Merhaba kadınlar klubune üye arkadaşlarım ben ilk defa bir foruma girip bir sorunumu paylasiyorum konuyu anlatmamda sorun olursa kusura bakmayın şimdiden sizden sadece bir fikir bir öneri istiyorum yorumlariniza çok ihtiyacım var çünkü.
Ben eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim ama şimdi çok müşkül bir durum içindeyim eşimden WhatsApp profil resmine birlikte çektirdiğimiz bir resmimizi koymasini istedim başta diretti koymamak için sonra naparsan yap dedi bende dayanamayıp resmi koydum ama eşime soylemedim tepkisini merak etmiştim lakin farkedince bana hemen yazdı bir daha resmi koyma benim yahudi arkadaşlarım var filan dedi gerekçe olarak (not:ben kapalı biriyim) ve bende doğal olarak eşimin tepkisinden anladığım benim bu dini yönümun gerektirdiği şeyleri yapıyorum diye yanına beni yakıştırması gibi düşünüyorum ilk evlendigimizdede bu durum vardı. Bu durumda surdan biliyorum bende. Ayrıldıktan sonra evlendiği o kadının resimlerini bana rağmen boy boy heryere koyuyodu yanak yanağa çekilen resimlerde dahil olmak üzere bu durumda ben napmam lazım bilemiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor ileri gittiğim zaman boşanmayla tehdit ediyor beni bende karşılık versemde ailem beni tekrar bosanmami istemiyor arada sıkıştım beni yanına yakistirmayan bir adamin her istediğini yapmak benim ağrıma gidiyor sizce nasıl davranmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?