esim beni yatakta istemiyor

peki neden hayatinda biri varken sizinle evlenmis yada nasil yakaladiniz

ben bunu aylardir konusuyorum. saclarimi boyattim kilo verdim. seksi ic camasirlari mini etekler hepsini denedim ya.

peki neden hayatinda biri varken sizinle evlenmis yada nasil yakaladiniz

Çok uzun ama kısadan anlatıyım. Bu adam yeni boşanmış dul bi kadınla ilişki yaşıyor ve ailesi karşı çıkıyor annesi beni görüyor ve benimle evlenmesi için baskı uyguluyor.Neyse biz evleniyoruz ilk 3 ay boyunca bende sizin gibi bişey anlamadım ailemi ziyarete gidiyorum farklı şehirdeler neyse babası arıyor iş kazası geçirdi acil gel diye ben apar topar gidiyorum ve yoğun bakımda elime eşyaları veriliyo ben zaten şüpheleniyodum ailemin yanındayken sürekli watsaptaydı sosyal medyada falan çok takılıyodu telefonunu açtım ve kadından mesajlar gelmeye başladı geçmişe gittim bayağ sayıştırmışlar arkamdan falan bende orda kriz geçirip acile kaldırılıyorum daha sonra ilk ailesi itiraf ediyo durumu daha sonrada kendisi yani benim başımı yakıyolar ortada olan bana oldu

Evliliğinizin başından beri böylemiydi? Severek mi evlendiniz?

Adamın yapısıda bu olabilir her erkek aynı olacak diye bir kural yok.Üstüne düştükçe dahada uzaklaşır sizden.Erkekler çocuk gibidir baskı altında daha kötüye giderler.Seviyorsanız bu şekilde kabul etmek zorundasınız.Çocuk yapın hamilelik emzirme uykusuzluk derken kafanızı bu kadar takılmaz bu durum.Aynı şeyleri yaşayan çok yakın bir dostum var yıllardır bir çözüm bulamadılar en son arkadaş öyle kabullendi eşini.İşe girdi çocuklarını büyüttü.Çocukları için kabullendi yani.

kabul etmesi hic kolay birsey deil

bayaa film gibiymiş senin durum, şok oldum okurken

Kesinlikle cinsel terapistle durumunuzu açık açık konuşmalısınız başka türlüsü sizi çok yorar o gitmese bile siz gizlice gidin terapist onu ikna etmeniz konusunda da yardımcı olacaktır

peki neden o kadar cok.kilo aldi
Çözümsüzlük psikoloji sini bozdu.Boşanmak istedi destek görmedi.Çünkü eşi hiç bir kötü alışkanlığı olmayan evden işe, işten eve bir adam ailesi böyle bir sebepten ayrılığa onay vermedi.Oda yıllarca çözüm aradı bulamadı.Bulamayınca kendini yemeye verdi.Eşi birde para tutmayı da bilmiyor sanırım sürekli gereksiz borç ödemekte çok yıprattı onu.

Ayda bir iki mii bu nasil yeni evlilik sasirdim esinize ama bi sorunu oldugu cok açık konusturmak icin ve doktora gitmesi icin israr edin. Ayrica escinsellik midesizlik degildir aklinizda bulunsun cinsel yonelimdir istektir insanlari midesizlikle itham etmemelisiniz.

o arkadasini tanimak isterdim ayni benim esimi anlatio ve cidden stresten yemek yiyorum surekli

nasil uydurmak nasil buda yeni modami ya
Yeni modda degil ten uyusmazligi duymadin mi hic.
Kulturumuzde evlilik oncesi sevismek tabu olarak gorundugu icin evlilikten sonra cinselligi yasyorlar.Haliyle bazilarinda tenlerini hisedemiyorlar maallesef tabiki de bu cinsel isteksizlige sebep oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…