hay Allah çok şaşırdım:1shok::1shok:ben bu olayın hep tersi yönünde şikayetler duydum...ne bileyim çok evli arkadaşlar var milletin canı bezmiş adam uyuyakalsa diye gözüne bakarlar :sm_confused:acaba böyle sorunları olanlar varda paylaşmak işlerinemi gelmiyorduki...nede olsa reel hayat daha farklı sanalda insan daha rahat paylaşır:uhm:öyle sarılıp,öpüşüp koklaşarak sadece şevkat adına olan paylaşımları özlüyor insan :1closedeyes:ama ne mümkün hemen borçlu çıkarsın...içinden gelsede başıma iş açılacak korkusu ile şöyle gidip yanaklarını sıkarak şap şap küçük tokatlarla çocuk gibi sevesi geliyor insanın,yeni traş olduğunda üstünede miss gibi traş losyonu gidip yanağına öpücük kondurası gelir... ama davet gibi algılanır hemen... işte benim jenerasyon, arkadaş grubumun konuştuğu budur kısacası hanımlar bıkkındır kaçmaktan,ama kocalar bıkmazlar kovalamaktan....
zira şu int'ler den felan bahsetmişiniz ya mantıklı geldi...düşünüyorumda orda değişik fanteziler görüyorlarda,eşler yavan mı geliyorki...inanın ne diyeceğimi şaşırdım...:sm_confused:zaten uzmana felan gitmişin ben ancak onu tavsiye edebilirdim ..arkadaşlarda bir çok öneride bulunmuş...hiç böyle bir sorun yaşamadıkki ne desem ahkam kesmek gibi olur...seninle aynı durumu yaşayıpta bunu aşan arkadaşların fikirlerine kulak ver derim...birde bir arkadaş demişya açıl saçıl ama umrunda değilmiş yada onun farkında değilmişin gibi yap,göster ama elletme felan diye...buda mantıklı geldi bana...hani erkeğin doğasında kovalamak vardır ya o içgüdülerini harekete geçirebiliryerimseniben...hay Allah ne olmuş bunlara gencecik adamlar daha...hayır seyretselerde nasıl yeterli geliyor anlamak mümkün değil...sonuçta bir ten teması felan yok...tam tersi olması gerekmezmi mantıken??? onları seyredince gelip karılarına daha beter asılmalar felan iştesengözlerimebaksanabne diyeyim Allah yardım etsin geçmiş olsun diyelimde geçsin bari:sm_confused: