Bak sen kendin söylüyorsun çocuğunun bakımının zor olduğunu.Sen akşamları tahammül edemezken,kayın validen o yaşta bütün gün tahammül ediyor.Çalışan kadının yaşadığı zorlukları çalışmayan bilemez.Zor tabii.Bir de çalışmak zorundaysan.Ama kendini bu kadar yıpratacak derecede olmamalı.Kayınvalidenin lafına da takılmamalısın.Annelerimiz bile aynı şeyi söylerler.Biz ne çektik,sen daha ne gördün ki,bizim zamanımızda..... böyle gider örnekler.Eşin odaya gittiğinde keşke üstüne gitmeseydin.Sakinleşip uygun bir dille başbaşa kaldığınızda anlatsaydın.

evet haklısınız ben çok sinirliyim eşimdende çok şey bekliyorum heralde annesinden gerçekten bişey beklemiyorum kızıma baksın yeter ama o söylediklerini tamda kavga anında eşime yandaş olmak için söylüyor yoksa normal bi zamanda benim annemde der biz neler çektik diye.

evet haklısınız ben çok sinirliyim eşimdende çok şey bekliyorum heralde annesinden gerçekten bişey beklemiyorum kızıma baksın yeter ama o söylediklerini tamda kavga anında eşime yandaş olmak için söylüyor yoksa normal bi zamanda benim annemde der biz neler çektik diye.
İşte canım bak,başkalarının patavatsız cümlelerine mahal vermemek için,tam da o kavga anını başkalrının yanında yapmamak gerek.Öfke kontrolü çok önemli.Annesin,iş kadınısın,eşsin,gelinsin evlatsın.Bu geniş kimlik yelpazesinde her kimliğinde ayrı sorunlar yaşayacaksın.Çocuğun büyüyecek.Hep böyle aksi kalmayacak.Ama dertleri başka başka olacak.Ya ona da öfkeni kontrol edemez ağzına geleni sayarsan,evlat eş gibi olmaz.Eşi atarsın gider.Evlat? Biraz daha sakinlik diyorum ben.

Back
X