Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...
arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...
arkadasım bende de aynı dert var hatta benımkı zorlamayla da yapmıyor bır ay oldu hala tık yok, bır ıkı sarılıp koklasıyoruz o kadar... Ne zaman ıstedımse ya uykum var, ya sırası dıll ya da yarın ıs var banyo yaparsam kalkamam dıyor!!! hep gezelım, tozalım baska seyler yapalım aklı oralardahafta sonlarını ıple cekıyorum bıseyler olursa dıye evde sıkılıyor, ne yapsak dıye gezınıp duruyor, cılve ya da seksı gıyınmek fılan vız gelıyor 3-4 haftadır hep ertelıyor nasıl duruyor anlamıyorum... ne yapacagımı ben de sasırdım artık ısrar etmek ıstemıyorum artık zaten yapmıyor, ustune cıksam dur ya ne yapıyorsun dıyor ya da sarılıyor bır muddet bakıyorum kalkmamı beklıyor artık bende uzaklasıyorum bu sefer de nıye boyle soguksun (yanı sarılmıyorsun, opmuyorsun demek ıstıyor cınsel ılıskıden bahsetmıyor) dıyor... kendı halıne bıraktım daha beter oldu hıc aklına gelmıyor bıle ıcınden cıkamıyorum artık sıkıldım bu durumdan konusmakla da bısey degısmıyor
(((((((
Bu arada ben de 2 yıllık evlıyım bır de 15 aylık oglum var ama bastan berı boyleydı!!!
arkadasim bende ayni problemi yasiyorum suan benim yasim 22 esim 25 5 sene oldu evleneli bebegim olmuyo ,esim 2 senedir isteksiz hic istemiyo ,evlendigimizde boyle degildi
2 senedir bebek istiyoruz benim hormonal sorunumuzdan dolayi olmadi o suanda duzeldi ama esim yapmiyo hic ,doktora soyledim oda ilk once esin tedavi olmasi gerek dedi ,sonra bizi psikiatra gonderdi esim bikac kere gitti sonra gitmedi neden diyincede oyle konusuyo hic bi ise yaramiyo diye onada gitmedi ,kendi doktorumda sizin yasiniz erken sizin haftada 3 kez yapmaniz gerekir diyo oysa biz 2 aydir yapmadik,yaptigimiz zamanda ,istediginden degil cocuk olsun diye yapiyo,hemen bitsin istiyo ,hergun bekliyorum aceba bugunmu yapcak yarinmi yapcak su gun yaparmi diye ,ama hic tik yok,oturup konusuyorum soyluyorum ne zaman yapcaksin diye oda tamam yarin tamam baska gun diye geciktiriyo,tohafima gidiyo erkekler kadin pesinden kosarken ,ben erkegimin pesinden kosuyorum ve dusunuyorumda cocugumuz olsa esim hic yapmaz cocuk olsun diye 2 ayda yapiyoda ,kendi doktorum ilac verdi bu ilaci kullandiktan sonra iliskiye girceksin hemen diye buda hemen yapmadi benim zorlmamla kac gun sonra yapti ,
bende bilemiyorum ne yapcami ,hep bi arkadas gibiyiz sanki
benim esimde int video falan izleyip cinsel istegini oyle gidriyo bazen ben bunu farkediyorum soylemiyorum neden benim yanima gelmiyosun diye ,aceba bendemi bisey var diye ,insallah duzelir arkadaslar hep sabrediyorum insallah sonunda kazancli cikarim..
hayatım esıne sakın bu konu hakkında baskı yapma cunku su bır gercek ınsan psikolojısınde bırseyı cok ustelersen karsı taraf ınat yapıyor ayrıca utanmaları sıkılmaları bırak rahat ol ona dunyanın en muhtesem varlıgı gıbı davran degısık fantezıler uygula ayrıca ona sureklı dokun esek degıl ya bellı bır zaman sonra kayıtsız kalmayacaktır son olarak kendınde degısıklık falan yap sacını boyat tarzını degıs