eşim beni terk etti :(

Sabırla bekle canım sakın telefon açıp ikide bir onu didik didik etme sana oyun oynuyor olabilir cezalandırmak adına..Üzerine düşmeyi bırak lütfen şuan kafasını bir dinlesin bakalım..Gerçek niyetini eninde sonunda belli edecektir sen sakinliğini koru dahada işin içinden çıkılmaz bir hal aldırma durumu.

Haksız da olsan bu şekilde davranması çok ayıp. Yok telefonu bırak, hattı bırak, anahtarı şuraya koy, çık git... Oturup doğru düzgün konuşmayı bilmiyo mu eşin? Evliliğinizi bitirmeyi düşünüyo olsa bile bunu bu şekilde yapmaya çalışması çocukça gerçekten. 9 aydır aynı evi paylaştığı insana, ne kadar haklı olursa olsun, çık git evden demesini kabul edemiyorum.

ne zaman bu şekilde kavgadan sonra konuşmaya çalışşsak tartışma çıkıyo sakin bi şekilde bişey dahi sorsam kızıyo ya da bişy söylüyo beni kızdırıyo

olanlara şaşırdım gerçekten..
ablanla bu kadar samimiyet ilginç doğrusu.
gerçekten insanlar biraz olsun resmiyetini korusalar insanların aklına azıcık bi şüphe sokmasalar olmaz zaten..
keşke kırıp dökmek yerine karşınıza alıp konuşsaydınız..
sorunu çözme çabasında olsaydınız.
madem psikolojik sorunlarınız var. aslında onunda bunu göz önünde bulundurarak tavırlarına dikkat etmeli..
erkekler sinirli olduklarında her şeyi söylerler.
kötü laflar sözler...
evden git
istemiyorum ws..
ama gerçekten sinir geçince sağlıklı düşünmeye başlayınca yaptıklarının aslında çok abartı olduklarının farkına varıyolardır.
benden size tavsiye ablanızın bu şekilde yani eşinizle olan konuşmalarından rahatsız oluyorsanız güzelce ablanızla konuşun..
anlatın olanları.
umarım size hak verir.
ve eşiniz bu tarz kavgalarla evi terketme kolayına kaçmaz..
Allah yardımcınız olsun.
umarım döner ve bu sefer kavga etmeden konuşup konuyu halledersiniz.

inşallah

gerçekten zor günler geçirmişsiniz
bence psikoloğa gidin ve sinirlerinize hakim olun daha mutlu olmak istiyorsanız..
bu arada ablanız evlimi..?

evli 2 tane çocuğu var

Sabırla bekle canım sakın telefon açıp ikide bir onu didik didik etme sana oyun oynuyor olabilir cezalandırmak adına..Üzerine düşmeyi bırak lütfen şuan kafasını bir dinlesin bakalım..Gerçek niyetini eninde sonunda belli edecektir sen sakinliğini koru dahada işin içinden çıkılmaz bir hal aldırma durumu.

hiçsanmıyorum oyun olduğunu :50:

ne zaman bu şekilde kavgadan sonra konuşmaya çalışşsak tartışma çıkıyo sakin bi şekilde bişey dahi sorsam kızıyo ya da bişy söylüyo beni kızdırıyo

Peki bu durum ne zamandan beri böyle? Yani evlenmeden önce de bu şekilde miydi ilişkiniz? Yoksa evlendikten sonra ablanla alakalı durumlar yüzünden mi böyle oldunuz?

Peki bu durum ne zamandan beri böyle? Yani evlenmeden önce de bu şekilde miydi ilişkiniz? Yoksa evlendikten sonra ablanla alakalı durumlar yüzünden mi böyle oldunuz?

1.5 aylık tanışıyoduk evlendik biz uzun süre görüşmedik

ve uyandığımdan beri tek bi lokma bile yemedim 4 tane sigara içtim

Son düzenleme:
psikolojim o kadar bozuk ki kaçkere ilaç içtim bi seferinde ilaçla çamaşır suyu içtim ertesi günü çok kötüydüm başım döndü midem bulandı evde kaç kere düştüm kafamı çarptım bana inanmamış numara yapıyorum sanmış ve kafamı çarptıktan sonra hiçbişey hatırlamıyorum ne kadar süre kaldım öyle düştükten sonra kaç gün öyleydim hiç bilmiyorum halada o gün öyle olduğuma inanmaz

Son düzenleme:
psikolojim o kadar bozuk ki kaçkere ilaç içtim bi seferinde ilaçla çamaşır suyu içtim ertesi günü çok kötüydüm başım döndü midem bulandı evde kaç kere düştüm kafamı çarptım bana inanmamış numara yapıyorum sanmış ve kafamı çarptıktan sonra hiçbişey hatırlamıyorum ne kadar süre kaldım öyle düştükten sonra kaç gün öyleydim hiç bilmiyorum halada o gün öyle olduğuma inanmaz

sen neden kendine zarar veriyosun ki...:20:

Bu rahatsızlık kendine zarar verecek kadar ileri seviyedeyse senin durumun ciddi demektir. Psikolojik yardım almayı neden bıraktın?

sen neden kendine zarar veriyosun ki...:20:

karşımdakine bişey yapamayınca kendime zarar veriyorum dün akşamda sinirden yeri yumrukladım

Bu rahatsızlık kendine zarar verecek kadar ileri seviyedeyse senin durumun ciddi demektir. Psikolojik yardım almayı neden bıraktın?

ilaçlar hem yan etki yaptı hemde evde ilaç olunca eşimle kavga edince hepsini içiyorum bi seferde o kadar kötü yani durumum ne yapıcam bilmiyorum hastaneye yatsam iyi olur muyum acaba

Sanirim yasin kucuk evlenmissin artik buyume zamanin geldi. Esin olgun davranamiyorsa sen davranacaksin yojsa bu is boyle gider. Kavgalarda sinir krizi gecirmemek senin elinde bunlar psikolojik seyler kendine mukayyet ol. Psikolojik ilaclarin etkisi genelde uzun vadede baslar en az alti ay kullanmak gerekir ilaclarini duzgun kullanmazsan dr agitmenin bir faydasi olmaz. Eger sabredip akilli davranabilirsen evliligini kurtarabilirsin

Sanirim yasin kucuk evlenmissin artik buyume zamanin geldi. Esin olgun davranamiyorsa sen davranacaksin yojsa bu is boyle gider. Kavgalarda sinir krizi gecirmemek senin elinde bunlar psikolojik seyler kendine mukayyet ol. Psikolojik ilaclarin etkisi genelde uzun vadede baslar en az alti ay kullanmak gerekir ilaclarini duzgun kullanmazsan dr agitmenin bir faydasi olmaz. Eger sabredip akilli davranabilirsen evliligini kurtarabilirsin

23 yaşındayım ve kendime mukayet olamıyorum bağırıp çağırdıktan sonra ben ne yaptım diyorum pişman oluyorum ama geç oluyo

Siz hiç iyi değilsiniz... Çamaşır suyu içtiğinizden bir ton ilaç kullandığınızdan sınır krizi geçirdiğinizden bahsediyorsunuz...
Ama anladığım kadarıyla eşinizin de canına tak etmiş bu durumlar.
Evlendikten sonra mı bu hale geldiniz? Yoksa eskiden gelen bir hastalık durumu mü?
Bir de, ablanızın yaptıgı cok yanlış, sizi bir kardes yerine koyup destek olması gerekirken esinizle kanka modunda olması...
Ama siz de yanlissiniz eşinize bu kadar yüz vermekle...
Annenle konusmayacaksin deyince esınız, konusmamakla.
Cok vicik vicik iliskiler...
Aslında söylenecek cok soz var da güçsüz ve hastasiniz...
Yanlış birşey söylemekten çekiniyorum.

Siz hiç iyi değilsiniz... Çamaşır suyu içtiğinizden bir ton ilaç kullandığınızdan sınır krizi geçirdiğinizden bahsediyorsunuz...
Ama anladığım kadarıyla eşinizin de canına tak etmiş bu durumlar.
Evlendikten sonra mı bu hale geldiniz? Yoksa eskiden gelen bir hastalık durumu mü?
Bir de, ablanızın yaptıgı cok yanlış, sizi bir kardes yerine koyup destek olması gerekirken esinizle kanka modunda olması...
Ama siz de yanlissiniz eşinize bu kadar yüz vermekle...
Annenle konusmayacaksin deyince esınız, konusmamakla.
Cok vicik vicik iliskiler...
Aslında söylenecek cok soz var da güçsüz ve hastasiniz...
Yanlış birşey söylemekten çekiniyorum.

eskiden bu kadar değildim evden doğru düzgün çıkmazdım kimseye karışmazdım kendi halimdeydim evlendikten sonra bu kadar kötü oldum ben

karşımdakine bişey yapamayınca kendime zarar veriyorum dün akşamda sinirden yeri yumrukladım

ilaçlar hem yan etki yaptı hemde evde ilaç olunca eşimle kavga edince hepsini içiyorum bi seferde o kadar kötü yani durumum ne yapıcam bilmiyorum hastaneye yatsam iyi olur muyum acaba

İlaçlar yan etki yaptıysa başka bir psikiyatriste git, kullandığın ilaçları söyle, yan etkilerinden bahset. Belki seni daha sakin tutabilecek farklı ilaçlar yazar doktor. Bu durumda eşinle tekrar konuşmanı tavsiye ederim. Bu durumdan senin de en az onun kadar şikayetçi olduğunu, düzelmek istediğini, bunun için kendisinin desteğine ihtiyacın olduğunu samimiyetle anlat. Eşler böyle zamanlarda birbirlerine destek olmak zorundalar. İyi günde kötü günde derler, bu unutulmasın.

İlaçlar yan etki yaptıysa başka bir psikiyatriste git, kullandığın ilaçları söyle, yan etkilerinden bahset. Belki seni daha sakin tutabilecek farklı ilaçlar yazar doktor. Bu durumda eşinle tekrar konuşmanı tavsiye ederim. Bu durumdan senin de en az onun kadar şikayetçi olduğunu, düzelmek istediğini, bunun için kendisinin desteğine ihtiyacın olduğunu samimiyetle anlat. Eşler böyle zamanlarda birbirlerine destek olmak zorundalar. İyi günde kötü günde derler, bu unutulmasın.

yan etki yapıp bıraktığım ilaçları ben tek seferde içtim hepsini ama vücud alıştı artık ilaçlar bişey yapmıyo

çamaşır suyunu ne amaçla içtin:50:

Back
X