Aslında çok yaygın bir problemmiş. Sorun isteksizlik adamın cinselliğe isteği yok, sorun sizi beğenmemesi yada başkası olması değil. Sadece cinsellik istemiyor, iş gibi yük gibi geliyor. Dünyanın en lanet sorunu ve evliliğimdeki güzel giden herşeyi kötüleştiriyor bu durum. Bende yaşıyorum maalesef dönem dönem düzeliyor ama bence ben bu kadar şikayet ettiğim için düzeliyor gibi oluyor. Ben şikayet etmesem o herhalde 6 haftada bir gelir belki daha fazla.
Burada yaşamayan kadınlar sizi anlamayacaklardır, ben ne yaşadığınızı anlıyorum çünkü daha dün gece çok büyük kavga ettik bu nedenle. Beni seviyor, ilişkimiz genellikle iyi, ama iş oraya gelince aklına gelmiyor. Arzu şehvet bunlar yok. Şakın kusur kendinizde aramayın, normal sağlıklı bir erkek karısını aldatsa da çok aşırı beğenmese de her türlü onunla birlikte olur. Bu arada stres, kilo ve sigara çok tetikliyor, eşim de hepsi fazlasıyla var. Durumu kabullenip çözüme gitmeleri lazım. Yada biz durumu kabullenip kadınlığımızı unutup yaşayacağız sizi üzmek istemem ama başka çözümü yok.