yani yanlış anlaşılmak da istemem ama bastan sona okudum aklıma ilk gelen "acaba biseksüel olabilir mi" oldu. gay demiyorum çünkü öyle olsa kesin anlaşılırdı internetteki kadınlarla da işi olmazdı o zaman. siz zar zor da olsa ayda 1 de olsa ilişkiye giriyormuşsunuz. o zaman bir ereksiyon problemi oluyor mu onu merak ettim? cinsel kimliğini saklamak için evlilik gerçekleştirenlere rastladım daha önce hatta bu konuyla ilgili bir makale de okumustum ama baktım bulamadım nette. evlenerek normale dönebileceğini düşünen biseksüel bi adamın eşine yaşattıklarıyla ilgiliydi. tabii sizinle sırf bu yüzden evlenmiştir demiyorum sevmiştir mutlaka ama bu bir sebep olabilir mi açıkcası aklıma baska bir şey gelmiyor.. tedavi görmek istememesi mesela kendinde bir sorun olmadıgını düşünmesinden değil de kendindeki sorunun farkında olması ve tedavinin işe yaramıcagını düsünmesinden olabilir belki? yani "aklıma gelmiyor" diyen bir erkek kendinde bir sorun olmadıgını iddia ediyorsa bi çelişki var gibi.. bunu sizinle paylaşsa ya da bi şekilde ortaya çıksa sizi kaybedicek bu sefer.. gerçi böyle giderse de kaybedicek..