beni hatırlarsınız bencillik üzerine bailığım vardı o konu da bir nevi eşimle ilgiliydi. kayınpeter beyin ameliyatı geçirdi kayınvalidem ile bizde kalıyorlar 2 aydır ben bakıyorum buraya kadar normal ama eşim bana karşı çok soğuk bende ondan soğudum bu arada ben hem ev hem çocuk hemde misafirlerle ilgileniyorum o ise yatar yada annesiyle sohbet eder yada bana bağırır temizlik yaparım bağırır ne biileyim yaa benim kimsem yok o yatar babası der çok yoruldu yatsın ben gece 4 lere kadar temizlik yapar sabah 8 yada 9 gibi kalkarım hiç görülür niye bana sahip çıkan yok ben kölemiyim mecburbuyum ki her şeyi allah rızası için yapıyorum sadece eşimin baa olan tavırları beni kahrediyor artık bağırılacak yaşı ge.tim 9 senelik evliyiz BİR KERECİK DEMEZ BANA ALLAH RAZI OLSUN. SEn ne yapıyosunki yoruluyorsun en basiti benim tam 6 aydır sağim de bir ğrı var hiç yemek yiyemiyorum ama umrunda değil kadın hastalığım var umrunda değil benii önemsemiyor işte keşke kanser olsamda tedavisi olmayan ölsem hiçbir şeye üzülmem 2 dünya tatlısı oğullarıma yanarım yalnızlık çok zor arkadaşlar birde her gün hor görülüyorsan neyse ya sizleri de sıktım galiba derdimle............
zaten bayanların en büyük sorunu bu bence. kadın temizlik yapar. yemek yapar. çocuk bakar. misafir ağırlar. tüm bunların yanında çalışanı var eve maddi destek olur. beklediğimiz istediğimiz sadece azıcık ilgi alaka 2 güzel söz. o da olmayınca mutsuz oluruz.
eşinle konuşsan canım bu durumun seni rahatsız ettiğini üzüldüğünü anlatsan?
konusmaktan baska ne yapılabılınır bu durumda mutlaka derdını esıne anlatman lazım gece yataga beraber gırdıgınızde esınıe sarılıp anlatsan ona ıcındekılerı
onu sevdıgını soylesen bı dene ıstersen
Allah yardımcın olsun canım ama asla kanser olayım gibi sözler sarfetmeçocukların varmış öncelikle onlar için sağlıklı olmalısın.eşine gelince hiç bıkmadan onunla konuş yorulduğunu ondan sadece ilgi iki güzel söz beklediğini söyle.bu kadar yorgunluğun üstüne azar işitmeyi hiçbir kadın istemez üstelik sen onun anne babasına bakıyorken bunu yapması çok sinir bozucu umarım eşin seni anlar kayınbabanda yakın zamanda evine gider canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?