eşim benimle birlikte olmuyor...

cnm ya çok zor bi durum:( evli değilim ama tahmin edebilirim. bu internet bağımlılık yapıyor artık:( bence eşinin bu alışkanlığını bırakmaması seni kaybetmeyeceğini bildiğinden doğmuş diye düşünüyorum! başta bunu öğrenince affetmişsin ve bu da zaafının farkında,bence tedbirini ona göre al,eşin psikoloğa gitmiyorsa sen git ve yardım alarak nasıl davranman gerektiğini öğren!..

evet arkadaşım normal değil senin eşin bence farkında olmada bi takip et bakim teleni falan

söyleyecek söz bulmak zor,seni kaybetmekten demi korkmuyorki,nasıl bırakamıyormuş.ben çok da inanmam öyle şeylere 'bırakamamak' falan öyle bir bırakırki,istemesi lazım yada bırakmaya mecbur kalması.bence sende canım çocuk istediğin adamın iyi bir baba olup olamayacağını bir daha düşün..çocuk olursa düzelir düşünüp hata yapma bence..

slm papatya sorununu okudum canim beraber bir sonuc aramaya bakin bence eger onu dr gitmeye ikna edemiyorsan beraber gitmeniz gerektini soyle bir sekilde onu okna etmen gerekir canim benim kuzenimdede ayni problem var oda sen gibi cok uzuluyor cok ustune gitmeden ona yavas yavas anlatmaya calis umarim biryolunu bulursun

ne demek yaa internette işini görüyomuş ve bırakamıyomuş alıskanlıkmıs daha niye evlenmiş senle
isteyince bırakır cnm onunla konus bence bu durumu ve bırakmasını bidaha böyle bişi yapmamasını söyle
böyle giderse beni kaybedersin gibi konuş az korkut gözünü yapmasın
yeni evlisiniz seninde ihtiyacların olabilir bundanda şikayetçi oldugunu anlat kolay gelsin
inş sonucu güzel olur

Back
X