eşim benimle birlikte olmuyor...

yani yanlış anlaşılmak da istemem ama bastan sona okudum aklıma ilk gelen "acaba biseksüel olabilir mi" oldu. gay demiyorum çünkü öyle olsa kesin anlaşılırdı internetteki kadınlarla da işi olmazdı o zaman. siz zar zor da olsa ayda 1 de olsa ilişkiye giriyormuşsunuz. o zaman bir ereksiyon problemi oluyor mu onu merak ettim? cinsel kimliğini saklamak için evlilik gerçekleştirenlere rastladım daha önce hatta bu konuyla ilgili bir makale de okumustum ama baktım bulamadım nette. evlenerek normale dönebileceğini düşünen biseksüel bi adamın eşine yaşattıklarıyla ilgiliydi. tabii sizinle sırf bu yüzden evlenmiştir demiyorum sevmiştir mutlaka ama bu bir sebep olabilir mi açıkcası aklıma baska bir şey gelmiyor.. tedavi görmek istememesi mesela kendinde bir sorun olmadıgını düşünmesinden değil de kendindeki sorunun farkında olması ve tedavinin işe yaramıcagını düsünmesinden olabilir belki? yani "aklıma gelmiyor" diyen bir erkek kendinde bir sorun olmadıgını iddia ediyorsa bi çelişki var gibi.. bunu sizinle paylaşsa ya da bi şekilde ortaya çıksa sizi kaybedicek bu sefer.. gerçi böyle giderse de kaybedicek..

herkez demiş ki adamın üstüne gitme görmezden gel falan filan.hayır efendim hiçde görmezden gelmemelisin.bence internettete ne kadar kalıyorsa sende okadar yanında otur.sen varken öyle sitelere girecek değil ya.onunla internetteyken otur.hatta söyle neden oturduğunu.kız ona.evde karın dururken nasıl bu sanal yolla kendini tatmin edersin de.hani isteksiz bi kadın olsam anlarım seni de.bende kendi kendime internetten tahrik olup kendim boşalıcam de.bundan sonra herkex ken başının çaresine baksın ozaman de.kız aklına ne geliyosa söyle.adamın durumu belli kendi kendine boşalmaya alışmış o.bide görmezden gelip ekmeğine yağmı sürecem.niye bence utandır adamı.çünkü bu utanılacak bişey ben evdeyim onun netten başka kadınların orasını burasına bakarken tahrik olup boşalıcağını bilecem ve sessiz durucam he.bize derler ya kadınlık görevin yapmak zorundasın diye.onlarda yapmak zorunda.boşanmakla tehtid et.zaten seviyorsa gayret eder seni kazanmak için.ama bu konudan rahatsızlığını oldukça belli et ki.ohh nasıl olsa karım bana karışmıyo istediğimi yaparım düşüncesine kapılmasın.sinir oluyorummmmmmmmmmmmmmm......

Üzüldüm vallahi canım,ikinizi karı koca yapan şey olmuyor...Dediğin gibi senin de ihtiyaçların var,ki o da erkek yani.Kesin psikolojik problemleri var...Akılları fikirleri cinselliğe işleyen erkekler,beraber olmak istemeyecekler,şaşırtıcı...

sen yerden göğe kadar haklısın bu istekte.eşinin cinsel yönden sorunu ve korkuları olabilir ve sana açamıyo olabilir (malum erkeler kadınlara böle konuları açmazlar,karizması çizlecek diye).bu konuyu eşinle otur konuş kaçmaya kalkışsa bile zorla konuş çözüm atamaya bakın (knedi psikloljik durmunu söle ona). günümzde cinsel yönden tatmin olamayan evli kadınlar mutluluğu dışarıda arıyor mecburiyetten dolayı (aynı şey erkekler içinde geçerli). bu yüzden boşanmalar bile oluyor ve hakim bunu haklı bir mzaret olarak görüyor

ben sana bir yakınımdan bahedeyim aynı senin gibi sorunları vardı şu an 18 yıllık evliler.Evlendiğinden beri eşinle bu problemleri yaşıyor.hatta evliliğinin 5 yılına kadar cinsellik senede 6 yada 10 arası olduğu zamanlar olmuş.Şimdi dahi cinselliği pek yaşamıyoruz diyor.Eşi bu bilgisayralar ortada yoken dergiler alıyor onları eşinden saklıyormuş.Bana anlattığında ben ağzı açık dinlemiştim.Eşinin arabasında kullanıp sakladığı kondomlar bile bulmuş.Bişr kadınla kullanılan değil kendi kendini tatmin etmek amacı ile kullanılmış.Belki çok ayıp olacak ama bunu taktığında kadınla cinsel ilişki yaşar hayalinde imiş.Tabii bunu eşine açıkça söylemiş bunu takarak rahatlıyorum arada bir demiş.Yani masturbasyon olayı.Bu arkadaşımın sadece tahmini değil sanırsam bazı şeylere tanık oldu.Şu anda eşinin cinsel güç arttırıcı haplarını buluyormuş bunları içtiğpinde anlıyorum yüzünün rengi kıpkırmızı oluyor ilaçmi içtin dediğimde ertesi günü evet içmiştim diyormuş ama o gece evde faaliyet yok:)bende evlibiri olarak bunlara anlam veremedim ama inanın yaşanan gerçekler.Sanırım bazı erkekler bekarlıktan gelen alışkanlıklarını hala devam ettirerek zevk alıyorlar.Buda tabii tamamen psikoljik.Doktora gitmeyi oda kabul etmemiş benim bir sorunum yok diyerek.Bunca yıl bunlarla zamanını geçirdi arkadaşım kendini sinir ederek .Sende bunu kafana takma önemli olan seni bir kadınla aldatmaması.Kendi kendini resimlerle filmlerle tatmin etmesinden bir zarar gelmez.Sana avutucu şeyler söylemek isterdim ama yakın arkadaşımın mücadelerini gördüğümden birşey söyleyemiyorum.Eşini bu tür kabul etmek zorundasın yada başka çareler düşüneceksin.Kadının bakımlı güzel olması ile erkeğin bu tutumunun alakası yok diyorum ben çünküarkadaşım güzeller güzeli manken gibi biri.Evindede tam bir kadın.Konuşmasını misafir ağırlamısını ve eşine verdiği öneme kadar çok iyi bilir.Kader diyelim oda cinselliği kendi kendine yaşamak isteyen bir erkekle evli

daha önce biri daha yazmıştı bu konuya benzer birşey..eşi test yaptırmaya yanaşmıyordu sonra yaptırdı ve testesteron değeri düşük çıkmıştı.ilaç kullanmaya başlamış ve düzelmeye başlamıştı..

daha önce biri daha yazmıştı bu konuya benzer birşey..eşi test yaptırmaya yanaşmıyordu sonra yaptırdı ve testesteron değeri düşük çıkmıştı.ilaç kullanmaya başlamış ve düzelmeye başlamıştı..

gerçekten mi
bu testi yaptırmak lazım ama nasıl
bunun için nereye gitmeliyiz
eşim kabul etmez ki ya
gerçi benimkinin sorunu halsizlik fazla yemek yemyo m-kilo veriyo uyuşuk yani üşeniyo
nereye gitmek lazım bu test için gizlice yaptırabılırmiyim acaba ya

bence sağlıklı bi insan böyle olmaz olamaz çünkü ciddi sağlık sorunu vardır kesin bi dille konuş derim olmaz böyle canını sıkma ama ikna edene kadar ısrar et

. gece yatağımıza gittik başını yastığa koymasıyla horlaması bir oldu. aradan 2-3 dakika geçti geçmedi derken sayıklamaya başladı. "gidiyoruz" dedi. bende nereye gidiyoruz diye sordum. "otobüsteyiz, tatile gidiyoruz" dedi. aaa öylemi dedim. bir anda gözlerini açtı. ne dedin dedi. bir şey demedim dedim. suratını astı ve hemen gözlerini kapatt. bende "içeride gayet uyanıktın,ne güzel yatağa girer girmez hemen uyudun dedim.bir anda tepki verdi demek istiyorsun sen filan dedi. kalktı yüzünü yıkamaya gitti. sonra gelip yatağa oturdu. uyumayacağım dedi. ben anlamadım ne olduğunu. ben kötü bir şey söylememiştimki... Neler oluyor böyle bize anlayamıyorum arkadaşlar...

ben bu yazından huylandım:delphin:
uykuya
dalıyor ve kısa süreli bir sayıklama yaşıyor!
sonra panikle kalkıyor!
tahminimce eşinde gizli bişiyler var ...
o anda uyandığında sen bastırıp "sen uykunda sayıklıyorsun inanmıyorum neler dedin öyle..."
gibi cümleler kursaydın...
patır patır dökülürdü inan!
yaptığı harekt tuhaf geldi....

(çokmu şüpheciyim acep :delphin:)

kendini değiştir onu çeşit çeşit geceliklerle karşıla onu şaşırt sadece ona makyaj yap ona süslen özel ortamlar hazırla ben faydasını gördüm ...

kızlar erkekler bu işlere daha düşkün olurlar ya eger eşiyle birlikte olmaktan kaçıyorsa altında bişeyler aramak lazım diye düşünüyorum

mrb kardeşim umrım bu msjı okursun çünkü aynı konuda müzdalibiz.sırf bu konu için açmıştım bu sayfayı çok şaşırdım ben 2,5aydır evliyim ama cinsellik anlamında hiç yeni evli gibi değiliz.haftada 1 kere o da görev gibi.bende dün öğrendim ben işteyken internetten bikaç kere işini görmüş.bende ne yapacağımı bilmiyorum üstelik biz 6 yıldır çıkıyoruz ve daha önce böyle değildi

bence ona hic durumdan rahatsizmisin gibi davranma onu yeniden etkilemeye calis nasilsa evde yanliz degilmisin firsatlari degerlendir onu seksi bir sekilde karsila onu sasirt bakalim ne yapacak bence karsi koyamaz

mrb kardeşim umrım bu msjı okursun çünkü aynı konuda müzdalibiz.sırf bu konu için açmıştım bu sayfayı çok şaşırdım ben 2,5aydır evliyim ama cinsellik anlamında hiç yeni evli gibi değiliz.haftada 1 kere o da görev gibi.bende dün öğrendim ben işteyken internetten bikaç kere işini görmüş.bende ne yapacağımı bilmiyorum üstelik biz 6 yıldır çıkıyoruz ve daha önce böyle değildi

yoksa evlenmeden onla yattin mi ?

aynı sorunları bende yaşıyorum.fakat anlamaya çalışıyorum.ne kadarda eşide olsam iş sorunlarını benimle paylaşamıyor mesela.sırf beni üzmemek için.bende zamana bıraktım kendine gelmesini bekliyorum.

mrb ne kadarlık evlisin ben 2,5 aylık evliyim bende aynı sorunu yaşıyorum ve artık sinirlerim bozulmaya başladı.herşeyi batıyor bana

arkadasım bende de aynı dert var hatta benımkı zorlamayla da yapmıyor bır ay oldu hala tık yok, bır ıkı sarılıp koklasıyoruz o kadar... Ne zaman ıstedımse ya uykum var, ya sırası dıll ya da yarın ıs var banyo yaparsam kalkamam dıyor!!! hep gezelım, tozalım baska seyler yapalım aklı oralarda:( hafta sonlarını ıple cekıyorum bıseyler olursa dıye evde sıkılıyor, ne yapsak dıye gezınıp duruyor, cılve ya da seksı gıyınmek fılan vız gelıyor 3-4 haftadır hep ertelıyor nasıl duruyor anlamıyorum... ne yapacagımı ben de sasırdım artık ısrar etmek ıstemıyorum artık zaten yapmıyor, ustune cıksam dur ya ne yapıyorsun dıyor ya da sarılıyor bır muddet bakıyorum kalkmamı beklıyor artık bende uzaklasıyorum bu sefer de nıye boyle soguksun (yanı sarılmıyorsun, opmuyorsun demek ıstıyor cınsel ılıskıden bahsetmıyor) dıyor... kendı halıne bıraktım daha beter oldu hıc aklına gelmıyor bıle ıcınden cıkamıyorum artık sıkıldım bu durumdan konusmakla da bısey degısmıyor:((((((((
Bu arada ben de 2 yıllık evlıyım bır de 15 aylık oglum var ama bastan berı boyleydı!!!

mrb bende de aynı dert var.ama ben 2,5aydır evliyim haftada 1kez yapıyoruz oda görev olduğu için.çevremdeki yeni evlilere bakıyorum haftada 3-4defadan bahsediyorlar.çokda bakımlı bir kadınım özelliklede yatakda ama neden böyle olduğunu anlamıyorum

canım uzmana gitmişin sözler vermiş ola bilir belki acıklayamadığı neden ler ola bilir ben sana şunu söyliyeyim bende 7 yılımı bitirmek üzere olan bir kadınım bendede bu tür sorunlar oldu ilk başlarda eşim bana aylarca yaklaşmadı ama onun söylediği hani olurya canım acırsa beni üzer incitirse diye kokmuş ben onunla bunu acıkca konuştum benim bundan canımın yanmadığını böyle anlarda çok mutluluk duyduğumu sakin sakin defalarca anlattım bak senin eşin gizli nette yapmış ben eşimin banyoda bunu yaptığını bildiğim halde tepki göstermedim sakin davrandım onun beklemediği anlarda ben onu baştan cıkardım ben başlattım her şeyi sorun çözüldü şimdi onun böyle bir sorunu yok kalmadı üstelik benim eşim okadar çok ilaç kullanmıştı ki kendisi hastaydı psikolejik rahatsızlık gecirdi düşüne biliyormusun bazen benim kaynanam soruyordu hala olmadımı yapmadınızmı diye ben çok utanıyordum ama o haklıydı çünki oğlu bir hastalık gecirmişti ve bütün aile bunu biliyordu zamanla dediğim gibi bu konuyu aştık ama önce sen destek ve sabır göster bunaltma küçük oyunlar süprizler yap ona sen kışkırt zaman ve mekan dinleme onun sana dokunmasıyla bile mutlu olmayı bil o bunu hissetiği sürece emin ol dağa fazlası gelecek ve bu arada ben bişey itiraf edeyim ben aslında seksten hiç hoşlanmıyorum sevmiyorum ihtiyac bile hissetmiyorum bunu görevmiş gibi düşünmek belki sorun yaratıyordur doğanın kanunu bu ama eşimin sorunlarını aşmak için her şeyi yaptım bebeğide yaptık ama sen sakın acele etme cocuk konusunda bu seferde o var diye olmıycak çünki benim kızım 3 yaşında benle yatıyor adam beni beklerken uyuyor sabah o kalkıp işe giderken ben uyuyor oluyorum bu seferde sen cocuğu çok seviyorsun onla ilgilenmekten bana zaman tanımıyorsun kıskanclığı başlamasın

sen ne güzel sabır gösterebilmişsin doğum kontrol hapından dolayı galiba ben eskiye göre biraz sinirliyim sakin tepkiler veremiyorum hel ben işteyken evde işini internetteki resimlerden görmüş olması beni çıldırttı 2gündür yaptığı herşey batıyor

:1no2:Bizde 10 günde 1 görüşüyoruz ya evleneli daha 6 ay oldu.Bir düzene oturtamadık.Ben çalışıyorum ve sabah çok erken kalktığım için bana kıyamıyormuş o yüzden genelde haftasonlarını tercih ediyor.Çok garip ya dün umdum ama hasta ve yorgundu üstüne varmadım.:1no2:

bizdede öyle 2,5aylık evliyiz bende çalışıyorum yok bana kıyamıyormuş o saate banyo yapıp sabah işe gideceğim içinyokbenim canımı yakmak istemiyormuş(başlarda kuruluktan dolayı galiba)ama biz bu işi daha az yapıp erteledikçe benim canım daha çok yanıyor.ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum

Back
X