Eşim beni yanına yakistirmiyor.

Birincisi neden ne sebeple ve kimin boşanmak.istedigini söylemedim çünkü buna gerek duymadım ikincisi her zaman her insan bence 1 kerede olsa şansı hakeder he şansı sen verirsin iyiye yada kötüye kullanmak onun bileceği meseledir eksiyede indirebilir değerini iki katinada çıkarabilir sorun şans verip evlenmek değil benim anlamadığım bir konu vardı onu paylasmakti olay bundan ibaret.

Herkes bir şansı hak eder diyorsunuz. Peki siz onu aldatsaydınız o da sizi affeder miydi?

Mesela sinirlenince sehpa telefon firlatip kiranlar var onlar ofe kontrolunu terapiyle belki sagliyolardir ama aldatma icin boyle bi terapi bilmiyirum. Bu huy gibi bisey olsa gerek hani kopek bkunu yermis illa dogasi gibi bisey heralde erkeklerin.ben aldatmayan erkek gormedim. Babam dahil nur icinde yatsin motor gibi adamdi. Filipinlere kadar uzanmis da ölunce anladik rehberden.
Bir de aklima bi fikra geldi. Kadin ölmus kocasini ariyomus oteki tarafta. Bakmis kendi etrafinda erkekleri dönduruyolar. Kadina demislerki kocalar kac kere aldattiysa o kadar kendi etraflarinda tur attiriyoruz. Kadin demis ee benim kocam nerde? Kadinin kocasini vantilator yapmislar :KK62:
Puahahahaj ya of haykırdım 😀😀😀 psjahshagags 😂😂😂😂

Ben bir pranga olduğunu dusunmuyorum çünkü ilk evlendigimizde yaşı gençti benimde öyle üzücü şeyler yaşadım evet ama insanlar yaşları ilerledikçe hatalarını görebilirler diye düşünüyorum evet her insan için bu geçerli olmuyor bazilarida kabul etmiş gibi davranıyor sadece benimki böyle bir durum ama evlendikten sonra hemen acil boşanma tarafına ben geçmedim hiçbir anımda ben hep savasci oldum aslında ve suandada birşeyleri düzeltmek için savaşıyorum boşanma işi artık tüm ümitlerin biter düzelme eğilimi göremezsin o noktada koyarsın noktayı bende en azından böyle ve ben kendimi köle olarak değilde daha çok yuvası için savaşan biri olarak görüyorum eşine rağmen ama işte çözüm uretemeyincede yardım istemek istiyorum olay bu aslinda
Herif toz bezine sizden daha fazla değer verirken kendi değerinizi belirlemek size kalmış. Hala bu adamdan bir ümidimiz olması ve kendinizi 'savasci' olarak tanımlamanız bana yetti,teşekkürler.

Bu adama geri dönmemiş olsan
Şuan alışmıştın elki hayatına çok daha seni seven değer veren iyi biri girmişti
Hem seni aldatan erkeğe dönmemiş olacaktın hemde öz saygın daha iyi olacaktı
Ne uğruna bu adama döndün

Sizi aldatıyor sonra boşayıp aldattığı kişiyle evleniyor sonra ondan da sıkılıp size geri dönüyor, siz de dünden hazır kabul edip tekrar evleniyorsunuz. Ve tek derdiniz profil fotografına sizi koymaması mı? Ve sizi tekrar boşamasından korkuyorsunuz 👏👏

Merhaba kadınlar klubune üye arkadaşlarım ben ilk defa bir foruma girip bir sorunumu paylasiyorum konuyu anlatmamda sorun olursa kusura bakmayın şimdiden sizden sadece bir fikir bir öneri istiyorum yorumlariniza çok ihtiyacım var çünkü.
Ben eşimle yaklaşık 10 yıl önce evlendim ama 5 yıl öncesinde de bosanmistim resmi olarak oda o sürede beni aldattığı kadınla evlendi sonra onlada yapamadığını anlayıp bana hak verdiğini söyleyerek benimle tekrar evlendi bende beni cidden sevdiğini düşünerek inanarak yeniden evlendim ama şimdi çok müşkül bir durum içindeyim eşimden WhatsApp profil resmine birlikte çektirdiğimiz bir resmimizi koymasini istedim başta diretti koymamak için sonra naparsan yap dedi bende dayanamayıp resmi koydum ama eşime soylemedim tepkisini merak etmiştim lakin farkedince bana hemen yazdı bir daha resmi koyma benim yahudi arkadaşlarım var filan dedi gerekçe olarak (not:ben kapalı biriyim) ve bende doğal olarak eşimin tepkisinden anladığım benim bu dini yönümun gerektirdiği şeyleri yapıyorum diye yanına beni yakıştırması gibi düşünüyorum ilk evlendigimizdede bu durum vardı. Bu durumda surdan biliyorum bende. Ayrıldıktan sonra evlendiği o kadının resimlerini bana rağmen boy boy heryere koyuyodu yanak yanağa çekilen resimlerde dahil olmak üzere bu durumda ben napmam lazım bilemiyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor ileri gittiğim zaman boşanmayla tehdit ediyor beni bende karşılık versemde ailem beni tekrar bosanmami istemiyor arada sıkıştım beni yanına yakistirmayan bir adamin her istediğini yapmak benim ağrıma gidiyor sizce nasıl davranmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Bu defa siz ona tekmeyi sallayın yanıma yakısmıyorsun diye.

Yahudi arkadaş ne alaka? Ailesine benim yahudi arkadaşlarım var camiye girerseniz görürlerse yanlış anlarlar demesi gibi kel alaka bişey.
Bu adam sizi aldatıyor bence yanına yakışmamak değil eşinin olduğu bilinsin istemiyor.

Bende herzaman 2 şans vardır gerek ilişki bakımından gerekse arkadaş bakimindan bende eşime geldiğinde hatasını anlamış gibi geldiğinde. O şansı vermek istedim gerçekten anlamış gibiydi hareketleri ama işte beni neden yanına yakistirmiyor kısmına hala kafam basmadı hani insan zaten bosanmisin kendine yakisan her ortama giren kadinlada evlenmişsin nie kendine yakistirmaidgin eski eşine gelirsin geri kafam almıyor ne düşündüğünü anlamıyorum gerçekten ondan zaten buraya yazmak istedim.
Ya ne sansindan bahsediyosuniz adam sanki bikere aldatmis affetmisiniz bosanmis baskasiyla evlenmis sıkılmış size geri donmus sozde sans verdim diyosunuz adam hepinizi kullaniyo yani ne sansi? Kapali bir esi oldugunu cevresi bilmesini istemiyor olabilir

Ahh cherry ben yazacaktım aynısını. Adam kesin kısmetim kapanmasın diye uğraşıyor. Konu sahibi kendinizi eksik hissetmeyin beni mi beğenmiyor diye. O adamdan ancak cacığa hıyar olur bu saatten sonra

yahudilere acıdım şu an yazık yani karı kız peşinde koşan ahlaksız heriflerin ağzına sakız olmuşlar.

Bence burda sıkıntı yanına yakıştırmamasi değil sizi aldattan adamla tekrar evlenmeniz.Adam resmen başkasını denemiş tekrar geri dönmüş , sizi aldattığı için onu bir kalemde silmeniz lazımdı. Şimdi gene aynı şekil aldatabilir nasil olsa siz kabul ediyorsunuz sizi cepte olarak düşünebilir.😐
Bu arada resim koymamasida tam bir ( yahudi) bahane sırf kısmeti kapanmasın diye çoğu erkek aldatan erkek bu şekilde yazık

Peki sizin için yapilamayacaklar sınırı nerede başlıyor? Sizi hayatinda yok sayarak devam ediyor, yalan söylüyor, saygi duymuyor. Hangi noktada bana bu yapilamaz kendime saygi duyuyorum dersiniz, ne yaparsa ? Onun size verecegi degeri bosverin de siz kendinizi unutmussunuz onun pesinde beklemekten. "Hadi bana bir cümle söyle de inanayim ve bu durumu devam ettirelim" demissiniz davranislarinizla . Yapmayin kendinize bunu

Çöpe attıklarınızı " Ya ama çöpe atmadan önce bozuk değildi sonuçta deyip,alıp yiyormusunuz?" Yerseniz ne olur biliyormusunuz? Bakteri toksinleri nedeniyle gıda zehirlenmesi yaşarsınız...
Bozuk diye hayatınızdan çıkardığınız adamı tekrar alırsanız da " ruhsal zehirlenme" yaşarsınız aynen şuan oldugu gibi ..:işsiz:
Ailenizi falan boşverin ...Siz ayaklarınızın üzerinde durmanın ve bu adamdan kurtulmanın yollarına bakın ...Bu bahanesiyle bu devirin çocuklarını kandıramazsınız artık...:KK43:

Bende herzaman 2 şans vardır gerek ilişki bakımından gerekse arkadaş bakimindan bende eşime geldiğinde hatasını anlamış gibi geldiğinde. O şansı vermek istedim gerçekten anlamış gibiydi hareketleri ama işte beni neden yanına yakistirmiyor kısmına hala kafam basmadı hani insan zaten bosanmisin kendine yakisan her ortama giren kadinlada evlenmişsin nie kendine yakistirmaidgin eski eşine gelirsin geri kafam almıyor ne düşündüğünü anlamıyorum gerçekten ondan zaten buraya yazmak istedim.
Kafanızın almadığı çok belli. 🤦🏻‍♀️

Back
X