- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
zaten bundan sonraki tavrim bu sekilde olucak bakalim isteyecekmisevgili/nişanlıyken nasıldı
eğer tam aksi ise tamamen sahip olunca şımarma moduna girmiş sizinki
uzak durun ama trip falan değil.. üstüne düşmeyin aldırmayın bakalım ne olacak
ufff cok konustum ama en sonunda hep kavgayla sonlandi yok birsey,bilmiyorum ve hayir deyip duruyo.hmm o zaman kafasına taktığı başka bir sorun olabilir. ailesiyle veya işiyle ilgili... bana söylemek isteyip söyleyemediğin bişey var mı siye sorsanız, sinirlenmeden sakin sakin... olmazsa dr kontrolü şart gibi
zaten bundan sonraki tavrim bu sekilde olucak bakalim isteyecekmi
cevap vermedi bile. gitmez sanmiyorumDoktors gitmeyi kabul etti mi?
yorgunum
erken kalkicam
yarin yapalim
yada kalkip tuvalete felan gider
yada direk sarilir uyur
bende hep istekli olmasini bekledim ama malesef olmadiAyda bir dokuz aylık evli 1 yıl flört ve konuşma başlayınca üstünü örtmek flört döneminde erkek daha istekli olur böyle şeyleri konuşmada var bir gariplik hayır olsun
Problem olarak görmüyorsa tedavi için adım atması da zor...
Ben de şaşırıyorum burada açılan konulara her şey yolunda iken ayda 1-2 ihtiyac hisseden adamlara...
Eğer normali buysa adamın bence siz karar vermelisiniz bu şekilde devam edip edemeyeceğinize.[/QUOTE
cinsellik icin bosanmak sacma olur
İstekli olması beklenmez zaten istekli olmalı daha yeni evlisiniz yeni yeni kesfediyorsunuz birbirinizi daha renkli olmalı bu adam kendinide tatmin etmiyorsa ne yapıyor bu kadar bir ayda bir seferbende hep istekli olmasini bekledim ama malesef olmadi
dedigim gibi benim zorumla bir kac kez.oluyor ama bendr bunaldim yoruldum. ben adet oldugumda bitsin artik demesini cok istiyorum.İstekli olması beklenmez zaten istekli olmalı daha yeni evlisiniz yeni yeni kesfediyorsunuz birbirinizi daha renkli olmalı bu adam kendinide tatmin etmiyorsa ne yapıyor bu kadar bir ayda bir sefer
Hiç olmazsa bir doktora gitsin kan tahlili falan yapsın belki vitaminleri falan düşüktür kötü düşünmek istemiyorum hemen ikna et götür mutlaka gerekirse rest cekdedigim gibi benim zorumla bir kac kez.oluyor ama bendr bunaldim yoruldum. ben adet oldugumda bitsin artik demesini cok istiyorum.
Sizinle aynı durumdaydım bu kadar emin olmayın hayatında başka biri olmadığına bende 8 aylık evlilik geçirdim ve boşanıyorum ve evlendiğimiz günden berri hayatında başka bir kadın varmış benimde zorlamamla oluyodu yani demem o ki iğce emin olup önleminizi alın sonradan üzülmeyinmerhaba arkadaslar
9 aylik evliyim esimi seviyorum fakat esim cinsel anlamda bana yakinlasmak istemiyor. aylardir hep benim zorlamalarimla oluyor. surekli konusuyorum. guzellikle anlatmaya calisiyorum ama olmuyor. hayatinda benden baska biri olmadigina eminim. ama bir erkek neden esiyle beraber olmak istemez. varmi benim gibi ayni durumlari yasayan. psikolojom bozuldu. dun gece kavga edip ayri yattik
Sizinle aynı durumdaydım bu kadar emin olmayın hayatında başka biri olmadığına bende 8 aylık evlilik geçirdim ve boşanıyorum ve evlendiğimiz günden berri hayatında başka bir kadın varmış benimde zorlamamla oluyodu yani demem o ki iğce emin olup önleminizi alın sonradan üzülmeyin
kardeş kardeş uyuyoruz de...gel buraya kankam de....bu sözlerden sonra toplar kendini belki... [/QUOT
oo coktan dedim ben bunlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?