eşim benimle birlikte olmuyor...

ilk başlarda beni sevmiyormu istemiyor mu diye çok düşündüm. boşanmaya kalktım. ama boşanmamak için çok büyük çaba sarfetti.öyle olunca o zaman beni seviyor sanırım dedim. gecelikler iççamaşırları hepsine dünyanın parasını verdim. yeterki ilgisini çekeyim dedim. ama ne oldu dersen bana sarılıp uyudu.
aklımda binlerce cevapsız soru var.sen olsan ne yapardın arkadaşım?

canımyaşınızı bilmiyorum ama yapabileceğin cok şey var aslında.onun aklına gelmiyosa sen getir dimi ya

esinde bir problem var diye dusundum ben. yoksa insan gul gibi esi dururken neden netteki kadinlarla tatmin olsun. esin kac yasinda canim?

arkadasim durumun cok karisik ama benim esim bana kirildigi zaman arkasini doner yatar ozaman benim cok zoruma gider ve dayanamam oyle yapmasina oyuzden seni cok iyi anliyorum,ama seninki acayip birsey kac yasindasin sormasi ayip olmasa benim acikcasi esim surekli birde evlendigimdenberi oyle yapsa ben dayanamazdim cunku anlatina gore denemedigin birsey kalmamis doktor olarak ve fantazi olarak artik sende umursama bakalim ne yapar onun yakasini biraktini anlayinca belki sana yonelir eger sana ilgiyi hala vermiyorsa yapilcak birsey kalmamistir demek bence birakta o senin pesinden kosssun artik deilmi hemde uzulme belki duzelir.allah sabir versin sana tabiki kara senin arkadasim sevgilerŞeniz

teşekkür ederim arkdaşım mesajın için. bu arada 30 yaşındayım canım

Merhaba, durumun önemli görünüyor. İstek arttırıcı şeyler yedirsen, pekmez fındık falan gibi.Birde erotik video izleseniz belki iyi gelir.Beraber izleyin.Belki hormonaldir hiç üroloğa gittiniz mi?

Merhaba, durumun önemli görünüyor. İstek arttırıcı şeyler yedirsen, pekmez fındık falan gibi.Birde erotik video izleseniz belki iyi gelir.Beraber izleyin.Belki hormonaldir hiç üroloğa gittiniz mi?

hayır canım hiç ürolağa gitmedik. çünkü eşim gitmek istemiyor.
onun erotik video izlemek gibi bir isteği olmadı şimdi ben istersem yanlış anlamazmı dersin

........................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım teşekkür ederim. bunu deneyeceğim. çok sağolasınnn

Şu yalnış anlamaları bir kenara bırakmalısın...O senin eşin onunla herşeyi paylaşabilmeli, ilişki istediğini açıkça söylemeli ve reddetse dahi bundan asla utanmamalısın.Ona onun yetersiz olduğunu hissettirme, onu öv.Yakışıklı bulduğunu söyle.En yakışıklısı benim kocam de.Erkek gibi hissetsin kendini.Sorun olduğunu düşündükçe bunalıma girer.İlişkiden çok zevk aldığını hissettir.

bride teşekkür ederim arkadaşım. deneyeceğim bunları sağolasın...

evet bunu bende duymustum olabılır gercekten. valla basıma gelmedıgı ıcın nedesem bılemıyorum ınsallah duzelır arkadasım.:teselli:

Merhaba canım,
Burdan cevap yazmak zorunda değilsin,sadece düşün:İzlediği şeylerin içeriğini biliyor musun?Yani çok anormal şeyler izleyerek mi tatmin oluyor?
Bence izlediği şeylerin içeriğini takibe alarak fikir sahibi olmalısın.
İnşallah herşey düzelir canım.a.s.

arkadasim zaten adam netten bakip kendini tatmin ediyormus onu istememisi ondan vidio gerek yok sanirim onun biraz ondan uzaklasmasi lazimki ona gore karsiligina gore davranir diymiCADIARZU

canım geç oldu ama yaşadıklarına üzüldüm.bence uzman yardımı almaya devam etmeye çalışın.ama tespitinin doğru olduğunu düşünüyorum.allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…