esim beni yatakta istemiyor

ufff cok konustum ama en sonunda hep kavgayla sonlandi yok birsey,bilmiyorum ve hayir deyip duruyo.

yorgunum
erken kalkicam
yarin yapalim
yada kalkip tuvalete felan gider
yada direk sarilir uyur

Problem olarak görmüyorsa tedavi için adım atması da zor...
Ben de şaşırıyorum burada açılan konulara her şey yolunda iken ayda 1-2 ihtiyac hisseden adamlara...
Eğer normali buysa adamın bence siz karar vermelisiniz bu şekilde devam edip edemeyeceğinize.

İstekli olması beklenmez zaten istekli olmalı daha yeni evlisiniz yeni yeni kesfediyorsunuz birbirinizi daha renkli olmalı bu adam kendinide tatmin etmiyorsa ne yapıyor bu kadar bir ayda bir sefer
dedigim gibi benim zorumla bir kac kez.oluyor ama bendr bunaldim yoruldum. ben adet oldugumda bitsin artik demesini cok istiyorum.

dedigim gibi benim zorumla bir kac kez.oluyor ama bendr bunaldim yoruldum. ben adet oldugumda bitsin artik demesini cok istiyorum.
Hiç olmazsa bir doktora gitsin kan tahlili falan yapsın belki vitaminleri falan düşüktür kötü düşünmek istemiyorum hemen ikna et götür mutlaka gerekirse rest cek

Sizinle aynı durumdaydım bu kadar emin olmayın hayatında başka biri olmadığına bende 8 aylık evlilik geçirdim ve boşanıyorum ve evlendiğimiz günden berri hayatında başka bir kadın varmış benimde zorlamamla oluyodu yani demem o ki iğce emin olup önleminizi alın sonradan üzülmeyin

Ya cinsel ilgisi/yonelimi farkli ya da hayatinda biri var.
Ayda bir-iki normal kabul edilebilecek bir periyod degil, masturbasyon da yapmiyor eminim diyorsunuz da uykusunda falan da mi olmuyor.

Cinsel problemi olabilir. Kötü kokuyor olabilirsiniz..ter,ağız vs.. gözüne hitap etmiyor olabilirsiniz bla bla bla. Ayrı yatmak yerine sorun ne ? Benimle alakalı mı,yoksa doktor desteğimi alalım de. Bişey yok bi cevap değil çünkü sağlıklı bir erkek zorlamayla falan ilişkiye girmez dersin.

kaynanadelisi
Bu kişinin evlilikten beklentisine bağlı..
cinsellik sizin için olmazsa olmaz ve bunun eksikliğini hissediyorsanız,
Eşiniz sizin durumunuza kayıtsız kalıp herhangi bir adım atmıyor, terapiyi yada tedaviyi reddediyorsa saçma olmaz.
eşlerin istek uyumları önemlidir bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…