• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni umursamıyor mu

1 saatlik yol gidecek ve 1-2 saat durup gelecekti öyle mi?
Bunun öyle olmayacağını az çok kestirmeniz gerekirdi. Evde bekleyen karım muhabbeti de gereksiz bir duyar kasma değil mi?
Adam kardeşiyle bir düğüne gitmiş, tanıdıklar da varsa sohbet, muhabbet kalmak istemiş olabilir. Bu kadar önemliyse sizde gitseydiniz.
Diğer konular ne bilmiyorum ama bunda beni umursamıyor diyecek bir şey yok.

2 saat sonra gelicem deyip gelmemesi cok sinir bozucu bende olay yapiyordum.Cok sinirleniyorum.Ama benim esiminde huyudur gittigi yerden cabuk gelmez.Artik huyunu ogrendigim icin cokta takılmıyorum.Bende bi yere gittigim zaman esim kisitlamaz.saat belirtmez artik saldik birbirimizi sanirim ama tabiki insani saatler icinde saat 2 ye kadar gelmezse gene kizarim🤣

ay bırak gitsin evde rahatına bak bir kere düğüne gitmiş adam ne var bunda :D bende hemen kızlarla dışarı kaçardım valla mis

teşekkürler sorun bendeymiş ilişki profesörleri onayladı acilen kendime çeki düzen vereceğim

Sorun bende mi diye siz sormuşsunuz. Sanırsın insanlar evine zorla girmiş, sorun sende, eşini sal diye yakana yapışmış.
Gerçekleri duyunca bozulacaksanız konu açmayın.
Ayrıca evet, sorun sizde.

Sorun sizde aslında ama şimdi buna da kızarsınız siz mi bileceksiniz diye.
Kim bilecekse kim size haklısınız sorun hiç sizde değil diyecekse ona sorsaydınız keşke.

merhaba hanımlar konuyu çok uzatmak istemiyorum belki başka bir konuda açarım çok doluyum birileriyle paylaşmam gerekiyor o yüzden buraya yazıyorum. kocamın bekar erkek kardeşinin bir arkadaşının düğünü varmış kendisi araba kiralıyor ama ehliyetine el konulmuş. bu yüzden kocama dedi beni götür diye. benim eşimin gitmesine gönlüm olmadı. eşim benide çağırdı ama tanıdık değil diye gitmek istemedim. eşim dedi tamam 1-2 saat durup gelcem dedi. düğün yeri 1 saat uzaklıkta. öğlen çıktılar saat 4te saat akşam 11 hala gelmedi yola bile çıkmadılar. eşime kızdım kardeşin bekar ama seni evde bekleyen var eşim diyor yok tanıdıklar vardı onlarla konuştuk diyor. böyle sorunları farklı olaylarla çok yaşıyoruz çok bıktım artık sorun bendemi acaba yoksa eşim mi umursamaz anlayamıyorum. bu durumda siz olsanız kızar mıydınız ya da nasıl bir tepki verirdiniz

Neden kızayım?
Eşim bir gün düğüne gittiyse ne var bunda?
Adam her gün pavyonda gezmemiş, bir gün düğüne gitmiş. Hatta sanada gel demiş.
Eşinin yerinde olsam bu tepkinden aşırı bunalırım.
Evlendiniz diye yapışık ikiz değilsiniz. Bunaltmayın insanları.

Sorun bende mi diye siz sormuşsunuz. Sanırsın insanlar evine zorla girmiş, sorun sende, eşini sal diye yakana yapışmış.
Gerçekleri duyunca bozulacaksanız konu açmayın.
Ayrıca evet, sorun sizde.
evet sorunun bende olduğuna bütün forum olarak karar verdik mi tmm gazım söndü bu gece gelince eşimi rahat bırakacağım darlamayacağım söz veriyorum lütfen kızma çilek yağmuru :63:

Neden kızayım?
Eşim bir gün düğüne gittiyse ne var bunda?
Adam her gün pavyonda gezmemiş, bir gün düğüne gitmiş. Hatta sanada gel demiş.
Eşinin yerinde olsam bu tepkinden aşırı bunalırım.
Evlendiniz diye yapışık ikiz değilsiniz. Bunaltmayın insanları.
bu kadar linç yetmez bence direkt kalemimi kırın

Bazen böyle konuları okuyunca eşimi sevmiyor muyum diyorum.cevremdeki çoğu kadın kocası evde olsun istiyor bana tuhaf geliyor.nolmus yani biraz fazladan kaldıysa dünyanın sonu değil ya.ben böyle şeylere hiç takilmam hiç arayıp gel falanda demem.sagolsun eşimde öyle çok dışarı çıkmaz hatta ben çok diye ısrar ederim.erkekleri sıkmayın bu kadar ya sonra uzaklaşınca niye böyle yaptı diyosunuz.
+11111

Back
X