- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi persephone__
Simdiden kenarda temiz fanila falan hazirlayin siz kocaniz icin.Benden soylemesi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tamam , sizi anladım ben ne desem boş....seversen sev kardeşim banane. konu sahibine fikrimi yazdım. kim ne giyerse giysin. canı isteyen isterse çıplak gezsin, paşa gönlü bilir, ben fikrimi yazarken yüksek müsadenizi mi istemeliyim.?
Tamam tamam , sizi anladım ben ne desem boş....
Pardon yeni gördüm resminize bayıldım ...iyi hadi kolay gelsin.
Pardon yeni gördüm resminize bayıldım ...
Kırmızı ruj , mavi göz , buraya erkeklerde giriyor.
Sonra tahrik olmasınlar ...
Sevgilerimle hayırlı sabahlar...enteresansın !
sabah sabah başkasının konusunu polemiğe çevirme istersen.
O zaman ne demek istediğimi gayet net açıklamama ramen neden haksızlık yapıyorsunuz ?
severim sevmem size ne kardeşim fikrimi yazarken de izin alacak değilim.
bırakın Allahaşkına saptırmayın.
Taytı sevmem yazarken bu fikri niye belirtme gereği duydunuz ? Konu sahibi taytı seviyormusunuz diye mi sormuş ? Yemeyelim birbirimizi kardeşim(!)
sana ne! istediğim fikri belirtirim. konu sahibi sen misin de konu irdelemesi yapıyorsun?
"yemeyelim birbirimizi" nasıl bir konuşma şeklidir ki.
Sen taytı sevmiyosan konu sahibi ne cürretle giymiş anlamadım..sen sevmiyosan bu ülkede hiçbir kadın tayt giyemez,giyersede başına geleni hakeder..
Değil külotlu çorap,bikiniyle dahi çıkabilir ve bu tacizi normalleştirmez..taciz hiçbir koşulda normal değildir,hakedilmez..sen taytı sevmişsin sevmemişsin o senin problemin
Benimle senli benli konuşacak kadar ne ara samimi olduk hayrola ? Şu kişisel mesafesizliği bırak öyle gel..hadii hadii burası senin mahallen değil
biri kişisel mesafeden mi bahsetti?
bak! yukardakiler senin mesafelerin.
Aaa pardon öyleyse yorumuna o kadar sinirlenip dalmışım ki..hata benim haklısın..
sabah sabah saçma sapan uzatma istersen.
Açıklamanızı görmedim ben yorumumu yaptım,benim fikrim bu yöndeydi
burda cevap vermiştim ve o mesajı yazan arkadaş ne demek istediğimi anlamıştı. Lütfen adil olun. Biraz agresifsiniz açıkçası.Dediklerinizde size hak veriyorum ama siz o kadar iyi şartlarda yaşamışsınız ki bi kadına laf atılmasıyla güzelliği ve fitliği arasında bağlantı olmayacağını hayal dahi edemiyorsunuz. Burda kadın olsun laf atarlar. Komşumuza da attılar geçen, 50 yaşında , şişman, türbanlı pardesülü yani tam bir teyze. Ama attılar. Yaş boy kilo onlar için sayılardan ibaret. Burası nişantaşı değil. Keşke her yer öyle olsa ama değil. Zayıfım derken fit de değilim, 173 boyunda 45 kiloyum, çekici ve dikkat çeken bir vücudum olmadığı için tayt hatlarımı belli etmiyor bunu belirtmek istemiştim sadece. Diğer söylediklerinizde size hak versem de çok öznel yargılıyorsunuz.
sen siz işine hiç girmemek lazım, biri de bana yapmıştı bunu, 5 paragraf sen sen sen diyip bana nasıl sen dersin demişti, celallenmeyin
burda cevap vermiştim ve o mesajı yazan arkadaş ne demek istediğimi anlamıştı. Lütfen adil olun. Biraz agresifsiniz açıkçası.
Olabilir insan bazen sinirlendiğinde farkında olamayabiliyor..Arkadaşım kk ya rezil rüsva oldum sen ne diyosun ne agresifliği ya ..sen dedim :))