haklısın cnm cınsel bırlıktelık çıftlerı bırbırıne baglayan en önemlı etkenlerden bırısı bunu istemek en dogal hakkın ama eşinin bu konuda bır saglık problemı olabılırmı
arkadaşım evli değilim..
cinsel hayatım yok..
ama bildiğim bişey var kii.. bir erkek sağlıklı normal bir erkek ayda bri eşiyle birlikte zorla oluyorsa bir sorun var demektir!
-sizi sevmiyor istemiyor,duygusal sorunlar
-ihanet ediyor,başka yollardan tatmin ediyor
-cinsiyetiyle ilgili problemler var
-hayatında büyük bir problem var,paylaşmıyor..
-yani o istemese hormonları sinyal vermez mi?
2 yıl diyorsun arkadaşım..eşini karşına al ve belli başlıklar altında konuş onunla..
aslında ihanet ettiğini düşünüyrum. daha doğrusu internnette bu ihtiyaçlarını giderdiğini düşünüyorum
Allah Allah...
Evlilik terapistine de gitmişsiniz.
Uzman ne düşünüyor ki bu konuda. Çünkü 3 ay gitmişsiniz terapiste,mutlaka bir tespitler yapmıştır.fisfisfis
Eğer bu durumdan eminseniz,uzmanlara göre bunun sebebi,bekarken sanal ortamda kendini tatmin eden erkekler bunu alışkanlık haline getirdikleri zaman evlendikleri zaman kolay kolay bırakamıyorlarmış.
Zamanla sıkılıp bırakabilir de bırakmayabilir de..
Şu terapiste gitmeyi devam etseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Evliliğinizin Ilk Aylarinda Da Mi Böyleydi, Yoksa Son Zamanlarda Mi Böyle Oldu
canım madem aklına gelmiyormuş sen getir sürekli
istediğin zaman acık acık söyle bence hayır diyecek degil ki yok hala hayır diyorsa o zaman bir problemi vardır mutlaka
Kuzeniminde Böyle Bir Evliliği Vardi, Vardi Diyorum çünkü şu An Ayrilar , Boşandilar
Kuzenimde Bebek Istiyodu Artik Son Zamanlarda Bebek Soranlara Patlar Duruma Bile Gelmişti
Hz. Meryem Değilim Ki Bebeğim Olsun Diyodu Artik
bu terapilerde internette bu ihtiyaçlarını giderdiği ortaya çıktı.sözler verdi bir daha yapmayacağına dair.terapist bunun kendine olan güvensizliğinden olduğunu söyledi. ilk ay düzelir gibi oldu. şimdi yine herşey aynı
Valla her yolu denemişsiniz..
İlk günden beri bu şekilde olduğuna göre eşinizin kendi çaba sarf etmesi gerek artık. Sizin elinizden ne gelir bilemiyorum ki..
Allah yardımcınız olsun inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?