Eşim Benimle Bakıcı Olarak Evlenmiş Nefret Ediyorum Hayattan

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
beni hatırlarsınız bencillik üzerine bailığım vardı o konu da bir nevi eşimle ilgiliydi. kayınpeter beyin ameliyatı geçirdi kayınvalidem ile bizde kalıyorlar 2 aydır ben bakıyorum buraya kadar normal ama eşim bana karşı çok soğuk bende ondan soğudum bu arada ben hem ev hem çocuk hemde misafirlerle ilgileniyorum o ise yatar yada annesiyle sohbet eder yada bana bağırır temizlik yaparım bağırır ne biileyim yaa benim kimsem yok o yatar babası der çok yoruldu yatsın ben gece 4 lere kadar temizlik yapar sabah 8 yada 9 gibi kalkarım hiç görülür niye bana sahip çıkan yok ben kölemiyim mecburbuyum ki her şeyi allah rızası için yapıyorum sadece eşimin baa olan tavırları beni kahrediyor artık bağırılacak yaşı ge.tim 9 senelik evliyiz BİR KERECİK DEMEZ BANA ALLAH RAZI OLSUN. SEn ne yapıyosunki yoruluyorsun en basiti benim tam 6 aydır sağim de bir ğrı var hiç yemek yiyemiyorum ama umrunda değil kadın hastalığım var umrunda değil benii önemsemiyor işte keşke kanser olsamda tedavisi olmayan ölsem hiçbir şeye üzülmem 2 dünya tatlısı oğullarıma yanarım yalnızlık çok zor arkadaşlar birde her gün hor görülüyorsan neyse ya sizleri de sıktım galiba derdimle............BEN HERŞEYİN YÜKÜNÜ ÇEKMEYE MECBURMUYUM GECE İNANIN
YATTIĞIM YERİ BİLMİYORUM
AĞRIDAN UYUYAMIYORUM EŞİM BENİ SEVSEYDİ BU HALDE OLURMUYDUM HİÇ?

Son düzenleme:
zaten bayanların en büyük sorunu bu bence. kadın temizlik yapar. yemek yapar. çocuk bakar. misafir ağırlar. tüm bunların yanında çalışanı var eve maddi destek olur. beklediğimiz istediğimiz sadece azıcık ilgi alaka 2 güzel söz. o da olmayınca mutsuz oluruz.

eşinle konuşsan canım bu durumun seni rahatsız ettiğini üzüldüğünü anlatsan?

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza ama Rabbim dermansız dert vermezmiş sevdiği kullarını bu dertlerle sınarmış.. sabır..

Allah yardımcınız olsun.Hasta bakmak çok zor bilirim

Bir de kıymet bilmiyormuş, ne zamann gidecek peki kayınpederiniz?

walla taş olsa çatlar.ii dayanıosun

beni umursamaz başlar sen annemlerib istemiyorsun düşünmediğim şeyi düşünüyormuşum gibi bahseder ben bu tavırına deli oluyorum çıldırıyorum o zaman

konusmaktan baska ne yapılabılınır bu durumda mutlaka derdını esıne anlatman lazım gece yataga beraber gırdıgınızde esınıe sarılıp anlatsan ona ıcındekılerı
onu sevdıgını soylesen bı dene ıstersen

Kendini için böyle kötü şeyler istemeyin. Hasta olsanız kimse size bakmaz

Ölüm öyle kolay geçmiyor insanın eline

kaynanan alsin kocasini evinde kendi baksin, iyi günde kötü günde diye anlasmadilarim sanami güvendide evlendi kaynanan..

sende makine degilsin ya, ciddi ciddi konus esinle

2 ay cok , coktan iyilesmisdir gerisinide karisi yapsin

anlayissiz bencil insanlardan nefret ederim, coktan kapiyi cekip cikmistim hic gelemem böyle kullanilmaya

ay canım çok üzüldüm allah kolaylık versin demekten başka çarem yok ama evlatlarını düşün güçlü olmaya çalış canım .

Sıkıntıdan, bunaldığınızdan diyorsunuz ama lütfen o adını getirdiğiniz hastalığı dilemeyin, hastalık dilemeyin; hayırlı ömür, hayırlı ölüm nasip etsin Allah.

..............................

İnsan başına geldiğinde her sıkıntıyı çekmeye razı oluyor evlenince..

Sizinde elde olmayan nedenlerden dolayı hasta bir babaya bakıyorsunuz..
Bu çok zor ama normal.

Ama bakma zorunluluğunuz yok..Şerrende kadının gücü yetmiyorsa erkek asla karısını bu konuda zorlayamaz..

Maddi gücü varsa yardımcı tutmalı, yoksa maddi manevi desteğini, yardımını ve sevgisini eksik etmemeli.

Bu size yapılan haksızlık; bu kadar yorgunluğun üstüne sizin en azından motive olmanız lazım..
Biz bayanlar sevgi gösterileriyle, şefkatla doğan dokunuşlarla zaten hemen gaza geliyoruz..

Bu yüzden sizin gönlünüzü hoş tutsa, zaten siz yaparsınız..
En azından ''bakmak zorunda değilsin, ama yapıyorsun bunu, Allah razı olsun'' demesi bile sizin kalbinizi rahatlatır.

Tekrar diyorum yaptığı çok haksızlık.

Allah kolaylık versin.

............

Bir yeri anlamadım; kayınpederiniz, oğlu için mi yoruldu gelsin otursun diyor..
Bu şekilde demesine şaşırmam, çünkü görüyorum böyle şeyler ama yuhlamak geçer içimden.

Son düzenleme:

okey onu da yaptım gece herşeye evet sabah olunca herşey yine aynı ben yatak insanımıyım yaa grurum çok incildi

bazilari evlenince eslerini hizmetci gibi görürler.ama isin en kötü tarafi aileside gelini hizmetci görür..
canim senin ne mecburiyetin var..kendin hasta olsan sana kim bakacak Allah korusun..herkes yerini bilmeli evini bilmeli..esinde biter ..esinle konus..kölemiisin sen..sinirlerim zipladi..savun kendini yoksa cok ezerler..

Allah yardımcın olsun canım ama asla kanser olayım gibi sözler sarfetmeçocukların varmış öncelikle onlar için sağlıklı olmalısın.eşine gelince hiç bıkmadan onunla konuş yorulduğunu ondan sadece ilgi iki güzel söz beklediğini söyle.bu kadar yorgunluğun üstüne azar işitmeyi hiçbir kadın istemezüstelik sen onun anne babasına bakıyorken bunu yapması çok sinir bozucuumarım eşin seni anlar kayınbabanda yakın zamanda evine gider canım

kendıne oyle beddua etme nolur
allah buyuktur ve okadar guzel ıslıyorkı sistem bı haksızlık yapımıssa bu dunyada acısını cıkarıo allah

sen kalbını ferah tut
ama onun anne babasına nıe sen bakıosn

bakıcı tutsun onların ewı yokmu gıtsınler nıe sende kalıolar kabul edılecek gbı degıl
okadar ısın ıcınde bıde hanfendıyle beyfendıyemı bakıosn

bnce canından bu kadar bezduysen eger bosan kesınlıkle olmeyı ıstıcek kadar kotusun ne kaybedersın ayrılsan

erkeklerın hepsı bole sanırım bıgun aksam yemege mısafır gelecek dıp bucak kostur kostur evı temızledım sonra mutfaga gectım 3 4 cesıt yemek salata tatlı herseyı yetıstırdım mısafırler geldı sofra kaldır bı dunya blırsınız bulasık cıktı tamam makınaya atıyoruz ama sonucta gene ugrasıyoruz hele bıde yıgılmıssa neyse yemek faslından sonra cay kahve faslı ben sureklı kosturmaca 12 gıbı mısafırler gıttı ama varya yorgunluktan geberıyorum pılım bıtmıs ailesı ust katta oturuyo bı ara yukarı cıktı geldı annem cok yorulmus bugun dedi bende yoruldum dedım ya gıtte gor halını gozlerı bıle kanlanmıs dıye bana bı bagırdı sok oldum butun gun evde uctum uctum hep yanımdaydı annesıde yukarda utumu ne yapmıs galıba hemen kıymete bınmıs yanı bız neyaparsak yapalım kımseye yaranamayız bızım yaptıklarımız hıc goze gozukmez

canım seni çok iyi anlıyorum ben.sen de annemi gördüm.üstelik biz 7kişi kalıyoruz dedem babaannem ve anneannem de var.evimiz iki katli annem hem birinci katın hem de ikinci katın temizliği ile uğraşıyo evde 3tane odun sobası var hepsini annem yakiyo odunlari kömürleri 2.kata hep annem taşıyo.bizim okul masraflarımiza babam hayatta karışmaz içmeye para vermekten bize kalmıyo çünkü.annem hem fabrikada işci olarak çalışıyo hem de temizlik ve yemekle uğraşıyo.yoruldum dese babam kızar ne iş yaptın da yoruldun hiç birşeyi düzgün yapamiyosun beceriksizsin diye kızıyo.üstelik bunu özellikle misafirlern yanında yapıyo.ben bi evlat olarak söylüyorum evli değilim tabi bi kadının psikolojisini bilemiyorum ama çocuklarıniz için boşanmam diyosunuz ya hani bu durumda bizim psikolojimiz çok daha fazla bozuluyo keşke annem boşansaydi da bu kadar horlanmasina katlanmak zorunda kalmasaydim.sen de lütfen kendini ezdirme.ben anneme söylüyorum beni dinlemiyo ama sana da söylemek istiyorum bi iki gün ev işlerini yapma hasta numarası yap görsün sen uğraşmadign zaman evin ne hale geldiğini.ksr bakma uzun oldu.ben de hissettiklerimi yazmak istedim.lütfen kendinizi ezdirmeyin yoksa çocuklarnzda babaya karşı nefret duygusu oluşur.

k.pederinize bakmanız çok güzel,vefalı bir gelinsiniz ama keşke eşinizde bu konuda sizi takdir edip yorulduğunuzun farkına varsa..Allah yardımcınız olsun.

benim kayınvalidemlerle sorunum yok isterlerse hiç gitmesinler onlar yokkende aynı şeyleri yapar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…