eşim benimle birlikte olmuyor...

fay78

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
114
5
621
47
İstanbul
arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...

teşekkür ederim yardım etmeye bir söz söylemeye değer bulmadığınız için...

neden hemen sitem ediyorsun, konunu farketmemistir kimse, farkedince yazarlar...ben evli degilim yorum yapamam o yuzden

ama herkes sana sunu diycek bence
esinin cinsel bi sorunu olabilir otur konus veya terapiste gidin

haklısın cnm cınsel bırlıktelık çıftlerı bırbırıne baglayan en önemlı etkenlerden bırısı bunu istemek en dogal hakkın ama eşinin bu konuda bır saglık problemı olabılırmı

haklısın cnm cınsel bırlıktelık çıftlerı bırbırıne baglayan en önemlı etkenlerden bırısı bunu istemek en dogal hakkın ama eşinin bu konuda bır saglık problemı olabılırmı

onunla bunu defalarca konuştum canım evlilik terapistine de gittik 3 ay boyunca. hiç birşey değişmedi. doktora gitmesi gerektiğini düşünüyorum. ama onun böyle bir niyeti yok. sağlığımla ilgili bir sorunum olduğunu düşünmüyorum diyor. dediğine göre aklına gelmiyormuş.sence bu yanıtı mantıklı mı arkadaşım

arkadaşım evli değilim..
cinsel hayatım yok..
ama bildiğim bişey var kii.. bir erkek sağlıklı normal bir erkek ayda bri eşiyle birlikte zorla oluyorsa bir sorun var demektir!

-sizi sevmiyor istemiyor,duygusal sorunlar
-ihanet ediyor,başka yollardan tatmin ediyor
-cinsiyetiyle ilgili problemler var
-hayatında büyük bir problem var,paylaşmıyor..
-yani o istemese hormonları sinyal vermez mi?

2 yıl diyorsun arkadaşım..eşini karşına al ve belli başlıklar altında konuş onunla..

aslında ihanet ettiğini düşünüyrum. daha doğrusu internnette bu ihtiyaçlarını giderdiğini düşünüyorum

Allah Allah...
Evlilik terapistine de gitmişsiniz.
Uzman ne düşünüyor ki bu konuda. Çünkü 3 ay gitmişsiniz terapiste,mutlaka bir tespitler yapmıştır.fisfisfis

aslında ihanet ettiğini düşünüyrum. daha doğrusu internnette bu ihtiyaçlarını giderdiğini düşünüyorum

Eğer bu durumdan eminseniz,uzmanlara göre bunun sebebi,bekarken sanal ortamda kendini tatmin eden erkekler bunu alışkanlık haline getirdikleri zaman evlendikleri zaman kolay kolay bırakamıyorlarmış.
Zamanla sıkılıp bırakabilir de bırakmayabilir de..
Şu terapiste gitmeyi devam etseydiniz daha iyi olurdu sanki..

Allah Allah...
Evlilik terapistine de gitmişsiniz.
Uzman ne düşünüyor ki bu konuda. Çünkü 3 ay gitmişsiniz terapiste,mutlaka bir tespitler yapmıştır.fisfisfis

bu terapilerde internette bu ihtiyaçlarını giderdiği ortaya çıktı.sözler verdi bir daha yapmayacağına dair.terapist bunun kendine olan güvensizliğinden olduğunu söyledi. ilk ay düzelir gibi oldu. şimdi yine herşey aynı

eşim artık gitmek istemiyor. o yüzden devam edemedik.

canım madem aklına gelmiyormuş sen getir sürekli
istediğin zaman acık acık söyle bence hayır diyecek degil ki yok hala hayır diyorsa o zaman bir problemi vardır mutlaka

canım madem aklına gelmiyormuş sen getir sürekli
istediğin zaman acık acık söyle bence hayır diyecek degil ki yok hala hayır diyorsa o zaman bir problemi vardır mutlaka

goncacım güzel arkadaşım aslında bunu a denedim ama sürekli isteyen ben olunca kendimi bir zaman sonra çok kötü hissettim. sanki ben istediğim için zorla istemeden birlikte oluyor. bilmiyorum ki ben ne yapayım.

Kuzeniminde Böyle Bir Evliliği Vardi, Vardi Diyorum çünkü şu An Ayrilar , Boşandilar
Kuzenimde Bebek Istiyodu Artik Son Zamanlarda Bebek Soranlara Patlar Duruma Bile Gelmişti
Hz. Meryem Değilim Ki Bebeğim Olsun Diyodu Artik

Valla her yolu denemişsiniz..
İlk günden beri bu şekilde olduğuna göre eşinizin kendi çaba sarf etmesi gerek artık. Sizin elinizden ne gelir bilemiyorum ki..
Allah yardımcınız olsun inşallah!

öyle zor bir durumki ifade edebilmek çok güç...

arkadasim ben evliyim ama esim innternetten baksa bile yanindaki dururken ona ihtiyac duyuyorsa normal deil bence nasil insan istemezya hemde daha yenisiniz iki yil senin dusuncen ne acaba bu konuyloan ilgili merak ettim ben olsam baska seyler dusunurum yanlis anlama ama ozaman seninlen niye evlendi ihtiyacini oyle gideriyorsa klava: dayaklik yani benim dusuncem

Valla her yolu denemişsiniz..
İlk günden beri bu şekilde olduğuna göre eşinizin kendi çaba sarf etmesi gerek artık. Sizin elinizden ne gelir bilemiyorum ki..
Allah yardımcınız olsun inşallah!

teşekkür ederim sağolun.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…