- Konu Sahibi kaynanadelisi
Tuhaf bi durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni modda degil ten uyusmazligi duymadin mi hic.
Kulturumuzde evlilik oncesi sevismek tabu olarak gorundugu icin evlilikten sonra cinselligi yasyorlar.Haliyle bazilarinda tenlerini hisedemiyorlar maallesef tabiki de bu cinsel isteksizlige sebep oluyor.
evlendigimden.beriNe kadar zamandır sürüyor bu durum?
evlendigimden.beri
zaten boyle bir bu konu icin direk bosanmak sacmalik olur. zaten bir sure ben degilde onun istemesini beklicemaraştırılması gerekir hemen boşanmak olmaz elbette,dr a gidin hormonel olabilir ,illa karşı tarafa istek olarak aklınıza gelmesin muhakkak bir dr a görünün daha çok yeni evlisiniz ilk geceki yaklaşım tutumu da aynı mıydı mesela,eğer aynı ise dr a gitmeyi kabul etmezse bir süre ayrı kalacağınızı söyleyin
benden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. yataga girmeden once dusa giriyorum dislerimi fircaliyorum geceliklerimi giyiyorum parfum skip yataga giriyorum. ilk once opup.kulagina fisildiyorum seni cok ozledm diye. bnde dio ama yine bi bahane bulup beni orda birakio. normalde tesetturluyum ev3 geldiginde askili mini etekli kiyafretle aciyorum kapiyi. dun saclarimi boyadim mesela. bi guzel olmus demedi yasizden kaynaklanıyor olabilir mi?
bizde de aynı durum var... ama tam tersi... ben istemiyorum.
yatağa yatıyoruz hadi sevişelim diyor... ama ben daha yumuşak başlaması taraftarıyım. işte ne bilim buselerle, hafif dokunuşlarla falan....
işlerden ya da günlük hayattan dolayı canım sıkkın olduğu zaman kendimle baş başa kalmak istiyorum... o da çocuklardan dolayı yatak saatine denk geliyor... böyle zamanlarda istemiyorum....
ama erkeğin istememesi sizin bakımsız olmanızdan kaynaklanabilir, ya da ne bilim belki anane kıyafetleriyle giriyorsunuzdur yatağa...
yani nacinaze önerim karşı taraftan önce kendinizle ilgili herşey tam mı ona bir bakın...
sevgiler.
ilk zamanlar korunuyorduk ama simdi korunmuyoruz. zaten 6 ay.gibi bi zamandir cocugumuzda.olmuyoKorunma yönteminiz nedir?Eşiniz korunuyorsa o da isteksizlik yapar erkekler kondom sevmiyor siz korunun hapla vs
benden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. yataga girmeden once dusa giriyorum dislerimi fircaliyorum geceliklerimi giyiyorum parfum skip yataga giriyorum. ilk once opup.kulagina fisildiyorum seni cok ozledm diye. bnde dio ama yine bi bahane bulup beni orda birakio. normalde tesetturluyum ev3 geldiginde askili mini etekli kiyafretle aciyorum kapiyi. dun saclarimi boyadim mesela. bi guzel olmus demedi ya
Ya cinsel ilgisi/yonelimi farkli ya da hayatinda biri var.
Ayda bir-iki normal kabul edilebilecek bir periyod degil, masturbasyon da yapmiyor eminim diyorsunuz da uykusunda falan da mi olmuyor.
cok nadirde olsa kendide istedi bu surede. ama cok cabuk olsun.bitsine getirio ben ise uzun sursun istiyorum bunu dilede getirdimSürekli mi boyle 9 aydir. Hic kendiliginde istedigi olmadi mi? Peki ilişki yaşanırken nasıl? Problem seziyir musunuz hemen olsun bitsin gibimi. Zevk alıyor mu
hep boyleydihep böylemiy di? yeni mi oldu?