arkadasim ben evliyim ama esim innternetten baksa bile yanindaki dururken ona ihtiyac duyuyorsa normal deil bence nasil insan istemezya hemde daha yenisiniz iki yil senin dusuncen ne acaba bu konuyloan ilgili merak ettim ben olsam baska seyler dusunurum yanlis anlama ama ozaman seninlen niye evlendi ihtiyacini oyle gideriyorsaklava: dayaklik yani benim dusuncem
canımyaşınızı bilmiyorum ama yapabileceğin cok şey var aslında.onun aklına gelmiyosa sen getir dimi ya
esinde bir problem var diye dusundum ben. yoksa insan gul gibi esi dururken neden netteki kadinlarla tatmin olsun. esin kac yasinda canim?
ilk başlarda beni sevmiyormu istemiyor mu diye çok düşündüm. boşanmaya kalktım. ama boşanmamak için çok büyük çaba sarfetti.öyle olunca o zaman beni seviyor sanırım dedim. gecelikler iççamaşırları hepsine dünyanın parasını verdim. yeterki ilgisini çekeyim dedim. ama ne oldu dersen bana sarılıp uyudu.
aklımda binlerce cevapsız soru var.sen olsan ne yapardın arkadaşım?
arkadasim durumun cok karisik ama benim esim bana kirildigi zaman arkasini doner yatar ozaman benim cok zoruma gider ve dayanamam oyle yapmasina oyuzden seni cok iyi anliyorum,ama seninki acayip birsey kac yasindasin sormasi ayip olmasa benim acikcasi esim surekli birde evlendigimdenberi oyle yapsa ben dayanamazdim cunku anlatina gore denemedigin birsey kalmamis doktor olarak ve fantazi olarak artik sende umursama bakalim ne yapar onun yakasini biraktini anlayinca belki sana yonelir eger sana ilgiyi hala vermiyorsa yapilcak birsey kalmamistir demek bence birakta o senin pesinden kosssun artik deilmi hemde uzulme belki duzelir.allah sabir versin sana tabiki kara senin arkadasim sevgilerŞeniz
Merhaba, durumun önemli görünüyor. İstek arttırıcı şeyler yedirsen, pekmez fındık falan gibi.Birde erotik video izleseniz belki iyi gelir.Beraber izleyin.Belki hormonaldir hiç üroloğa gittiniz mi?
canım eşin ve sen zor durumdasınız anlaşılan eşine öyle bişey yapmalısın ki merak uyandırıp ilgisi sende olsun.düşününce tek cıkış buluyorum
oda eşine gizemli bişeyler cevirdiğini hisseddirmek .dozajı ve yapmak sana kalmış ama kendimi senin yerine koyunca nette ve dış dünyada eşimden daha başka şeylere ilgim olduğunu hissettirirdim.ama yanlış anlama amaç sadece dikkatini cekmek .ama sen sen ol ilgi cekeyim derken güvensizlik oluşturacak şeyler yapma .yani yaptığın herşeyin ailenizi zedelemeyecek sebepleri olsun.anlatabildimmi bilmiyorum
sonuçları ve yaptıklarını paylaşırsan sevinirim.mutluluk herkesin hakkı.....
Şu yalnış anlamaları bir kenara bırakmalısın...O senin eşin onunla herşeyi paylaşabilmeli, ilişki istediğini açıkça söylemeli ve reddetse dahi bundan asla utanmamalısın.Ona onun yetersiz olduğunu hissettirme, onu öv.Yakışıklı bulduğunu söyle.En yakışıklısı benim kocam de.Erkek gibi hissetsin kendini.Sorun olduğunu düşündükçe bunalıma girer.İlişkiden çok zevk aldığını hissettir.
Eğer bu durumdan eminseniz,uzmanlara göre bunun sebebi,bekarken sanal ortamda kendini tatmin eden erkekler bunu alışkanlık haline getirdikleri zaman evlendikleri zaman kolay kolay bırakamıyorlarmış.
Zamanla sıkılıp bırakabilir de bırakmayabilir de..
Şu terapiste gitmeyi devam etseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Merhaba, durumun önemli görünüyor. İstek arttırıcı şeyler yedirsen, pekmez fındık falan gibi.Birde erotik video izleseniz belki iyi gelir.Beraber izleyin.Belki hormonaldir hiç üroloğa gittiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?