eşim benimle birlikte olmuyor...

aynı sorunları bende yaşıyorum.fakat anlamaya çalışıyorum.ne kadarda eşide olsam iş sorunlarını benimle paylaşamıyor mesela.sırf beni üzmemek için.bende zamana bıraktım kendine gelmesini bekliyorum.

arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...

öncelikle kusura bakma yorumum için ama anlattıkların benim bir arkadaşımı aklıma getirdi.........Eşinin başka tercihi olabilirmi acaba? kimseye anlatamaz hımmmm hareketlerini davranışlarını arkadaşlarıyla paylaşımlarını incele en azından için rahatlar inşallah böyle birşey yoktur ..........arkadaşımın nişanlısı yalnız kaldıklarında fırsatları bile değerlendirmiyormuş anla artık yalnız kalmamaya dikkat ediyormuş,sonra arkadaşlarıyla çekilen resimleri görmüş çok samimi ??? soruncada cvp verememiş inşallah böyle birşey yoktur en kısa zamanda düzelmesi dilegiylefisfisfis

Canim Geç Oldu Ama Durumuna çok üzüldüm.bence En Doğru Olani Uzman Yardimina Devam Etmek.umarim Herşey çok Iyi Olur.allah Yardimcin Olsun.

Canim internette gideriyor derken netten birseyler seyrederekmi yoksa nette baska kadinlarlami gidiyor demek istedin eger oyleyse netten uzaklastirmaktan baska caren yok agirligini koy gozunu korkut guzelim ne demek internetten gideriyomus hicbirsey yapamiyorsan nete girdiginde yanindan ayrilma anladigim kadariyla esin bunu aliskanlik haline getirmis sorun bu

ay ya sadece ben yasıyorum sanıyordum yazdıklarınızı okudunm kızlar cok üzüldüm cnm ya bizde aynı sorunu yasıyoruz ama benim eşinimi biraz rahatsızlıgı oldu ondan sonra biz böyle sorun yasamaya basladık bende senin gibi kendime cok dert ettim yapmadık fantazı yapmadık hemen hemn denemedigim birsey kalmadı suanda hic ilgilenmıyormuş gibi yapıyorum eşim bu sefer basladı yaklasmaya sabırrrrrrr biraz sabret veeeeeeee uzmana gitmeye devam edil bence düzelir inş.

bence sağlık sorunları var ama fiziksel deil canım ruhsal

gecmıs olsun
benımde kucuk bır onerım var
evde pc varsa onu kaldır. en azından evde oldugu saatlerde ulasamasın
cok uzuldum :(

arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim. Dün gece yine sırt sırta uyuduk.:( bende artık son zamanlarda evde kendime bakmaz oldum galiba.
sanırım benimde toplanmam lazım.

aaa çok gariipp pekii onu azdırmayıı deniyormusunn,nede olsa erkektirr üstüne atlaması gerekiyoo,,yapabildiğin kadar cilve yap benceee bide her istediğinde werme bi süreeee, kıymetin aklına gelsiin kojanın,,hatırlasın ewdede bi kadını olduğunuu dimiii ben öle düşündümmm,, bide bak ne geldi aklıma eşinde belkii bilmediğin bi iktidarsızlık warrdır belki senle yada başkalarıylada paylaşmaktan utanıyodurrr we böle kapatıyodur olayı kendinnceee,,neyse allah önceee ona sonra sana wersinn diyiim ben barii ;)

canım yazıları baştan sona okudum ,kendine ancak sen yardım edebilirsin arkadaşların hepsinin yazdıkları doğru,ama biz ne öğüt verirsek verelim havada kalacaktır, çünkü eşinle açık açık konuşmadan bu sorun halledilmez ,2 yıllık evli bir çiftte erkeğin bu kadar isteksiz olması hiç de normal değil, hele 30 yaşında bir insan niçin bu kadar isteksiz olur,allah korusun seni aldatsa bile ki hiç sanmıyorum yine de böyle olmaz ,iktidarsız desek o da olamaz o zaman seninle hiç ilişkiye giremez,peki hiç internette bazı sitelere girdiğine hiç şahit oldun mu,bu onun en azından ne tür cinsel eğilimleri olduğunu,neden hoşlandığını sana gösterebilir,o kadar güzel iç çamaşırları almışssın hangi normal erkek buna kayıtsız kalabilir,bence canım sen kocanı bir müddet gözlemle,bak bakalım neler yapıyor,bütün kadınlara karşı mı kayıtsız yoksa sana mı öyle davranıyor,baktın ki hiçbirşey göremedin al karşına konuş,cinsellik olmayan ya da ayda bir olan birliktelik bence yürümez ,sadece çocuk olsun diye de cinsellik olmaz ,ben ce çocuk yapmayı sonraya bırak ,herşey düzelirse düşün:teselli:

canım ya çok üzüldüm arkadaşlar ihtimallerin hepsini söylemiş bir tanıdığımızın kocası normalken 2 sene karısına yaklaşmadı nedeni sorulduğunda nedeni yok dedi karısınıda çok seviyordu demekki nadirde olsa erkeklerde böyle sorunlar çıkıyor doktorada gitmişsiniz belki zamanla düzelir biraz zaman verCADIARZU

arkadasım bende de aynı dert var hatta benımkı zorlamayla da yapmıyor bır ay oldu hala tık yok, bır ıkı sarılıp koklasıyoruz o kadar... Ne zaman ıstedımse ya uykum var, ya sırası dıll ya da yarın ıs var banyo yaparsam kalkamam dıyor!!! hep gezelım, tozalım baska seyler yapalım aklı oralarda:( hafta sonlarını ıple cekıyorum bıseyler olursa dıye evde sıkılıyor, ne yapsak dıye gezınıp duruyor, cılve ya da seksı gıyınmek fılan vız gelıyor 3-4 haftadır hep ertelıyor nasıl duruyor anlamıyorum... ne yapacagımı ben de sasırdım artık ısrar etmek ıstemıyorum artık zaten yapmıyor, ustune cıksam dur ya ne yapıyorsun dıyor ya da sarılıyor bır muddet bakıyorum kalkmamı beklıyor artık bende uzaklasıyorum bu sefer de nıye boyle soguksun (yanı sarılmıyorsun, opmuyorsun demek ıstıyor cınsel ılıskıden bahsetmıyor) dıyor... kendı halıne bıraktım daha beter oldu hıc aklına gelmıyor bıle ıcınden cıkamıyorum artık sıkıldım bu durumdan konusmakla da bısey degısmıyor:((((((((
Bu arada ben de 2 yıllık evlıyım bır de 15 aylık oglum var ama bastan berı boyleydı!!!

arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...

arkadasim bende ayni problemi yasiyorum suan benim yasim 22 esim 25 5 sene oldu evleneli bebegim olmuyo ,esim 2 senedir isteksiz hic istemiyo ,evlendigimizde boyle degildi
2 senedir bebek istiyoruz benim hormonal sorunumuzdan dolayi olmadi o suanda duzeldi ama esim yapmiyo hic ,doktora soyledim oda ilk once esin tedavi olmasi gerek dedi ,sonra bizi psikiatra gonderdi esim bikac kere gitti sonra gitmedi neden diyincede oyle konusuyo hic bi ise yaramiyo diye onada gitmedi ,kendi doktorumda sizin yasiniz erken sizin haftada 3 kez yapmaniz gerekir diyo oysa biz 2 aydir yapmadik,yaptigimiz zamanda ,istediginden degil cocuk olsun diye yapiyo,hemen bitsin istiyo ,hergun bekliyorum aceba bugunmu yapcak yarinmi yapcak su gun yaparmi diye ,ama hic tik yok,oturup konusuyorum soyluyorum ne zaman yapcaksin diye oda tamam yarin tamam baska gun diye geciktiriyo,tohafima gidiyo erkekler kadin pesinden kosarken ,ben erkegimin pesinden kosuyorum ve dusunuyorumda cocugumuz olsa esim hic yapmaz cocuk olsun diye 2 ayda yapiyoda ,kendi doktorum ilac verdi bu ilaci kullandiktan sonra iliskiye girceksin hemen diye buda hemen yapmadi benim zorlmamla kac gun sonra yapti ,
bende bilemiyorum ne yapcami ,hep bi arkadas gibiyiz sanki
benim esimde int video falan izleyip cinsel istegini oyle gidriyo bazen ben bunu farkediyorum soylemiyorum neden benim yanima gelmiyosun diye ,aceba bendemi bisey var diye ,insallah duzelir arkadaslar hep sabrediyorum insallah sonunda kazancli cikarim..

arkadasım bende de aynı dert var hatta benımkı zorlamayla da yapmıyor bır ay oldu hala tık yok, bır ıkı sarılıp koklasıyoruz o kadar... Ne zaman ıstedımse ya uykum var, ya sırası dıll ya da yarın ıs var banyo yaparsam kalkamam dıyor!!! hep gezelım, tozalım baska seyler yapalım aklı oralarda:( hafta sonlarını ıple cekıyorum bıseyler olursa dıye evde sıkılıyor, ne yapsak dıye gezınıp duruyor, cılve ya da seksı gıyınmek fılan vız gelıyor 3-4 haftadır hep ertelıyor nasıl duruyor anlamıyorum... ne yapacagımı ben de sasırdım artık ısrar etmek ıstemıyorum artık zaten yapmıyor, ustune cıksam dur ya ne yapıyorsun dıyor ya da sarılıyor bır muddet bakıyorum kalkmamı beklıyor artık bende uzaklasıyorum bu sefer de nıye boyle soguksun (yanı sarılmıyorsun, opmuyorsun demek ıstıyor cınsel ılıskıden bahsetmıyor) dıyor... kendı halıne bıraktım daha beter oldu hıc aklına gelmıyor bıle ıcınden cıkamıyorum artık sıkıldım bu durumdan konusmakla da bısey degısmıyor:((((((((
Bu arada ben de 2 yıllık evlıyım bır de 15 aylık oglum var ama bastan berı boyleydı!!!

canım benim ya işte bizimki de aynı böyle...ne yapacağım nasıl davranacağım şaşırdım. çünkü işin içinden çıkamıyorum bir türlü...

hayatım esıne sakın bu konu hakkında baskı yapma cunku su bır gercek ınsan psikolojısınde bırseyı cok ustelersen karsı taraf ınat yapıyor ayrıca utanmaları sıkılmaları bırak rahat ol ona dunyanın en muhtesem varlıgı gıbı davran degısık fantezıler uygula ayrıca ona sureklı dokun esek degıl ya bellı bır zaman sonra kayıtsız kalmayacaktır son olarak kendınde degısıklık falan yap sacını boyat tarzını degıs

arkadasim bende ayni problemi yasiyorum suan benim yasim 22 esim 25 5 sene oldu evleneli bebegim olmuyo ,esim 2 senedir isteksiz hic istemiyo ,evlendigimizde boyle degildi
2 senedir bebek istiyoruz benim hormonal sorunumuzdan dolayi olmadi o suanda duzeldi ama esim yapmiyo hic ,doktora soyledim oda ilk once esin tedavi olmasi gerek dedi ,sonra bizi psikiatra gonderdi esim bikac kere gitti sonra gitmedi neden diyincede oyle konusuyo hic bi ise yaramiyo diye onada gitmedi ,kendi doktorumda sizin yasiniz erken sizin haftada 3 kez yapmaniz gerekir diyo oysa biz 2 aydir yapmadik,yaptigimiz zamanda ,istediginden degil cocuk olsun diye yapiyo,hemen bitsin istiyo ,hergun bekliyorum aceba bugunmu yapcak yarinmi yapcak su gun yaparmi diye ,ama hic tik yok,oturup konusuyorum soyluyorum ne zaman yapcaksin diye oda tamam yarin tamam baska gun diye geciktiriyo,tohafima gidiyo erkekler kadin pesinden kosarken ,ben erkegimin pesinden kosuyorum ve dusunuyorumda cocugumuz olsa esim hic yapmaz cocuk olsun diye 2 ayda yapiyoda ,kendi doktorum ilac verdi bu ilaci kullandiktan sonra iliskiye girceksin hemen diye buda hemen yapmadi benim zorlmamla kac gun sonra yapti ,
bende bilemiyorum ne yapcami ,hep bi arkadas gibiyiz sanki
benim esimde int video falan izleyip cinsel istegini oyle gidriyo bazen ben bunu farkediyorum soylemiyorum neden benim yanima gelmiyosun diye ,aceba bendemi bisey var diye ,insallah duzelir arkadaslar hep sabrediyorum insallah sonunda kazancli cikarim..

inşallah arkadaşım. umarım düzelir ve bir bebeğiniz olur. biz dün akşam yine bu konuyu konuştuk. aklıma gelmiyor dedi yani bunu seni istemediğim şeklinde algılayabilirsin ama böyle bir şey yok dedi. ama ne yapabileceği konusunda bir fikrinin olmadığını söyledi. gece yatağımıza gittik başını yastığa koymasıyla horlaması bir oldu. aradan 2-3 dakika geçti geçmedi derken sayıklamaya başladı. "gidiyoruz" dedi. bende nereye gidiyoruz diye sordum. "otobüsteyiz, tatile gidiyoruz" dedi. aaa öylemi dedim. bir anda gözlerini açtı. ne dedin dedi. bir şey demedim dedim. suratını astı ve hemen gözlerini kapatt. bende "içeride gayet uyanıktın,ne güzel yatağa girer girmez hemen uyudun dedim.bir anda tepki verdi demek istiyorsun sen filan dedi. kalktı yüzünü yıkamaya gitti. sonra gelip yatağa oturdu. uyumayacağım dedi. ben anlamadım ne olduğunu. ben kötü bir şey söylememiştimki... Neler oluyor böyle bize anlayamıyorum arkadaşlar...

hayatım esıne sakın bu konu hakkında baskı yapma cunku su bır gercek ınsan psikolojısınde bırseyı cok ustelersen karsı taraf ınat yapıyor ayrıca utanmaları sıkılmaları bırak rahat ol ona dunyanın en muhtesem varlıgı gıbı davran degısık fantezıler uygula ayrıca ona sureklı dokun esek degıl ya bellı bır zaman sonra kayıtsız kalmayacaktır son olarak kendınde degısıklık falan yap sacını boyat tarzını degıs

evet arkadaşım çok doğru söylüyorsun. dün gece o uyurken ona o kadar çok sarılmak istedim ki... ama dün gece beni o kadar çok kırdı ki... sarılamadım bile

günaydın canım bu ısteksızlıgın altında muhakkak baska sorunlar yatıyor.bence erkekler onore edılmek ıstıyor.hıc bu konuda esınızı tersledınız mı bazı erkekler hassas olabılıyor.kafamçokkarıştı
beraber ic acıcı fılmler falan izleyin:roflol:romantık ortamlar yarat mumlarla süsle masanı falan en sevdigi yemekleri yap özellikle afrodizyak ıcerenjeyyarzor bır durum ıns düzelir canıma.s.

eger kı sen bu adamı ıstıyosan sonuna kadar mucadele et mesela bende kırılıyorum esıme bazen ama sarılmak ıstersem sarılıyorum o uyurken ve sabah kalktıgımızda dıyor kı senın bu huyunu cok sevıyorum ozur dılerım bır de ne var bılıyor musun her anlamda kendıne bak bence ben mesela her yerıme kokular surerım her gun yataga gırerken suslenırım dısımı fırcalarım erkege bakımsız halinizi asla gostermeyın hanımlar dogallıktan yanayım dıyen hanımlar var mesela bence her ekek makyajllı kadın sevıyor ve bakımlı asla sızı cırkın bakımsız gormesıne ızın vermeyın

Back
X