• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni terk etti :(

güzelim herşeye niye bir saldırı pozisyonundasın bu alışkanlığından vazgeç
sadece sordum güzellikle neden konuşamıyorsun insanlarla
kusura bakma ama ablana hak verdim senle muhatap olmama konusunda
burda insanları azarlar gibi yazı yazıyosun
ablana kim bilir neler söyledin de bu kadar soğudu aranız
ayrıca ne halin varsa gör kardeşim banane kimle düşüp kalkıyon
banane kimliğinin fotokopisi herkes kendinden sorumludur
ama eşin sana git demekle haklıymış bunu anladım:50:

güzelim herşeye niye bir saldırı pozisyonundasın bu alışkanlığından vazgeç
sadece sordum güzellikle neden konuşamıyorsun insanlarla
kusura bakma ama ablana hak verdim senle muhatap olmama konusunda
burda insanları azarlar gibi yazı yazıyosun
ablana kim bilir neler söyledin de bu kadar soğudu aranız
ayrıca ne halin varsa gör kardeşim banane kimle düşüp kalkıyon
banane kimliğinin fotokopisi herkes kendinden sorumludur
ama eşin sana git demekle haklıymış bunu anladım:50:

çok üstüme geliyosunuz ama bilip bilmeden aaa bu yuva yıkmış evliadamla imam nikahı yapmış filan diyosunuz buna herkeskızar kusura bakma sırf bi konu açıldı diye yargısız infaz yapılmaz

ayrılalım demekle boşanalım kelimesi aynı bana göre nerdeyse kimliğinin resmini çek doğru mu değil mi bakalım diceksiniz

Arkadaşım bırak artık yalan söylemeyi, aranızda evlilik filan yok bariz ortada her şey.

Zaten adam sana ayrılalım dememiş ki evimden çık git demiş.

Sıkılmış senden.

buraya konu açıyorsan herkes herşeyi yazar kişilerin düşünce farklılığı vardır
ayrıca eski konularına bakılınca çelişiyorsun senden yaşça büyüğüm
ve benimde ikinci evliliğim seni anlıyorum diyemiycem çünkü ben bu şekilde bir davranış sergilemedim
kendine gel çevrende bir tane insan kalmaz kalırsın ögle kendinle başbaşa:ssz:

çok üstüme geliyosunuz ama bilip bilmeden aaa bu yuva yıkmış evliadamla imam nikahı yapmış filan diyosunuz buna herkeskızar kusura bakma sırf bi konu açıldı diye yargısız infaz yapılmaz

ben sana yuva yıktın diye bişey yazmadım sadece nikahın varmı dedim
çiftler kavga edince boşuycam seni yarın mahkemeye gidicem gibi laflar eder sadece bunu anlatmak istedim:50:

buraya konu açıyorsan herkes herşeyi yazar kişilerin düşünce farklılığı vardır
ayrıca eski konularına bakılınca çelişiyorsun senden yaşça büyüğüm
ve benimde ikinci evliliğim seni anlıyorum diyemiycem çünkü ben bu şekilde bir davranış sergilemedim
kendine gel çevrende bir tane insan kalmaz kalırsın ögle kendinle başbaşa:ssz:

bak şimdi ben burda sizden yardım almak için bu konuyu açtım buraya bana iftira atın diye değil yardımcı olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun

ayrıca üzerine gelmek seni rencide etmek gibi bir niyeti yoktur burdaki hanımların
sen hayata hep kendini savunma ve saldırı pozisyonunda hissetiğin için insanların ne demek istediğini anlamıyorsun
buda senin için çıkılmaz bir hal alıyor....:50:

Bir erkek evliyken seninle olabiliyorsa,seninle evliykende baskasiyla olabilir.ben bu hakki bu adamda goruyorum canim iste bu kadar.

bak şimdi ben burda sizden yardım almak için bu konuyu açtım buraya bana iftira atın diye değil yardımcı olan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun

sana kimse iftira atmıyor sadece yazdıkların açtıgın konuları sana söylüyorlar
ve söylüyoruzda burda suçlu suçsuz yargılamıyoruz

ayrıca üzerine gelmek seni rencide etmek gibi bir niyeti yoktur burdaki hanımların
sen hayata hep kendini savunma ve saldırı pozisyonunda hissetiğin için insanların ne demek istediğini anlamıyorsun
buda senin için çıkılmaz bir hal alıyor....:50:

İnsanların hataları olabilir, geçmişte yaptığı yüzlerce hata.

Birden bire onlarca kişi soru sorarsa ve hele hele kk'hatunları yuvayla ilgili birşeyi yakalamışsa vay konu sahibinin haline. :)

Böyle agresifleşmesi normal.. Hem hamile hemde psikolij tedavi görüyor.

Tasnif etmiyorum yapılanları ama net olarak kimse bilemez kim ne yaptığını.

Konu sahibi kendini irdelemeli, ne yaptığını, nerede ah aldığını ve şimdi hala nerede hata yaptığını ?

Back
X