- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
peki neden hayatinda biri varken sizinle evlenmis yada nasil yakaladinizSizinle aynı durumdaydım bu kadar emin olmayın hayatında başka biri olmadığına bende 8 aylık evlilik geçirdim ve boşanıyorum ve evlendiğimiz günden berri hayatında başka bir kadın varmış benimde zorlamamla oluyodu yani demem o ki iğce emin olup önleminizi alın sonradan üzülmeyin
ben bunu aylardir konusuyorum. saclarimi boyattim kilo verdim. seksi ic camasirlari mini etekler hepsini denedim ya.Cinsel problemi olabilir. Kötü kokuyor olabilirsiniz..ter,ağız vs.. gözüne hitap etmiyor olabilirsiniz bla bla bla. Ayrı yatmak yerine sorun ne ? Benimle alakalı mı,yoksa doktor desteğimi alalım de. Bişey yok bi cevap değil çünkü sağlıklı bir erkek zorlamayla falan ilişkiye girmez dersin.
peki neden hayatinda biri varken sizinle evlenmis yada nasil yakaladiniz
Evliliğinizin başından beri böylemiydi? Severek mi evlendiniz?merhaba arkadaslar
9 aylik evliyim esimi seviyorum fakat esim cinsel anlamda bana yakinlasmak istemiyor. aylardir hep benim zorlamalarimla oluyor. surekli konusuyorum. guzellikle anlatmaya calisiyorum ama olmuyor. hayatinda benden baska biri olmadigina eminim. ama bir erkek neden esiyle beraber olmak istemez. varmi benim gibi ayni durumlari yasayan. psikolojom bozuldu. dun gece kavga edip ayri yattik
kabul etmesi hic kolay birsey deilAdamın yapısıda bu olabilir her erkek aynı olacak diye bir kural yok.Üstüne düştükçe dahada uzaklaşır sizden.Erkekler çocuk gibidir baskı altında daha kötüye giderler.Seviyorsanız bu şekilde kabul etmek zorundasınız.Çocuk yapın hamilelik emzirme uykusuzluk derken kafanızı bu kadar takılmaz bu durum.Aynı şeyleri yaşayan çok yakın bir dostum var yıllardır bir çözüm bulamadılar en son arkadaş öyle kabullendi eşini.İşe girdi çocuklarını büyüttü.Çocukları için kabullendi yani.
Çok uzun ama kısadan anlatıyım. Bu adam yeni boşanmış dul bi kadınla ilişki yaşıyor ve ailesi karşı çıkıyor annesi beni görüyor ve benimle evlenmesi için baskı uyguluyor.Neyse biz evleniyoruz ilk 3 ay boyunca bende sizin gibi bişey anlamadım ailemi ziyarete gidiyorum farklı şehirdeler neyse babası arıyor iş kazası geçirdi acil gel diye ben apar topar gidiyorum ve yoğun bakımda elime eşyaları veriliyo ben zaten şüpheleniyodum ailemin yanındayken sürekli watsaptaydı sosyal medyada falan çok takılıyodu telefonunu açtım ve kadından mesajlar gelmeye başladı geçmişe gittim bayağ sayıştırmışlar arkamdan falan bende orda kriz geçirip acile kaldırılıyorum daha sonra ilk ailesi itiraf ediyo durumu daha sonrada kendisi yani benim başımı yakıyolar ortada olan bana oldu
8 aydan film değil roman bile çıkarbayaa film gibiymiş senin durum, şok oldum okurken
nasil uydurmak nasil buda yeni modami yaTeniniz teninize uymadiysaa?
Duzundunuz mu bunu hic.
Aynen canım arkadaşım daha 32 yaşında 45 kiloydu evlendiğinde şuan 107 kilo çok sıkıntı yaşadı.Umarım sizinki geçici bir durumdur ve çözümü bulunur.kabul etmesi hic kolay birsey deil
peki neden o kadar cok.kilo aldiAynen canım arkadaşım daha 32 yaşında 45 kiloydu evlendiğinde şuan 107 kilo çok sıkıntı yaşadı.Umarım sizinki geçici bir durumdur ve çözümü bulunur.
Çözümsüzlük psikoloji sini bozdu.Boşanmak istedi destek görmedi.Çünkü eşi hiç bir kötü alışkanlığı olmayan evden işe, işten eve bir adam ailesi böyle bir sebepten ayrılığa onay vermedi.Oda yıllarca çözüm aradı bulamadı.Bulamayınca kendini yemeye verdi.Eşi birde para tutmayı da bilmiyor sanırım sürekli gereksiz borç ödemekte çok yıprattı onu.peki neden o kadar cok.kilo aldi
o arkadasini tanimak isterdim ayni benim esimi anlatio ve cidden stresten yemek yiyorum surekliÇözümsüzlük psikoloji sini bozdu.Boşanmak istedi destek görmedi.Çünkü eşi hiç bir kötü alışkanlığı olmayan evden işe, işten eve bir adam ailesi böyle bir sebepten ayrılığa onay vermedi.Oda yıllarca çözüm aradı bulamadı.Bulamayınca kendini yemeye verdi.Eşi birde para tutmayı da bilmiyor sanırım sürekli gereksiz borç ödemekte çok yıprattı onu.
Yeni modda degil ten uyusmazligi duymadin mi hic.nasil uydurmak nasil buda yeni modami ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?