• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni terk etti :(

o bana şunla konuşma bunla konuşma deme hakkına sahipse bende ona söyleyebilirim bunu hakkım

Bu hakka o da sahip değil, sen de sahip değilsin.. Bak o senin yasağına uymuyor ama ????? Demekki yanlış birşey... Sen de uymayacaktın. Bu ödün vermektir.. İnsan eşi diyor diye anasıyla görüşmüyorsa bu eşin değil kişinin suçudur! Tavrını koysaydın.. Ne oldu şimdi sen tamam dedin o rest çekti.. Demek ki mantıklı olmak lazımmış.. :34:

Bu hakka o da sahip değil, sen de sahip değilsin.. Bak o senin yasağına uymuyor ama ????? Demekki yanlış birşey... Sen de uymayacaktın. Bu ödün vermektir.. İnsan eşi diyor diye anasıyla görüşmüyorsa bu eşin değil kişinin suçudur! Tavrını koysaydın.. Ne oldu şimdi sen tamam dedin o rest çekti.. Demek ki mantıklı olmak lazımmış.. :34:

haklısın dinlememem gerekiyodu

ya ben onun için herşeyi yaptım 12 senelik arkadaşımla konuşmayı kestim zamanı geldi annenle konuşmucaksın dedi konuşmadım sonra beni yalnız sıkıldığımı görünce konuş dedi tekrar konuşmaya başladım bundan 2 ay önce kavga ettiğimizde ablamlar filan onu savundu ablam benimle konuşmuyo o zamandan beri dünde hastaydı ablam bi kaç kere aradı onu mesajda attı sürkli konuşuyolar kardeşini bile o kadar aramadı hiç bende sinir oldum ya dedim onunla görüşmeyi kesiceksin ya da bi daha bnimle konuşma dedim baktım konuşmuyo sonra ben yatıyorum iyi geceler dedim tamam dedi salonda koltukta yattı sen burda mı yatıcaksın dedim bilmiyorum ddi sonra yukarı çıktım çakmak almayı unutmuşum dedim ki ona ya dedim onla görüşmeyi kesiceksin ya da eşyalarımı toplar giderim dedim tamam anneni ara git dedi sonra ben çıldırdım nasıl karına onu tercih edersin diye senin neyin oluyo ki filan dedim bi arada bişy olmuştu arkadaşımla bisorun yaşamıştık demiştim kiarkadaşıma benimle konuşmayan eşime selam bile veremez diye ablamda doğru söylüyosun demişti ama kendisi durmadan arayıp duruyo sırf onların yüzünden 2 aydır dükkana götürmüyodu bide beni onlar konuşmuyo diye

Anlayamıyorum,inanın her yorumunuzu okudum..
Ablanızla konuşmasını istememeniz çok anlamsız, hadi istediniz neden ya o ya ben dediniz ?

Böyle bakan biri şimdi niye üzülüyor, terkedildim diyor..
Böyle basit bir konuda resti çekebilecek biriyseniz o zaman gitmesinide göze alacaksınız.

..

Şuan çok üzgünsünüz üzerinize gelmek istemiyorum ama çok fevri bir insansınız..

Bari resti çekip gittiyse ve hala yaptığımın arkasındayım, izin vermiyorum diyorsanız bari aramayın..

Gelecekse gururunuzla geri dönsün.

Hem o ne hadle sizi evden kovuyor..

Eşyanı al git diyecek bir eşiniz var, ailenle görüşmeyecek diyede rest çekiyor, onun izniyle annenizle konuşuyorsunuz.

Sonra ablanızla konuşuyor diye siz rest çekiyorsunuz.

Off kafam karıştı...

bende seni tebrik ederim senaryoyu beğendiğin için

nikahlı olmadığınız ortada,hiç boşanma lafı geçmiyor.senaryo olmadığını gayet iyi biliyorsun,eşiyle ayrı olsada evli bir adamla birliktesin.:34:

bence ablana ona buna suç bulma da tedavine başla manik depresif diyosun hem kendine hem yanındakilere zarar werme
eşin gitmiş gelmiş bunlar 2.sırada kendin için tedawi ol belki herşey düzelir sonra

bak tatlım öncelikle şunu söyleyeyim sana,insanları kendi kıstaslarımız içerisinde yada kendi onayladıklarımızı desteklemeleri şeklinde yönlendiremeyiz,lütfen sakinleş ve asil bir kadın gibi davran,bu tarzdaki hareketlerin eşini bunaltmış,buna bir son ver ama kendi beyninde öncelikle ve ne kadar sakin olur isen o kadar kazançlı ve mantıklı hareket edersin,şu anda eşini arama bıraz kendi haline bırak,bizler evlendikten sonra eşlerimizi bizim istediğimizi veya düşündüğümüzü onaylamaları gerekiyor gibi düşünüyoruz,hayır ama bu kadar özgürlüğe kimse sahip değil,biraz da sen kendini onun yerine koy diyeceğim ama üzgün halinden hatanın nedenini anlamışssın,eğer ki sana bu kadar rahat davranıyor ise adam senin ona çok değer verdiğini ve sevildiğini biliyor bu nedenle acıtacak en kötü cümleleri söyleyerek seni üzerek öfkesini çıkarmaya çalışıyor senden,evi kesinlikle terk etme ve bekle biraz

tüm cevapları okumadım arkadaşında anlattığını da anlamadım ama
bi insan nasıl annenle görüşmeyeceksin der hadi o dedi de sen nasıl peki kocacım dedin onu hiç anlamadım

arkadaş bende hiçbişeyi anlamamışım:37:

bide o kadar şey yazmışlar eski konunuzla ilgili senaryo diye kestirip atıcağınıza bi açıklama yapsanız daha iyi olur

ya nerden biliyosunuz uyduruyosunuz he o eşiyle mutluydu ben kandırdım onu hadi gel kaçalım dedim saçma saçma konuşmayın

En mutsuz erkek bile, tutunacak dal bulmazsa yuvasına geri döner.

Bir erkeğin en büyük silahıdır; ''mutsuzum''... Sanki evdeki çok mutlu..

Herneyse beni ilgilendirmez eski yaşadıklarınız ama bir yerde durup düşünmeniz lazım, nerede hata yaptım, hala nerede hata yapmaya devam ediyorum.

bak tatlım öncelikle şunu söyleyeyim sana,insanları kendi kıstaslarımız içerisinde yada kendi onayladıklarımızı desteklemeleri şeklinde yönlendiremeyiz,lütfen sakinleş ve asil bir kadın gibi davran,bu tarzdaki hareketlerin eşini bunaltmış,buna bir son ver ama kendi beyninde öncelikle ve ne kadar sakin olur isen o kadar kazançlı ve mantıklı hareket edersin,şu anda eşini arama bıraz kendi haline bırak,bizler evlendikten sonra eşlerimizi bizim istediğimizi veya düşündüğümüzü onaylamaları gerekiyor gibi düşünüyoruz,hayır ama bu kadar özgürlüğe kimse sahip değil,biraz da sen kendini onun yerine koy diyeceğim ama üzgün halinden hatanın nedenini anlamışssın,eğer ki sana bu kadar rahat davranıyor ise adam senin ona çok değer verdiğini ve sevildiğini biliyor bu nedenle acıtacak en kötü cümleleri söyleyerek seni üzerek öfkesini çıkarmaya çalışıyor senden,evi kesinlikle terk etme ve bekle biraz

tamam gitmicem ama eve geldiğinde ısrarla git derse ne yapıyım

bnim bide psikolojim bozuk bi psikiyatriye gittik manik depresif atak dediialçlar yan etki yapınca başka doktora gittik onun verdiği ilaçlarıda kullanamadım kişilik testi yapmıştı sonuçlarıda almadım ama anlamıyo psikolojimin bozuk olduğunu yapıcı olmaya çalışıyorum ama olmuyo 1hafta iyiysek 8.gün tartışma çıkıyo

Tedavine devam etmelisin.Davranışların normal değil.

Manik depresif hastaların sürekli ilaç kullanması gerekiyor.
İlacı alınca kendilerini iyileşti zannediyorlar.
İlaçların yan etkisi var diye bırakıyorlar.Ve başa dönüyorlar.

Önce kendini düşün ve tedavi ol.

Eşin,bir hevese kapılıp seninle birlikte olmuş ama şimdi herşeyin farkına varmış diye düşünüyorum.
Hastalığından daha önce haberi bile olmayabilir.

Ben olsam bu ilişkiyi artık zorlamam.
Tedavine yönel,ailenle ilişkilerini düzeltmeye çalış.

tüm cevapları okumadım arkadaşında anlattığını da anlamadım ama
bi insan nasıl annenle görüşmeyeceksin der hadi o dedi de sen nasıl peki kocacım dedin onu hiç anlamadım

arkadaş bende hiçbişeyi anlamamışım:37:

bide o kadar şey yazmışlar eski konunuzla ilgili senaryo diye kestirip atıcağınıza bi açıklama yapsanız daha iyi olur

benim ilk eşimden boşandığım gibi o da eski eşinden boşandı ve ben o konuyuda bi tanıdığım için açtım gerçekten benden araştırmamı istedi bende buraya konu açtım bundan doğal ne olabilir bu dünyada bi eşim bide ben mi boşandık sadece ilk eşlerimizden ve sadece onun 2 çocuğu yok

Son düzenleme:
ben senin soyadını taşıyorum,bu senin için birşey ifade etmiyor olabilir fakat benim için mühim de ve bir kadın olduğunu eğer ki bu kadar sıkıldı ise ve bitirmek niyetinde ise kendinin gitmesi gerektiğini söyle,boşandıktan sonra evden çıkacağını söyle..o mu erkek sen mi? ama bunu gayet net ve istikrarlı belirt..öyle ağlamaklı değil..sen bir kahve yap kendine ve derin derin nefes al,hayatta hiçkimse senden daha değerli değildir unutma bunu..

ben senin soyadını taşıyorum,bu senin için birşey ifade etmiyor olabilir fakat benim için mühim de ve bir kadın olduğunu eğer ki bu kadar sıkıldı ise ve bitirmek niyetinde ise kendinin gitmesi gerektiğini söyle,boşandıktan sonra evden çıkacağını söyle..o mu erkek sen mi? ama bunu gayet net ve istikrarlı belirt..öyle ağlamaklı değil..sen bir kahve yap kendine ve derin derin nefes al,hayatta hiçkimse senden daha değerli değildir unutma bunu..

haklısın doğru söylüyosun bide bana diyodu ki bu ev senin herşeyi sana aldım birinin gitmesi gerekiyosa ben giderim sen gitme diyodu zamanında

ewden çıkıpta gitmeyin derim
akşamagelir emin olun,ayrıcaa ablanızdan da kıskanmayın
aklınıza kötü şeyler getirmeyin,
eşinizin belki eski eşide bu tavırları sergilediği için ayrılmıştır ondan
sizinde aynı oldugunuzu düşündürtmeyin kendisine
ayrıca nikahınız varmı arkadaşım,yazarsanız seviniim
çıkıp git evden şunu alma bunu al felan demiş ve evden git demiş
boşanacam mahkemeye verecem gibi bir kelime etmemiş sanırım
nikah olsaydı sanırım bu tür konuşmalarda olurdu:26:

ewden çıkıpta gitmeyin derim
akşamagelir emin olun,ayrıcaa ablanızdan da kıskanmayın
aklınıza kötü şeyler getirmeyin,
eşinizin belki eski eşide bu tavırları sergilediği için ayrılmıştır ondan
sizinde aynı oldugunuzu düşündürtmeyin kendisine
ayrıca nikahınız varmı arkadaşım,yazarsanız seviniim
çıkıp git evden şunu alma bunu al felan demiş ve evden git demiş
boşanacam mahkemeye verecem gibi bir kelime etmemiş sanırım
nikah olsaydı sanırım bu tür konuşmalarda olurdu:26:

ayrılalım demekle boşanalım kelimesi aynı bana göre nerdeyse kimliğinin resmini çek doğru mu değil mi bakalım diceksiniz

Back
X