Esim beni terketti iletisim yok:(

Daisy_90

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
101
24
esimle 2,5 ay once benden habersiz arkadaslariyla tatile gitmesinden dolayi tartistk ardindan beni terketti su an o da bende ailemin yannda kaliorz hic bi sekilde iletisime gecmedi hatta telefonlarima cvp bile yok artk 1 ay once yanina gittim ayrilsakta konusmamZ gerektigini soyledm.ona bile yanasmadi babasi bi sure ayri kalmamiz gerektigini soyledi. Anlamadigim esim nasil dayaniyor 2,5 aydir konusmamaya ...daha 1 yillik evliyiz ve severek evlendik..acaba hayatinda biri mi var ben her gun onu merak ediyorum icim aciyor elimden gelen birsey yok

• Beğen
Reactions: tse
Ben egitime gittim baska sehire benmle gelmedi benden habersiz tatil yapms kimle yaptigini sorguladm agirima gitti ... Beni ugrastirdi aciklamadi gun boyu aksam bi akrabasinn yannda konu acildi sonra bana guvenmiyormusun dedi bende capkin oldugunu biliyorum guvenmiyorum dedim guvenmiyorsan bitsin git babanin evine dedi Evlenmeden once capkindi evlendikten sonra bi yanlisini gormedim habersiz tatile gitmesi suphelendirmisti... Ama sonra sosyal medyadan ogrendim arkadaslariyla gitmis bende esiyim keske haber verseydi yada aciklayip icimi rahatlatsaydi bende cileden cikip o sozleri soylemezdm

Sucum akrabasinin yaninda tartismis olmamz hakli belki ama konuyu o acti bende esi olarak kiskancliknduygusuyla capkin olduguunu guvenmedigimi soyledm agirina gitti baskasinin yannda bunu duymak sonrasinda ozur dilesemmde fayda etmedi

Sucum akrabasinin yaninda tartismis olmamz hakli belki ama konuyu o acti bende esi olarak kiskancliknduygusuyla capkin olduguunu guvenmedigimi soyledm agirina gitti baskasinin yannda bunu duymak sonrasinda ozur dilesemmde fayda etmedi

yani genede işi bu raddeye getirmemesi gerekiyor iletişim diye birşey var hatada yapmış olsanız hoşlanmadığı şeyi size tekrar eder hatta bu konuda tartişır ve tatlıya bağlayabilrdi,daha 1 yıllık çiçeği burnunda evlisiniz 2,5 aydır görüşmüyorsa vardır birşeyler daha pardon ama babasına nekadar bekleyeceğini birsorsaydın sabır taşı olsa çatlar ya bence oğlu ile konuşsun bir şekilde iyi yada kötü düşüncelerini öğrensin madem sizinle konuşmuyor bir açıklama yapsın babasına

kp de çok yapıcıymış maşallah.
bir süre ayrı kalın nasıl diyebiliyor?

Eşiniz de tuhafmış. Kim olsa sorgular bu durumu.
Kp istese simdi baristirir yapmiyor birbirimizden uzak durup ozleyince akillanip kiymet bilirz seklinde gorusturmuyor ...gorusmemek isleri daha kotuye goturuyor bi kadin bekler ama bi erkek yalniz ne kadar bekler diye kafamda sorular donuyor surekli

siz mi özür dilediniz bir de ???????????
adam ekmek tatlandırmış resmen..siz özür dileyince tabi ne pişmanlık var ne geri dönme istedi...
sizden özür dileyip durumu tam anlamıyla açıklayıp birşeyler ispat etmesi gerek kişi eşiniz ,siz değil...size bunu yapmasına izin vermeyin..
üzgünüm ama şu davranışları bana hayatında başka biri olduğu izlenimi verdi..yağ gibi üste çıkmaya çalışıp,sindirmeye çalışırlar her zaman..

yani genede işi bu raddeye getirmemesi gerekiyor iletişim diye birşey var hatada yapmış olsanız hoşlanmadığı şeyi size tekrar eder hatta bu konuda tartişır ve tatlıya bağlayabilrdi,daha 1 yıllık çiçeği burnunda evlisiniz 2,5 aydır görüşmüyorsa vardır birşeyler daha pardon ama babasına nekadar bekleyeceğini birsorsaydın sabır taşı olsa çatlar ya bence oğlu ile konuşsun bir şekilde iyi yada kötü düşüncelerini öğrensin madem sizinle konuşmuyor bir açıklama yapsın babasına
Babasi engel oluyor diye dusunuyorum esim ufak bi tartisma bile olsa herseyi ailesine yansitti..babasida daha yasiniz genc isterseniz ayrilin dedi yani tabi erkek babasi olunca rahat yapici olmak yerine isleri zorlastirdi. evliligimizde asilmayacak sknti yoktu

siz mi özür dilediniz bir de ???????????
adam ekmek tatlandırmış resmen..siz özür dileyince tabi ne pişmanlık var ne geri dönme istedi...
sizden özür dileyip durumu tam anlamıyla açıklayıp birşeyler ispat etmesi gerek kişi eşiniz ,siz değil...size bunu yapmasına izin vermeyin..
üzgünüm ama şu davranışları bana hayatında başka biri olduğu izlenimi verdi..yağ gibi üste çıkmaya çalışıp,sindirmeye çalışırlar her zaman..
bu olay terketmesi icin sebeb degildi bende artk hayatinda biri mi var diye dusunmeye basladm:KK43: bu tartismayida firsat bildi belkide..1 yillik eşini aldatırmıki:KK43:

Ben egitime gittim baska sehire benmle gelmedi benden habersiz tatil yapms kimle yaptigini sorguladm agirima gitti ... Beni ugrastirdi aciklamadi gun boyu aksam bi akrabasinn yannda konu acildi sonra bana guvenmiyormusun dedi bende capkin oldugunu biliyorum guvenmiyorum dedim guvenmiyorsan bitsin git babanin evine dedi Evlenmeden once capkindi evlendikten sonra bi yanlisini gormedim habersiz tatile gitmesi suphelendirmisti... Ama sonra sosyal medyadan ogrendim arkadaslariyla gitmis bende esiyim keske haber verseydi yada aciklayip icimi rahatlatsaydi bende cileden cikip o sozleri soylemezdm

Bu nasıl koca? İnsan karısına tatile gidiyorum haberin olsun demez mi yahu? Kolay gelsin size, işiniz zor.

bu olay terketmesi icin sebeb degildi bende artk hayatinda biri mi var diye dusunmeye basladm:KK43: bu tartismayida firsat bildi belkide..1 yillik eşini aldatırmıki:KK43:
Niyeti bozuk olan aldatır tatlım yıllığa bakmaz arkadaşımı eşi olan karaktersiz ilk gece aldatmıştı ortaya çıkdığındada tecrübe için gittim o kadına demiş hödükkk bencede bu işte bir şeyler var hem sana söylemiyor hemde üste çıkıyor 100/100 sen haklısın sen gitseydin o tatile bakalım kendisi ne yapacakdı bence iki seçenek var ya aldatıyor yada evlendiğine pişman

pişman olan eşini geri isteyen adam böyle davranmaz..siz suçsuz olduğunuz halde üzgünsünüz özür bile dilemişsiniz,kendi ne yapıyor 2,5 aydır..
bence başka bir sorun var ..yani babası bile ayrı kalın dediğine göre,bu olay harici başka şeyler var..yoksa adamın sizden ayrı kalıp düşnmesi gerekn bir mesele yok ki.tam tersi..sizin düşünmeye ihtiyacınız vardı..
sizi üzmek istemem ama 1 yıl,1 ay farketmez adlatma konusu için..olabilr de başka bir sorunu da olabilir.

Niyeti bozuk olan aldatır tatlım yıllığa bakmaz arkadaşımı eşi olan karaktersiz ilk gece aldatmıştı ortaya çıkdığındada tecrübe için gittim o kadına demiş hödükkk bencede bu işte bir şeyler var hem sana söylemiyor hemde üste çıkıyor 100/100 sen haklısın sen gitseydin o tatile bakalım kendisi ne yapacakdı bence iki seçenek var ya aldatıyor yada evlendiğine pişman
Arkadaslarından ilk kendi evlendi arkadaslarına cok düskün onların gezdiğini görünce hep heves ediyordu hatta kurban bayramda bile beni aileme bırakıp arkadaslarının yanına gitti evlilik sorumluluguda zor geldi yada aldattı ..olan bana oldu

hiiiiç kafana takma seni istemeyeni sende isteme üstelik daha yeni evlisiniz nasıl senden habersiz gider bunu sonu gelmez.. barışsan bile yine senin içinde şüphe olur hep o daha kötü bence.. madem bir hata yapmış dürüst olan insan o 2 aylık süreçte seni kazanmak için elinden geleni yapardı. sende üzülme artık

X