esim beni yatakta istemiyor

Cinsel isteksizlik diye bir sorun var. İlla aldatması yada cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok. Ve maalesef çok yaygın bir sorun. Masturbasyon yapıyor tabii ki konu sahibi nasıl eminmiş yapmadığından yapmaması imkansız çünkü yapmasa bile rüyasında olur zaten. Erkek vücudu kadın gibi değil. Bu bir zorunluluk olanlar için. O üretilen spermlerin bir şekilde vücut dışına atılması gerekiyor.
o zaman ben yokken felan yapiyor o kadarini bilemicem sonucta

erkeklerde psikolejik bir durum bu evet bende yasadim islerinde sorun varsa yada kafasi rahat degil ise oyle olabiliyor ama kendi haline birak biraz bu konuyu surekli dile getirme sen hic isteme birak bakalim kendi nekadar zaman uzak kalacak birak kendi gelsin sana buyutulecek bisey degil sen kafana takma baska biri var falan diye sadece psikolejik

Aslında çok yaygın bir problemmiş. Sorun isteksizlik adamın cinselliğe isteği yok, sorun sizi beğenmemesi yada başkası olması değil. Sadece cinsellik istemiyor, iş gibi yük gibi geliyor. Dünyanın en lanet sorunu ve evliliğimdeki güzel giden herşeyi kötüleştiriyor bu durum. Bende yaşıyorum maalesef dönem dönem düzeliyor ama bence ben bu kadar şikayet ettiğim için düzeliyor gibi oluyor. Ben şikayet etmesem o herhalde 6 haftada bir gelir belki daha fazla.
Burada yaşamayan kadınlar sizi anlamayacaklardır, ben ne yaşadığınızı anlıyorum çünkü daha dün gece çok büyük kavga ettik bu nedenle. Beni seviyor, ilişkimiz genellikle iyi, ama iş oraya gelince aklına gelmiyor. Arzu şehvet bunlar yok. Şakın kusur kendinizde aramayın, normal sağlıklı bir erkek karısını aldatsa da çok aşırı beğenmese de her türlü onunla birlikte olur. Bu arada stres, kilo ve sigara çok tetikliyor, eşim de hepsi fazlasıyla var. Durumu kabullenip çözüme gitmeleri lazım. Yada biz durumu kabullenip kadınlığımızı unutup yaşayacağız sizi üzmek istemem ama başka çözümü yok.

oofff off ayni durumdayiz. dedigin gibi ben demesem adamin aklina bile gelmiyor. inan kadinlik hissiyatlarimi unutucam yakinda. evliligimizde.hersey.guzel ama gece olup yataga giresim dahi.gelmiyor ya.

erkeklerde psikolejik bir durum bu evet bende yasadim islerinde sorun varsa yada kafasi rahat degil ise oyle olabiliyor ama kendi haline birak biraz bu konuyu surekli dile getirme sen hic isteme birak bakalim kendi nekadar zaman uzak kalacak birak kendi gelsin sana buyutulecek bisey degil sen kafana takma baska biri var falan diye sadece psikolejik
peki sizinki duzene girdimi

o zaman ben yokken felan yapiyor o kadarini bilemicem sonucta

Tabii ki siz yokken yapıyor, banyoya girdiğinde vs. Ruhunuz bile duymaz. WC ye girdiğinde bile oluyor olabilir. Kabullenip doktora gitmeleri lazım. Benim eşim kabullenmiyor, sigaraya strese yoruyor o zaman bırak madem öyle. Yorgununluga yoruyor vs. Yani genelde bahanesi var canı istemiyor çünkü. Dün gece ve bu sabah sorun büyüdü ve çok büyük kavga ettik.
Beni en çok üzen eşimi seviyorum, sorunlarımız olsa da mutluyum ama böyle yaşamak istemiyorum, özgüvenim gitti, kendimi çirkin hissediyorum. Ne giysem ne yapsam olmadı. Dönemsel düzeldi ama yine istediğim gibi olmadı hiç.

Tabii ki siz yokken yapıyor, banyoya girdiğinde vs. Ruhunuz bile duymaz. WC ye girdiğinde bile oluyor olabilir. Kabullenip doktora gitmeleri lazım. Benim eşim kabullenmiyor, sigaraya strese yoruyor o zaman bırak madem öyle. Yorgununluga yoruyor vs. Yani genelde bahanesi var canı istemiyor çünkü. Dün gece ve bu sabah sorun büyüdü ve çok büyük kavga ettik.
Beni en çok üzen eşimi seviyorum, sorunlarımız olsa da mutluyum ama böyle yaşamak istemiyorum, özgüvenim gitti, kendimi çirkin hissediyorum. Ne giysem ne yapsam olmadı. Dönemsel düzeldi ama yine istediğim gibi olmadı hiç.
bizimkide duzeliyor gibi oluyor sandim. ama yaparken hemen bitsin diye ugrasmasi bile cok rahatsiz edici. hic yapmasa daha iyi. bizimkide stres yorgunluk diyo ama bunlar bahane benim gozumde. kac yillik evlisin

ben bunu aylardir konusuyorum. saclarimi boyattim kilo verdim. seksi ic camasirlari mini etekler hepsini denedim ya.
Hijyen ve kişisek bakım konusunda nasılsınız? Mesela ben ter kokan,ağzı kokan ne bileyim ayağı kokan biriyle aynı yatağa girmek istemem. Öyle bi koku alırsamda tiksinirim. Eşinizdede böyle bişey olmuş olabilir mi? Mesele kıyafet değil bence. Hergün gördüğüm bi meslektaşım var mesela kıyafetler o biçim öyle diyeyim ama saçları parlıyor mesela yağdan :) şimdi adam onu napsın ? Anlatabildim mi ?

peki sizinki duzene girdimi

yani bilmem ozaman biraz duzeldi gibi olduda suan hamileyim korkuyor zaten yaklasmaya bende orali olmuyorum hic biraz biz kadinlar aklimizi kullanmaliyiz canim ben evde gayet acik giyinirim sabahtan makyajim hep yapilir herzaman suslu puslu dururum disarda acik giymem zaten ama evimde mini eteklerimide giyerim sortlarimida askili zaten hep giyerim birde ev ici duzenin önemli ben hic bilmem evde pasakli kiyafetle durugumu falan dar taylar mesela gözünü zengin tutmak lazim erkek kisminin disari bakmasin yani sen zaten böyle fikir fikir olursan oda sen orali olmasan bile bir süre sonra mecbur gelecek gozunun önünde olan seye kayitsiz :halay:kalamaz dus vucut bakimi el ayal dis sac bakimi bunlarda cok önemli benden simdilik bukadar mutluluklar dilerim:KK52:

yani bilmem ozaman biraz duzeldi gibi olduda suan hamileyim korkuyor zaten yaklasmaya bende orali olmuyorum hic biraz biz kadinlar aklimizi kullanmaliyiz canim ben evde gayet acik giyinirim sabahtan makyajim hep yapilir herzaman suslu puslu dururum disarda acik giymem zaten ama evimde mini eteklerimide giyerim sortlarimida askili zaten hep giyerim birde ev ici duzenin önemli ben hic bilmem evde pasakli kiyafetle durugumu falan dar taylar mesela gözünü zengin tutmak lazim erkek kisminin disari bakmasin yani sen zaten böyle fikir fikir olursan oda sen orali olmasan bile bir süre sonra mecbur gelecek gozunun önünde olan seye kayitsiz :halay:kalamaz dus vucut bakimi el ayal dis sac bakimi bunlarda cok önemli benden simdilik bukadar mutluluklar dilerim:KK52:
ya bir gun pembe gecelikle adamin yanina.gittim kafasini kaldirip bakti tekrar telefona yoneldi. kalkta boyle adam icin aylardir ugras yok ya yoruldum artik

Cinsel isteksizlik diye bir sorun var. İlla aldatması yada cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok. Ve maalesef çok yaygın bir sorun. Masturbasyon yapıyor tabii ki konu sahibi nasıl eminmiş yapmadığından yapmaması imkansız çünkü yapmasa bile rüyasında olur zaten. Erkek vücudu kadın gibi değil. Bu bir zorunluluk olanlar için. O üretilen spermlerin bir şekilde vücut dışına atılması gerekiyor.

cinsel ilgisi/yönelimi farklı olabilir dedim zaten,
yani hipoaktif, aseksüel, biseksüel, homoseksüel vs vs
normal değil o kesin.

Durum tahmin edeyim eşiniz anne kuzusu? Siz de kayınvalideyle sorun yaşıyorsunuz aranızda rekabet var? Cevaplarınız evet ise terapi almanız şart çünkü eşinizin size cinsel anlamda yaklaşamamasının altında anne ilişkisi yatıyor maalesef.

cok nadirde olsa kendide istedi bu surede. ama cok cabuk olsun.bitsine getirio ben ise uzun sursun istiyorum bunu dilede getirdim

Anladım. Belliki bir problem var eşinizde bu problem ortaya çıkmasın diye iliskiden kaçınıyor.
Doktora gitmeye ikna et problm çözülür diye düşünüyorum.
Bence üzerine gidin bu problemin daha 9 aylık evlisiniz simdiden bu problemin çözülmesi gerek diye düşünüyorum.
Siz mi korunuyorsunuz yoksa esiniz mi ?
Erkekler genelde kondom kullanmayı sevmiyor belki buda etkiliyor olabilir. Bi ara ben korunmadigım donemde esim korundu o zman istemiyordu felan aynı seninki gibi. Sonra geçti bu problm. Eger hamile kalmak istemez ve hap da kullanmak istemzseniz yumurtalama donemi haricinde günlerde iliskiye girin.

bizimkide duzeliyor gibi oluyor sandim. ama yaparken hemen bitsin diye ugrasmasi bile cok rahatsiz edici. hic yapmasa daha iyi. bizimkide stres yorgunluk diyo ama bunlar bahane benim gozumde. kac yillik evlisin

Canım daha 9 aylık evliyiz ama öncesinde birlikteliğimiz vardı. Son 2 yıldır böyle. Evliliğimizin ilk ayı çok güzeldi düzeldi sandım ama şimdi anlıyorum, evlendik diye bence kendini zorluyordu hani eşim olarak görevi gibi düşündü bence. Kötü düşünmek istemiyorum ama asla peşimizde dört dönüp sevişmek için fırsat kollamayacaklar. Reglimiz bitsin diye gün saymayacaklar. Ya böyle yaşamayı kabullencez yada mutsuz olucaz bilmiyorum benim korkum yıllar geçtikçe cinselliğin tamamen bitmesi. Çünkü eşimi çok seviyorum. Ama artık beğenilmek arzulanmak istiyorum.

Anladım. Belliki bir problem var eşinizde bu problem ortaya çıkmasın diye iliskiden kaçınıyor.
Doktora gitmeye ikna et problm çözülür diye düşünüyorum.
Bence üzerine gidin bu problemin daha 9 aylık evlisiniz simdiden bu problemin çözülmesi gerek diye düşünüyorum.
Siz mi korunuyorsunuz yoksa esiniz mi ?
Erkekler genelde kondom kullanmayı sevmiyor belki buda etkiliyor olabilir. Bi ara ben korunmadigım donemde esim korundu o zman istemiyordu felan aynı seninki gibi. Sonra geçti bu problm. Eger hamile kalmak istemez ve hap da kullanmak istemzseniz yumurtalama donemi haricinde günlerde iliskiye girin.
ikimizde korunmuyoruz su anda

Back
X