eşim benimle birlikte olmuyor...

bn merak ettim siz severekmi sevlendiniz çok acayip bi durum erkek için peki sanal la ilgileniyo diosun terapist te aynısını demiş dikkat ettinmi acaba hangi cinslere göz atıyo bunu sölüyerek biraz çekiniyorum ama bilmişlik taslamak gibide olmasın da eşinin cinsiyet problemi olabilir buna hiç tepki verme çünkü bu çok normal bişi :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

yani bnmde de dediğim gibi bi erkekte bu tavır hiç normal deil bn bi kitap okumuştum evli iki cift ama birbirlerinden cinsellik adına haberleri bile yok kadın çok istemesine rahmen adam hep burun kırın edio ayda bir bayramdan bayrama oluyomuş nerdeyse sonra kadın onunla çok sert bi şekilde konuşuyo erkekte cinsiyet probleminin olduğunu yani dier kadınlardan ve eşinden tatmin olmadığı gayların onu daha çok tatmin ettikleri ortaya çıkıo ......bu yazıyı okuyunca direk aklıma kitap geldi hadime deil böle bişi söylemek ama senide çok çaresiz gördüm ve paylaşmak istedim ama şunuda bil cnm her insan bir deildir seninkinin başka problemleri olabilir bu herşeyin sonu deil zamnla düzelir ilişkiniz işallah :1hug::1hug::1hug:

arkadaslar ne kadar acayip yorumlarda bulunanlar olmus enteresan geldi valla

arkadasim esinin erkekligi ile ilgili ciddi bir sorunu oldugunu dusunuyorum ben eger seni istemiyorsa aklina gelmiyo ancak internetten tatmin oluyorsa ve urologa gitmekten kaciniyorsa kesinlikle bir problemi var ama sana belli etmemek icin senle iliskiye girmekten kaciniyor.

insan esinin mutlu olmasi icin en azindan urolga gitmeli bir sorun varmi baktirmali esinle en azindan evliliginizin selameti ve ikinizin de mutlulugu icin bunu yapmasini sart kosun cinsellik her evlilik icin onemlidir cnku hele ki anlattiklarinizdan sizin istekli oldugnuzu da cikardim Allah korusun zamanla sizin de hevesiniz gecip gidebilir ki bu da cok aci olur.

merak ettigim bir husus var ancak esiniz tamam cinsellik konusunda aktif degil bunu anladik ama sizin hic mi duygusal paylasimlariniz yok sabah kalkinca bi opusmuyor musunz sarilmiyor msunuz iki tatli kelam etmiyor musunuz? yani cinsel paylasiminiz kotu ama duygusal paylasiminiz nasil?

ay canım kötü bi durum.ben olsam yani yanlış olabilir belki ama damarına basardım.ya işte bende kadınım ihtiyacım var falan de normal erkekler böyle değilmiş de ne bileym gaza getir onu.bide böle dene arkadaşım denedi işe yarmış dediine göre.

canım mutlaka bir sorunu vardır kendisiyle ilgili yoksa her erkek haftada bir kaç kez istekli oldugunu çok iyi eşimden biliyorum umarım bu sorununuzu aşarsınız tabiki cinsel hayat demek saglıklı yaşam demektir evli bir kadın için olması gereken bir ihtiyaç

evet canım çok haklısın. bakımlı olmak çok önemli... bende 1-2 gündür toparladım yeniden kendimi...

Canım ilk başta kendini tarif etsen de biz ona göre yorumda bulunsak. Bir bayan için zor bir durum olsa gerek. İlla yaşamamız,başımızdan geçmesi gerekmez seni anlamamız için empati kuruyoruz sadece.

Öncelikle cevabı aranması gereken sorular var ...

*Bakımlı bir bayanmısın?
*Severek mi evlendiniz?
*İlk günlerde nasıl bir ilişkiniz vardı ? Yani sonradan mı bozuldu?
*Ona güvenin ne derecede ?Aldatılmadığından emin mi sin güzelim?
*Eşin çekingen ya da içine kapanık mı?

-Eğer bakımlı bir bayansan ama hala durum aynı ise sevgisinden şüphe duy ve otur sakince konuşmayı dene.Senden yapmanı istediği şeyleri sor.Yani olur ya ilişki sırasında belki ufacık bir hareketin hoşuna gitmez,tiksinir vs. Neler yapacağın zaman ilişkiye yakınlaşmasını sağlayacağını sor. Ona göre kendine bir şema çiz.

-Severek evlendiyseniz belki psikolojik takıntıları,sorunları vardır. Belki de bu sorunlar seninle ilgilidir.Çünkü normal bir erkek cinselliğe hayır demez.
Eğer aranızda sevgi problemi varsa ilişkiden kaçması doğaldır belki de. Hareketleri nasıl sana karşı? Sıcak kanlı,ilgili mi?

-Eğer hayatında başka biri varsa bu durum olağandır.Belki de yoktur. Eğer çok tartışan bir çift iseniz soğukluk oluyordur.

Umarım yoluna girer hayatım.. Dua edicem sana

canım sen şu durumda bebek olayını falan unut bence.kadın olamadan anne olayım diyorsun.belki zamanla sorunlar daha da şiddetlenecek,zavallı yavruya yazık değil mi? eşin internette neler yapıyor? kadınların resimlerine mi bakıyor yoksa hemcinsleriyle yapılan sekse mi ilgi duyuyor?girdiği siteleri sonradan silmiyorsa bak bence.afrodizyak tarifi falan istemen saçma geldi bana,onu tahrik etmek için elinden geleni yapmışsın zaten.bir erkek eşini beğenmese bile onunla yatar,eşi bakımsız olsa bile onunla yatar,yorgun olsa bile onunla yatar,başkasıyla ilişkisi olsa bile onunla yatar çünkü normal sağlıklı bir erkek en azından ihtiyacını görmek için karısıyla yatar.bence eşin geçmişte bazı tramvalar yaşamış olabilir ve ciddi psikolojik sorunları olabilir,ya da sadece erkeklerden hoşlanıyor seninle de toplumda kendini kamufle etmek için evlenmiş olabilir.bunların cevabını en iyi bir terapist verebilir.eğer terapiste devam etmeye yanaşmıyorsa ve kendisiyle ilgili özel durumları terapiste veya sana açıklamıyorsa bence oturup hayatınızı gözden geçirin,eğer seninle evli kalmaya devam etmek istiyorsa sana neler olup bittiğini anlatmak zorunda..

yani bnmde de dediğim gibi bi erkekte bu tavır hiç normal deil bn bi kitap okumuştum evli iki cift ama birbirlerinden cinsellik adına haberleri bile yok kadın çok istemesine rahmen adam hep burun kırın edio ayda bir bayramdan bayrama oluyomuş nerdeyse sonra kadın onunla çok sert bi şekilde konuşuyo erkekte cinsiyet probleminin olduğunu yani dier kadınlardan ve eşinden tatmin olmadığı gayların onu daha çok tatmin ettikleri ortaya çıkıo ......bu yazıyı okuyunca direk aklıma kitap geldi hadime deil böle bişi söylemek ama senide çok çaresiz gördüm ve paylaşmak istedim ama şunuda bil cnm her insan bir deildir seninkinin başka problemleri olabilir bu herşeyin sonu deil zamnla düzelir ilişkiniz işallah :1hug::1hug::1hug:
cnm ben de okudum aynen anlattığın şekildeki vakaları, bayan çok istemesine rağmen eşi türlü bahanelerle bu konudan sıyrılmaya çalışıyordu. sonunda kadın öğreniyo ki eşi homoseksüel ilişkiden hoşlanıyor. mirmirmirmir cnm sen de uzman bi seksoloğa gitmelisin eşinle bir an önce. belki psikiyatrdan daha yardımcı olur...

Son düzenleme:
evet ilginç bi şey ama bende bi arkadaşımın erkek arkadaşının eşcinsel olduğunu duyunca çok şaşırmıştım.çünkü liseden arkadaşımızdı.Evlenmeme nedeni olarak bunu göstermiş ve ayrıldılar.vicdanlıymış
umarım seninki farklı bi durumdur...

canım sen şu durumda bebek olayını falan unut bence.kadın olamadan anne olayım diyorsun.belki zamanla sorunlar daha da şiddetlenecek,zavallı yavruya yazık değil mi? eşin internette neler yapıyor? kadınların resimlerine mi bakıyor yoksa hemcinsleriyle yapılan sekse mi ilgi duyuyor?girdiği siteleri sonradan silmiyorsa bak bence.afrodizyak tarifi falan istemen saçma geldi bana,onu tahrik etmek için elinden geleni yapmışsın zaten.bir erkek eşini beğenmese bile onunla yatar,eşi bakımsız olsa bile onunla yatar,yorgun olsa bile onunla yatar,başkasıyla ilişkisi olsa bile onunla yatar çünkü normal sağlıklı bir erkek en azından ihtiyacını görmek için karısıyla yatar.bence eşin geçmişte bazı tramvalar yaşamış olabilir ve ciddi psikolojik sorunları olabilir,ya da sadece erkeklerden hoşlanıyor seninle de toplumda kendini kamufle etmek için evlenmiş olabilir.bunların cevabını en iyi bir terapist verebilir.eğer terapiste devam etmeye yanaşmıyorsa ve kendisiyle ilgili özel durumları terapiste veya sana açıklamıyorsa bence oturup hayatınızı gözden geçirin,eğer seninle evli kalmaya devam etmek istiyorsa sana neler olup bittiğini anlatmak zorunda..

kesinlikle katılıyorum...

Bence bir süre hiç ilgilenme onunla.Saçını değiştir, arkadaşlarınla planlar yap,gez toz ;nerde olduğunu sorarsa geçiştirerek cevaplar ver.Seni tekrar gizemli ve ilgi çekici bulmasını sağla.Kaç ve kovalan.
İnternette çok dolaşıyorsa eğer ;sende googledan o tip sitelere girerek onun göreceği, farkedeceği şekilde açık bırak.Neticede bir erkek için eşini tatmin edememek onur kırıcı bir şeydir.O ekranda senin açtığın sayfaları görünce belki senin hissetiğin şeyleri anlayıp vazgeçer.
Daha olmadı internet bağlantını iptal et...

canım malesef benimde derdimde seninkiyle aynı seni çok iyi anlıya biliyorum ben 11 yıllık evliyim ama deyisen hiç birsey yok doktorlara gittik ama yok yok adam umursamaz aynı yani deyişmiyor benim ne düsündüğümge umrunda deyil umarım seninki deyişirde benim gibi 11 yıl katlanmazsın

Canim normal sağlikli bir erkek asla bi kadina hayir demez hemde 2 yil boyunca eşinin bu duruma katlanmasi da çok ilgi çekici yani eşini tatmin edemeyen bir erkek bunu utanç verici diye algilamali ve hatasini telefi etmeye çalişmalidir o yüzden bence sizinki kesin psikolojil bence uzman bi seksoloğa gidin allah yardimin olsun canim allaha emanet ol

canım bir doktora basvursanız ama önce eşinle cidddi ciddi konuşmanız gerekli bence isteklerini ona bildir

Back
X