esim beni yatakta istemiyor

Sürekli mi boyle 9 aydir. Hic kendiliginde istedigi olmadi mi? Peki ilişki yaşanırken nasıl? Problem seziyir musunuz hemen olsun bitsin gibimi. Zevk alıyor mu

Yeni modda degil ten uyusmazligi duymadin mi hic.
Kulturumuzde evlilik oncesi sevismek tabu olarak gorundugu icin evlilikten sonra cinselligi yasyorlar.Haliyle bazilarinda tenlerini hisedemiyorlar maallesef tabiki de bu cinsel isteksizlige sebep oluyor.

onun adi tabu degilde haram olmasin. o zaman her onume geleni denim tenim uymazsa olmaz diyip ayrilayimmi cok sacma gelio bana bu tur seyler

evlendigimden.beri

Evet sıkıntılı bir durum var cidden, yani sağlıklı bir durum değil kesinlikle. Bir cinsel terapiste gitmenizi öneririm. Gitmek istemiyorsa da sizin ihtiyaçlarınızın karşılanmadığı böyle bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz.

araştırılması gerekir hemen boşanmak olmaz elbette,dr a gidin hormonel olabilir ,illa karşı tarafa istek olarak aklınıza gelmesin muhakkak bir dr a görünün daha çok yeni evlisiniz ilk geceki yaklaşım tutumu da aynı mıydı mesela,eğer aynı ise dr a gitmeyi kabul etmezse bir süre ayrı kalacağınızı söyleyin

sizden kaynaklanıyor olabilir mi?
bizde de aynı durum var... ama tam tersi... ben istemiyorum.

yatağa yatıyoruz hadi sevişelim diyor... ama ben daha yumuşak başlaması taraftarıyım. işte ne bilim buselerle, hafif dokunuşlarla falan....
işlerden ya da günlük hayattan dolayı canım sıkkın olduğu zaman kendimle baş başa kalmak istiyorum... o da çocuklardan dolayı yatak saatine denk geliyor... böyle zamanlarda istemiyorum....

ama erkeğin istememesi sizin bakımsız olmanızdan kaynaklanabilir, ya da ne bilim belki anane kıyafetleriyle giriyorsunuzdur yatağa...

yani nacinaze önerim karşı taraftan önce kendinizle ilgili herşey tam mı ona bir bakın...

sevgiler.

araştırılması gerekir hemen boşanmak olmaz elbette,dr a gidin hormonel olabilir ,illa karşı tarafa istek olarak aklınıza gelmesin muhakkak bir dr a görünün daha çok yeni evlisiniz ilk geceki yaklaşım tutumu da aynı mıydı mesela,eğer aynı ise dr a gitmeyi kabul etmezse bir süre ayrı kalacağınızı söyleyin
zaten boyle bir bu konu icin direk bosanmak sacmalik olur. zaten bir sure ben degilde onun istemesini beklicem

Aslında çok yaygın bir problemmiş. Sorun isteksizlik adamın cinselliğe isteği yok, sorun sizi beğenmemesi yada başkası olması değil. Sadece cinsellik istemiyor, iş gibi yük gibi geliyor. Dünyanın en lanet sorunu ve evliliğimdeki güzel giden herşeyi kötüleştiriyor bu durum. Bende yaşıyorum maalesef dönem dönem düzeliyor ama bence ben bu kadar şikayet ettiğim için düzeliyor gibi oluyor. Ben şikayet etmesem o herhalde 6 haftada bir gelir belki daha fazla.
Burada yaşamayan kadınlar sizi anlamayacaklardır, ben ne yaşadığınızı anlıyorum çünkü daha dün gece çok büyük kavga ettik bu nedenle. Beni seviyor, ilişkimiz genellikle iyi, ama iş oraya gelince aklına gelmiyor. Arzu şehvet bunlar yok. Şakın kusur kendinizde aramayın, normal sağlıklı bir erkek karısını aldatsa da çok aşırı beğenmese de her türlü onunla birlikte olur. Bu arada stres, kilo ve sigara çok tetikliyor, eşim de hepsi fazlasıyla var. Durumu kabullenip çözüme gitmeleri lazım. Yada biz durumu kabullenip kadınlığımızı unutup yaşayacağız sizi üzmek istemem ama başka çözümü yok.

Kendisiyle alakalı bir problemi var gibi. Ya da birlikte olduğunuz esnada acaba sizin bir hareketinizden veya başka bir şeyden soğumuş olabilir mi? Başka bir şey de aklıma gelmiyor. İkisinden birisi gibi geldi bana..

sizden kaynaklanıyor olabilir mi?
bizde de aynı durum var... ama tam tersi... ben istemiyorum.

yatağa yatıyoruz hadi sevişelim diyor... ama ben daha yumuşak başlaması taraftarıyım. işte ne bilim buselerle, hafif dokunuşlarla falan....
işlerden ya da günlük hayattan dolayı canım sıkkın olduğu zaman kendimle baş başa kalmak istiyorum... o da çocuklardan dolayı yatak saatine denk geliyor... böyle zamanlarda istemiyorum....

ama erkeğin istememesi sizin bakımsız olmanızdan kaynaklanabilir, ya da ne bilim belki anane kıyafetleriyle giriyorsunuzdur yatağa...

yani nacinaze önerim karşı taraftan önce kendinizle ilgili herşey tam mı ona bir bakın...

sevgiler.
benden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. yataga girmeden once dusa giriyorum dislerimi fircaliyorum geceliklerimi giyiyorum parfum skip yataga giriyorum. ilk once opup.kulagina fisildiyorum seni cok ozledm diye. bnde dio ama yine bi bahane bulup beni orda birakio. normalde tesetturluyum ev3 geldiginde askili mini etekli kiyafretle aciyorum kapiyi. dun saclarimi boyadim mesela. bi guzel olmus demedi ya

benden kaynakli oldugunu dusunmuyorum. yataga girmeden once dusa giriyorum dislerimi fircaliyorum geceliklerimi giyiyorum parfum skip yataga giriyorum. ilk once opup.kulagina fisildiyorum seni cok ozledm diye. bnde dio ama yine bi bahane bulup beni orda birakio. normalde tesetturluyum ev3 geldiginde askili mini etekli kiyafretle aciyorum kapiyi. dun saclarimi boyadim mesela. bi guzel olmus demedi ya

hep böylemiy di? yeni mi oldu?

Ya cinsel ilgisi/yonelimi farkli ya da hayatinda biri var.
Ayda bir-iki normal kabul edilebilecek bir periyod degil, masturbasyon da yapmiyor eminim diyorsunuz da uykusunda falan da mi olmuyor.

Cinsel isteksizlik diye bir sorun var. İlla aldatması yada cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok. Ve maalesef çok yaygın bir sorun. Masturbasyon yapıyor tabii ki konu sahibi nasıl eminmiş yapmadığından yapmaması imkansız çünkü yapmasa bile rüyasında olur zaten. Erkek vücudu kadın gibi değil. Bu bir zorunluluk olanlar için. O üretilen spermlerin bir şekilde vücut dışına atılması gerekiyor.

Sürekli mi boyle 9 aydir. Hic kendiliginde istedigi olmadi mi? Peki ilişki yaşanırken nasıl? Problem seziyir musunuz hemen olsun bitsin gibimi. Zevk alıyor mu
cok nadirde olsa kendide istedi bu surede. ama cok cabuk olsun.bitsine getirio ben ise uzun sursun istiyorum bunu dilede getirdim

Back
X