Eşim benim içimde bitsin artık!!!

Ben sadece uzak kalabilmek istiyorum ama başaramıyorum.sonunda aklımı kaybetmekten korkuyorum. Bu kadar rahatlık gamsızlık.varsa yoksa işi.başka hiçbir şey üzmez onu.

Sen hele bir dediğimi yap üzüyor mu üzmüyor mu bak.. Sen onun yetersizliğini hiç laf etmeyip onun haksız etiketlemesine rağmen ilişkiniz için hep çabalayan taraf olmuşsun. Adamın bu yüzden umrunda değil. Yetersiz hissettirip erkeklik onuruna azıcık elle de gör neler oluyor...

Kaybedecek neyin var?

Sen hele bir dediğimi yap üzüyor mu üzmüyor mu bak.. Sen onun yetersizliğini hiç laf etmeyip onun haksız etiketlemesine rağmen ilişkiniz için hep çabalayan taraf olmuşsun. Adamın bu yüzden umrunda değil. Yetersiz hissettirip erkeklik onuruna azıcık elle de gör neler oluyor...

Kaybedecek neyin var?
Aynen dediğin gibi oldu.hem suçlu hemde güçlü.sabaha kadar uyumadım.kendisi hor hor apartmanı ayağa kaldırdı.şimdide bana diyorki sen neden böyle yapıyorsun ben seni çok seviyorum.sen de biliyorsun.manyağım ya ben ondan sabahlara kadar oturup ağlıyorum sen horlarken

Aynen dediğin gibi oldu.hem suçlu hemde güçlü.sabaha kadar uyumadım.kendisi hor hor apartmanı ayağa kaldırdı.şimdide bana diyorki sen neden böyle yapıyorsun ben seni çok seviyorum.sen de biliyorsun.manyağım ya ben ondan sabahlara kadar oturup ağlıyorum sen horlarken

Ağlamak çözüm değil muhtemelen daha önce çok aglamissindir bu konuda.

O zaman farklı çözümlere yönel. Canına yazık. Sana kokuyorsun deyip psikolojinle oynamış resmen. Sen hala ellemeye cekiniyorsun.

Cidden bu adamları nasıl böyle çok seviyorsunuz.

Ben benimkine acayip kolay gıcık oluyorum parçalasam rahatlayamam moduna çok kolay geçiyorum da..

Bir de kendi eksiğini benim üzerime yıkacak. Bilmem ona neler yaparım ..

Ağlamak çözüm değil muhtemelen daha önce çok aglamissindir bu konuda.

O zaman farklı çözümlere yönel. Canına yazık. Sana kokuyorsun deyip psikolojinle oynamış resmen. Sen hala ellemeye cekiniyorsun.

Cidden bu adamları nasıl böyle çok seviyorsunuz.

Ben benimkine acayip kolay gıcık oluyorum parçalasam rahatlayamam moduna çok kolay geçiyorum da..

Bir de kendi eksiğini benim üzerime yıkacak. Bilmem ona neler yaparım ..
Demekki sizin eşiniz en ufak bir sözünüzde bile küsüp darılmıyor.ben kızsamda söylemeye korkarım çünkü sonumda yine ben haksız olurum.en iyisi susmak diyip çok şeyi içime atmışımdır.böyle atmadığım zamanlarda da o bana kızar darılır.

Benim esimin böyle bi problemi olsa ben sorun etmezdim. Çünkü onu çok seviyorum. İkinciye lafını etmezdim gururu incinebilir diye.
Bence sen adama öyle bi psikoloji vermissin ki adam cinsellik isteyeceksin diye seni öpüp koklamaya korkuyor.
Adam sorunlu iste bunu kabul edip hayatına böyle devam etsen olmaz mı?
Ben cinsellik olmadan da evlilik devam edebilir diyenlerdenim.
Bir sarılması yeter ya....
Yok ya niye yetiyormuş cinsellik sadece erkeğin mi ihtiyacı. Kadınlar bu isteksizliği yapsa kaç tane erkek sabırla bekler bir onu düşünün ayrıca adamın sorunu fiziksel değil olsa hiç sertleşme olmazdı tedavi olsun çok mu zor hayret bir şey ya üstüne gitmek ne demek. Duygusal açıdan hiç bir tatmin yok adam sarılıp öpmüyormuş bile bunlar normal yani öyle mi?

Şu an o kadar kötüyüm ki.daha önceki konumda bahsetmiştim.eşim erken boşalma sorunu olduğu için isteksizdi ve bu isteksizliğini de sen kokuyorsun diyerek benim üzerime atmıştı.

Bu durum evliliğimizin başından beri böyleydi zaten.ilişki öncesi duşa girerek,parfümlerle vs idare ediyorduk.

Bir yıl önce hamile kaldım ve o günden beri hiç ilişki yaşamadık.doğumdan sonra 40 gün geçti hala ses yok.derken bebeğim iki aylıkken ben ailemle yazlığa gittim.1 hafta sonra eşim geldi.orada bir gece yakınlaşma oldu ama ilişki olmadı.sonra o gitti ve bir hafta sonra yine geldi.geldiği akşam duşumu aldım hazırlandım o da geldi ve gördü benim hazırlandığımı.yemek yedi ve sonra çok uykum var diyip yattı. ısrar ettim az daha otur annemlerde yatsın beraber yatalım diye.daha ben cümlemi bitirmeden horlamaya başlamıştı bile.zaten yoldan geldi yorgun biliyorum ben sadece sarılıp yatalım istemiştim daha fazlası olmazdı biliyorum ama onu bile çok gördü.bir hafta ayrı kalmışız.hiç mi özlemez insan.ben de o gece onun yanında değil bebeğimin yanında yattım.ertesi gece oldu ben yine bebeğimin yanında yattım.gel yanımda yat dedi.yok iyi böyle dedim.tamam deyip yine horlamaya başladı.o gecenin sabahında erken uyanıp bebeği sevmeye yanımıza geldi.bebeği sevdi ama yine gel falan demedi.sadece benim öfkem geçtiği için o demesede gideyim dedim.yanına yattım ve bir yılın sonundaki ilk ilişki böyle oldu.

Bu arada ben yazlıkta o evimizdeyken ona netten prezervatif linki gönderdim.bunu al diye.çünkü kendisi korunmaya gerek olmadığını bişey olmayacağını düşünüyor.bizim bebeğimiz tedaviyle oldu o yüzden kendiliğinden hamile kalamazmışım nasıl olsa prezervatif sevmiyormuş korunmaya da gerek yokmuş.neyse linki gönderdim.tamam alırım dedi.ben de hani biraz heyecan katsın diye gönderdim açıkçası.aradı tamam alırım deyip başka konuya geçti.yazlıktan eve geldim.baktım almış mı diye.hiçbirşey yok.almamış.

Bir haftadır evdeyim.ne bir sarılarak uyuma ne bişey.ancak ben söylersem gelip aşkım canım deyip gidiyor. Bu akşam artık patladım.bu durum normal mi?sen ne yapıyorsun dedim.beni mi istemiyorsun yoksa genel bir isteksizlik mi bu dedim.seninle ilgisi yok dedi.saatlerce konuştum sadece ağzından bu laf çıktı.ha birde doktora gitse ne olacakmış.tamam gidermiş ama doktor nasıl çözermişki bu durumu.insanlar bu sebepten boşanıyor ya da eşlerini aldatıyor. Sen sorunun ciddiyetinin farkında değilmisin diyordum ki yine horlama sesleri gelmeye başladı.şu an da hala horlamaya devam ediyor kendileri.benimse başım zonkluyor.bebeğim sabah 6 yada 7 gibi uyanıyor ve ben hiç uyumadım.ağlamaktan uyuyamıyorum.

Bende onun gibi olmak istiyorum.onu umursamamak istiyorum.ama olmuyor ben hala çok seviyorum onu ve kendime de çok kızıyorum bu yüzden.
Böyle bi adamdan niye çocuk yaptın?

Demekki sizin eşiniz en ufak bir sözünüzde bile küsüp darılmıyor.ben kızsamda söylemeye korkarım çünkü sonumda yine ben haksız olurum.en iyisi susmak diyip çok şeyi içime atmışımdır.böyle atmadığım zamanlarda da o bana kızar darılır.

:)
Tripcanin teki bir eşim var. Hem de ergen triplerinden. Şuan iki gündür benimle hiç bir şekilde muhattap olmuyor. Sebep ailemin yanına geldim tatile. 1 ayı geçti gel artık dedi. Dönmüyorum diye.

Güzelce ağzının payını verdim diye konuşmuyor şimdi.

Önemli değil. Haksız hiç bir trip için kendimi üzemem.

Eşini sevmen gerçekten güzel yine de konularımı bilsen yok ben senden çok sevmiyormusum dersin. :)

Sevmek kendini her konuda hirpalatmak olmamali. Kendini daha çok sev lütfen. .

insanların kalbi ayrı çalışır .

hormonları ayrı çalışırrr,,,

cinsellik ise hormonlar + ten uyumundan geçer

evlilik ise bunların kombinasyonu ile yürür,,

eşinizde :hormon +ten uyumsuzluğu var, (erken boşalma varsa hormon) kesin olarak ten uyumsuzluğu var

vajinal akıntın sorununu dr gidip çözdüysen eşinin size yaklaşmamasının bahanesi,kaçmaa denir

sağlıklı bir insanın cinsellik istemesi gayet normal , sizde istiyorsunuz

eşiniz yaptıklarının farkına varmazsa o söylediğiniz sevgide kalmayacak ,
evliliğin ,birlikte yaşamanın ,temelidir cinsellik

Ben de kokulara karşı çok hassasım.Böyle bir durum olabilir fakat sizin ilişkinizde eşinizin kendine güveni azalmış gibi hissettim.Kokuyu bahane de etmiş olabilir.Siz onu kırdıysanız bir şekilde o da sizi bu şekişde kırmak istemiş olabilir.Bana kalırsa eşiniz sizi çok seviyor ama kendiyle ilgili çekinceleri var bu sizin söylediğiniz bir sçz bir hareket ya da bir bakıştan bile kaynaklanmış olabilir.Burada iş size düşüyor bence eşinizin kendine olan özgüvenini geri getirmelisiniz.Ona ne kadar harika ve arzunulası bir erkek olduğunu hissettirin.Tabi ki yavaş yavaş yapın bunu çok abes kaçmasın.Ona iç çamaşırları alın ve bu çamaşırın içinde seni hayal ettim deyin vs. Akıllı kadınlar her işin üstesinden gelebilir.O böyleyse ben de böyle olurum mantığı yanlış bence.Kendinizden de taviz vermeden aklınızı kullanın her şey yoluna girecektir.Aksi takdirde eşiniz kendini ve erkekliğini daha iyi hissettiren birilerine de yönelebilir.Aman dikkat!

Siz çok taviz vermişsiniz hep alttan almış susmussunuz eşinizle ayrı yatamamak kus kalmaktan korkmussunuz o da bunun farkında ve kılını bile kipirdatmiyor insan gurur yapıp tedavi olur bari gizlice tövbe tövbe yaa

Siz çok taviz vermişsiniz hep alttan almış susmussunuz eşinizle ayrı yatamamak kus kalmaktan korkmussunuz o da bunun farkında ve kılını bile kipirdatmiyor insan gurur yapıp tedavi olur bari gizlice tövbe tövbe yaa
Evet hep taviz hep taviz.ben küserim o benden de küs olur yine ben gider barışırım.artık sadece yoruldum bunu biliyorum.

Onceki konunu hatirliyorum.
Sen iyi sabrediyorsun.
Artik nasil mutlu olabilecegini dusunuyorsan oyle davran. Onu yap.
Adamin umurunda degil ha bire horluyor.

Evlenmeden önce de az çok anlamış olmanız lazımdı.Hiç farkettirmedi mi..Ya da yediği içtiği şeylere dikkat ettiniz mi..Mesela baklavadır,fındık,fıstık,ceviz, kuruyemiş falan yiyince işe yarayabilirdi..İnşallah düzelir.Anne baba ayrılıgı yaşatmak istememeniz bebeginize çok dogal.Eşinizin üstüne gitmeyin ve erken boşalma problemi varsa inşallah yüzüne vurmamışsınızdır sinirlendiginizde.Çünkü bu sizden daha çok kaçmasını sağlar.Yine aynı problem olcak yine eşimle kavga edicem diye bu problemle karşı karşıya kalmak istemiyordur..

Evlenmeden önce de az çok anlamış olmanız lazımdı.Hiç farkettirmedi mi..Ya da yediği içtiği şeylere dikkat ettiniz mi..Mesela baklavadır,fındık,fıstık,ceviz, kuruyemiş falan yiyince işe yarayabilirdi..İnşallah düzelir.Anne baba ayrılıgı yaşatmak istememeniz bebeginize çok dogal.Eşinizin üstüne gitmeyin ve erken boşalma problemi varsa inşallah yüzüne vurmamışsınızdır sinirlendiginizde.Çünkü bu sizden daha çok kaçmasını sağlar.Yine aynı problem olcak yine eşimle kavga edicem diye bu problemle karşı karşıya kalmak istemiyordur..
6 yıldır bir kere bile bu erken boşalma konusu sorın olmadı aramizda. Tek kelime etmedim.gururu incinir de hiç istemez diye.hatta hiç zevk almadığım halde alıyormuş gibi hevesli ve istekli görünmeye çalıştım.ama ona rağmen bu durumdayız.

Canım ısrar etsen ters tepermi bilmiyorum ki ben öyle yapardım o da mecbur kalır boyun egerdi ama hoşuna gidiyodu sizde zorlasaniz ters tepermi bilemedimki
İlişki için diyorsun sanırım çok ısrarcı olursam olur zaten genelde benim istememle oluyordu.ama ben artk kendisi de istesin istiyorum.sanırım bu hiçbir zaman olmayacak.

6 yıldır bir kere bile bu erken boşalma konusu sorın olmadı aramizda. Tek kelime etmedim.gururu incinir de hiç istemez diye.hatta hiç zevk almadığım halde alıyormuş gibi hevesli ve istekli görünmeye çalıştım.ama ona rağmen bu durumdayız.
6 sene de az değil..Kendi kabullenmiş doktora gidelm diyorsunuz hayır şunu yapalım hayır..EE madem problem var bi çaresine bak değil mi?Madem yolunda gitmeyen bişeyler var bi doktora git..Hormon düşüklğü vardır belki..gitse ona göre ilaçlar verirler..

6 sene de az değil..Kendi kabullenmiş doktora gidelm diyorsunuz hayır şunu yapalım hayır..EE madem problem var bi çaresine bak değil mi?Madem yolunda gitmeyen bişeyler var bi doktora git..Hormon düşüklğü vardır belki..gitse ona göre ilaçlar verirler..
Ona göre problem yok.kendini zorlaya zorlaya ayda bir falan bana yaklaşacak sonrada iş güç sahibi insanlarız yoruluyoruz sen herkesi ne zannediyorsun herkes böyle bizde sorun yok diyip çekilecek köşesine.onun çözümü bu.

Bence esinizi ikna edip goturemiyorsaniz siz gidip bir urologtan bilgi alin belki sorulara cevap verebilirseniz size cozum yolu gosterir en son care zorla goturmeniz
Insanin kalbini kirar gercekten istenmemek

Ona göre problem yok.kendini zorlaya zorlaya ayda bir falan bana yaklaşacak sonrada iş güç sahibi insanlarız yoruluyoruz sen herkesi ne zannediyorsun herkes böyle bizde sorun yok diyip çekilecek köşesine.onun çözümü bu.
Nerden biliyorlarsa başkalarını bende eşime hergün olmasından cocuk olmuyordur diye 2 günde 1 e indirttim ona küsüyür..2 çocukla millet hergün yapıyor dio nerden biliyorsa..Sizin eşiniz gibi olanları da çok gördüm hatta yakın arkadasımdı ama arkadasımda isteksizdi o yüzden bizde problem olmuyor diyor..

Back
X