Eşim benim içimde bitsin artık!!!

Ya adam belliki sağlık problemi yaşıyor.bunun üstünede yeni baba olmuş,siz onun gözünde bi süre sadece süt veren kursal varlık olacaksınız bu durumu bazı erkekler geç atlatır.kendinizi sıksanız uzuuun süre yanaşmasanız ,onu biraz umursamıyor gibi olabilirseniz belki dikkati üstünüze çekebilirsiniz.

Nerden biliyorlarsa başkalarını bende eşime hergün olmasından cocuk olmuyordur diye 2 günde 1 e indirttim ona küsüyür..2 çocukla millet hergün yapıyor dio nerden biliyorsa..Sizin eşiniz gibi olanları da çok gördüm hatta yakın arkadasımdı ama arkadasımda isteksizdi o yüzden bizde problem olmuyor diyor..
Bende çok istekli ollduğumu söylemem ama bir yıl gibi bir süre geçince ister istemez insana dokunuyor.

Nekadar cok böyle konu aciliyor.gercekten cok üzüluyorum böyle bayanlarin durumuna.birde bu erkekler bu durumu düzeltmek için hic bir caba harcamiyor.ama kadinlar yorgun olsada cani istemesede eslerini herzaman mutlu etmeye calisyor. erkekler boyle durumlarda esini mutlulugu icin kilini bile kinimildatmiyor

Vajinal bir koku olduğunu iddia ediyor ama etrafımda kimse almıyor bu kokuyu bende dahil.daha önce mantar için ilaç falanda kullandım.ilaçtan öncede koku yoktu sonrasında yine yok.zaten mutlaka ger ilişkiden önce duş alıyorum.
Mevzunun detayını okuyamadım
Koku mu sadece başka sıkıntı varmı canım

Şöyle davranmayı dene mesela gün içinde güzel mesajlar at böyle cilveli sonra eve gelince güleryüzlü ol seksi ol ama yuz verme onu hazırla ama yüz verme bide boyle dene madem seviyorsun bazı erkekler kendileri pesinden koşmayı sever

Demekki sizin eşiniz en ufak bir sözünüzde bile küsüp darılmıyor.ben kızsamda söylemeye korkarım çünkü sonumda yine ben haksız olurum.en iyisi susmak diyip çok şeyi içime atmışımdır.böyle atmadığım zamanlarda da o bana kızar darılır.

Darılırsada darılsın umrunuz olmasın.Böyle siz alttan aldıkça niye çaba göstersin ki.

Vajinal bir koku olduğunu iddia ediyor ama etrafımda kimse almıyor bu kokuyu bende dahil.daha önce mantar için ilaç falanda kullandım.ilaçtan öncede koku yoktu sonrasında yine yok.zaten mutlaka ger ilişkiden önce duş alıyorum.
Bu bırkez bende oldu ama nasıl bir iğrenç koku idrar yollarımda enfeksıyon kasıklarımda ağrı vardı doktorum fitil ve antıbıyotık hap verdi öylece kurtuldum siz farkında degılsınızdır sanki içimde alttarafta kuş ölüsü gibiydi iğrençti kendımde tıksınmıstım dr gidin muhakak

Bu bırkez bende oldu ama nasıl bir iğrenç koku idrar yollarımda enfeksıyon kasıklarımda ağrı vardı doktorum fitil ve antıbıyotık hap verdi öylece kurtuldum siz farkında degılsınızdır sanki içimde alttarafta kuş ölüsü gibiydi iğrençti kendımde tıksınmıstım dr gidin muhakak
Bu konu çok eski değil mi??

Back
X