esim beni yatakta istemiyor

Canım daha çok yeni evlisin insanlar ilk 1-2 yıl birbirinin ağzına bakar dibinden ayrılmaz sizin şimdi her fırsatta birbirinizi keşfetme döneminiz ama eşinin bu durumu hiç normal değil.Bunun bir sürü nedeni olabilir...ten uyumsuzluğu,aşırı yorgunluk,istem dışı isteksizlik,sağlık daha doğrusu cinsel bir çok sebep bunların hepsinin kolay çözümleri var bunun içinde muhakkak bir doktorlaki bununda bölümü var bulunduğun şehirde varmıdır bilmem ama cinsel işlev bozukluğu bölümü olur ruh ve sinir hastalıkları hastanelerinde bulunur buraya danışabilirsin yada psikiyatri doktorları var yine bu bölümde eğitim alan onlarla irtibata geçebilirsin eşin istemezse bile sen git konus fikir al destek olsunlar en azından sana.İnşallah başka biri yada hemcinsine ilgisi yoktur eşinin çünkü bunların çözümü olmaz malesef Allah yardımcın olsun bi yuva kurmuşsun umarım ağız tadıyla yasarsınız.

merhaba arkadaslar
9 aylik evliyim esimi seviyorum fakat esim cinsel anlamda bana yakinlasmak istemiyor. aylardir hep benim zorlamalarimla oluyor. surekli konusuyorum. guzellikle anlatmaya calisiyorum ama olmuyor. hayatinda benden baska biri olmadigina eminim. ama bir erkek neden esiyle beraber olmak istemez. varmi benim gibi ayni durumlari yasayan. psikolojom bozuldu. dun gece kavga edip ayri yattik
BElki sende bi hata vardır vücut temizliğine yeterince önem veriyormusun

Back