eşim benimle birlikte olmuyor...

bır seyler yap ne bıleyım daha fazla cekıcı olmaya bak yanı ıstet kendını!o kadar garıp kı ne yazacagımıda bılemedım ama sanırım her sey sende bıtıyor!tek savascı sensın bu konuda ve savasıcaksın bı sekılde ne yap ne et ıstet kendını .. eger onun aklına gelmıyorsa sen getırt!Allah sabır ve guc versın sana canım..

sanal daki tatminler fantazi sınırını aşıyor isteklerr artıyor erkeklerde ve azla yetinemez hale geliyolarr eğer maddi manevi büyük bir sıkıntısı yoksaa bu sanal tatmin diyim artık onlarrıı o yöne sevkediyor .insan hazırlanıp giyinip ssülenipp karşılığını göremeyince artık bıkıyor bırakıyor kendini....içinden gelmiyorrr ........sennn o gelmeden makyajını yappp giyinn ama ona yapalım edelim deme ters etki yapıyor bir ara biz 3 haftada bir görüştüğümüz halde eşim maddi sebebler ve bu sanal ortam vesilesi ile kaçıyordu dur maç var tv var uykum varr .en son konuştum sen sölediginde kaçıyorum sen söleme dediii.söylemeyincede tık yok.....istenmediğimi bunun nasıl olduğunu kafamda yargılayıp durdummm.....hiç üzerine gitmeee ......senin yüzün gülsünnn temiz olmaya devam ett düzelecektirrr ama kafandaa bu durumu sürekli kurgulama olurmuuuu sen yıpranırsın bende cok aglıyordum zaten 3 haftada bır gorsuuyoruz neden yapmıyoruz diyordummmm aksın bız ısteyınce ıtıcı gelıyormuşş.....inş düzelir eşinde bitanem yıpratma kendini

hay Allah çok şaşırdım:1shok::1shok:ben bu olayın hep tersi yönünde şikayetler duydum...ne bileyim çok evli arkadaşlar var milletin canı bezmiş adam uyuyakalsa diye gözüne bakarlar :sm_confused:acaba böyle sorunları olanlar varda paylaşmak işlerinemi gelmiyorduki...nede olsa reel hayat daha farklı sanalda insan daha rahat paylaşır:uhm:öyle sarılıp,öpüşüp koklaşarak sadece şevkat adına olan paylaşımları özlüyor insan :1closedeyes:ama ne mümkün hemen borçlu çıkarsın...içinden gelsede başıma iş açılacak korkusu ile şöyle gidip yanaklarını sıkarak şap şap küçük tokatlarla çocuk gibi sevesi geliyor insanın,yeni traş olduğunda üstünede miss gibi traş losyonu gidip yanağına öpücük kondurası gelir... ama davet gibi algılanır hemen... işte benim jenerasyon, arkadaş grubumun konuştuğu budur kısacası hanımlar bıkkındır kaçmaktan,ama kocalar bıkmazlar kovalamaktan....

zira şu int'ler den felan bahsetmişiniz ya mantıklı geldi...düşünüyorumda orda değişik fanteziler görüyorlarda,eşler yavan mı geliyorki...inanın ne diyeceğimi şaşırdım...:sm_confused:zaten uzmana felan gitmişin ben ancak onu tavsiye edebilirdim ..arkadaşlarda bir çok öneride bulunmuş...hiç böyle bir sorun yaşamadıkki ne desem ahkam kesmek gibi olur...seninle aynı durumu yaşayıpta bunu aşan arkadaşların fikirlerine kulak ver derim...birde bir arkadaş demişya açıl saçıl ama umrunda değilmiş yada onun farkında değilmişin gibi yap,göster ama elletme felan diye...buda mantıklı geldi bana...hani erkeğin doğasında kovalamak vardır ya o içgüdülerini harekete geçirebiliryerimseniben...hay Allah ne olmuş bunlara gencecik adamlar daha...hayır seyretselerde nasıl yeterli geliyor anlamak mümkün değil...sonuçta bir ten teması felan yok...tam tersi olması gerekmezmi mantıken??? onları seyredince gelip karılarına daha beter asılmalar felan iştesengözlerimebaksanabne diyeyim Allah yardım etsin geçmiş olsun diyelimde geçsin bari:sm_confused:

arkadaşlar o kadar bunaldım ki... o kadar yalnızım ki ... bu konuyu burada yazmaya kadar geldi durumum artık. yaklaşık 2 yıllık evliyim. ilk günden beri eşimle hiç düzenli bir cinsel hayatımız olmadı olamadı.ayda bir olduğu zaman kendimi şanslı hissediyorum. eşim o kadar rahatki bu konuda defalarca konuştum onunla. hiç bir sorun olmadığını sadece aklına gelmediğini söylüyor. ama bende bir kadınım. benim de isteklerim ihtiyaçlarım var. aynı evde iki arkadaş gibiyiz.ben düzenli bir cinsel hayatım bir bebeğim olsun istiyorum. çok şey mi istiyorum arkadaşlar... ne olur bana yardım edin...

canım bunu eşinle konuştun mu konuştuysan ne diyor...istediğini ve düzenli olması gerektigini...

yenı nesıl erkekler cok tuhaf oldu ya bende arkadas cevremden duyardım gecede 4 5 kez ılıskıye gırenler varmıs ben esıme dıyorum esım dıyor kı abartıyor onlar galıba artık buyuk cogunluk haftada 1 2 kez gırıyor ılıskıye bunun nedenlerı gecım sıkıntısı aıle sorunu esını cekıcı gormeme banyo yapmak ıstememe yogun ıs temposu veya baska kadın olabılır dıyorum

benım esımde evlendıgımızın ılk 2 yılı ayda bır kez ılıskıye gırerdı ona o kadar baskı yapardım uyumayı tercıh ederdı ve ısı o kadar yogundu kı her gece kuserdık ama sabah sarılarak uyanmıs bulurduk bırbırımızı ve hamılelık ve dogum nedenıyle ben kendımı cok bırakmıstım esım sureklı ınternet basındaydı ben cok kılo allmıstım sıkıntıdan sureklı yıyordum ve kendıme bakmıyordum daha sonra hırs yaptım ve kılo verdım hergun makyaj yapıp ınternete oturdum ona fırsat vermedım ve cınsellık konusunu hıc acmadım yalnız o ıstedıgı zaman ısteksız davranarak o ıstedıgı ıcın bırlıkte oldun opmedım bıle onu ılıskı sırasında sımdı ısı fazla yogun degıl hafta 1 2 ye cıkardık ınternete gırdıgım zaman delı oluyor ve artık ınternete hıc gırmıyor dıyebılırım hanımlar evlendık dıye kendınızı bırakmayın sureklı bakımlı olun ve kokmamaya ozen gosterın ozellıkle agız ve genıtal bolge erkekler ıcın cok onemlı

bırde sunu soyleyım bazı erkekler ılıskıde ses cıkaran kadını ve sert ılıskıyı sevıyor bence erkegı baska kadına kaptırmamak ıcın o kadınlar gıbı olmayı denemek lazım dıkkat et ınternette baktıgı kadınlara...ve onlar gıbı olmaya calıs

benım esımde evlendıgımızın ılk 2 yılı ayda bır kez ılıskıye gırerdı ona o kadar baskı yapardım uyumayı tercıh ederdı ve ısı o kadar yogundu kı her gece kuserdık ama sabah sarılarak uyanmıs bulurduk bırbırımızı ve hamılelık ve dogum nedenıyle ben kendımı cok bırakmıstım esım sureklı ınternet basındaydı ben cok kılo allmıstım sıkıntıdan sureklı yıyordum ve kendıme bakmıyordum daha sonra hırs yaptım ve kılo verdım hergun makyaj yapıp ınternete oturdum ona fırsat vermedım ve cınsellık konusunu hıc acmadım yalnız o ıstedıgı zaman ısteksız davranarak o ıstedıgı ıcın bırlıkte oldun opmedım bıle onu ılıskı sırasında sımdı ısı fazla yogun degıl hafta 1 2 ye cıkardık ınternete gırdıgım zaman delı oluyor ve artık ınternete hıc gırmıyor dıyebılırım hanımlar evlendık dıye kendınızı bırakmayın sureklı bakımlı olun ve kokmamaya ozen gosterın ozellıkle agız ve genıtal bolge erkekler ıcın cok onemlı

evet canım çok haklısın. bakımlı olmak çok önemli... bende 1-2 gündür toparladım yeniden kendimi...

sen nasıl bir kşiliğe sahipsin onu baştan çkaracak hareketler yapmyormsun canım benim

yaa adamı isteksiz görünce kadınında bişey yapası gelmezki
sanki zoraki ben istiyorum ama o istemiyor düşüncesi olur
insan kendini tuhaf hisseder.adamda tık yok hep kedın hep kadın mı gidecek.
valla ben çok gururluyum bu konuda bile gururluyum.hiç bile adamı pof poflayamam.onunda istekli olduğunu anlamam lazım.yanına sokulup bişiler yapabilmem için.ama adamda istek yoksa bende bişi yapamam.zaten oda isteksiz olduğu için güzel bi seks olmaz.
neyse bu benim kendi fikrimdi.

:kızgın:önemli bi sorun asllında günümzde çok yaygınnlaşmış bu intnette tatmin kaç oldu duyuyorum.internttede yapsa gece yanında yatan bi kadın var yahu.:oklava:bu başka bişe var bu işte arkadsım.iice arastır.snnde psiklojini bozar ya.:çok üzgünüm:

eğer isteksizliğinin altında sağlıkla ilgili bir problem yoksa bunun altında başka şeyler aramalı bence dikkat edin eşinizi izleyin biraz bilgisayarda kontrol edin hayatında biri varmı onlara dikkat edin ha yoksa o zaman iş size düşüyor kocalarınızı siz biraz hareketlendireceksiniz o isteksizse onu yola getireceksiniz hiçmi cazibeniz yok kullanın cazibenizi biraz .

-sizi sevmiyor istemiyor,duygusal sorunlar
-ihanet ediyor,başka yollardan tatmin ediyor
-cinsiyetiyle ilgili problemler var
-hayatında büyük bir problem var,paylaşmıyor..
-yani o istemese hormonları sinyal vermez mi?

bunlara ek olarak cınsel tercıhı farklı olupta bundan utanıyoda olabılır

bir erkeğin evli olduğu halde hala internete gereksinim duymasını anlayamıyorum..

bir bayan ya da bir erkek, evli olduğu halde internete v.s.... gereksinim duyabilir, evlenince bütünümüzle ait olmuyoruz ki, elbette herkesin kendine ait bir iç dünyası devam edicektir. eder de zaten.

bunda hiçbir olumsuzluk görmüyorum. gayet normal.

bir erkeğin evli olduğu halde kitap okumasını anlamıyorum
bir erkeğin evli olduğu halde müzik dinlemesini anlamıyorum
bir erkeğin evli olduğu halde gazete okumasını anlamıyorum
demekle eşdeğer olsa gerek bu...

bir erkeğin evli olduğu halde hala internete gereksinim duymasını anlayamıyorum..

bir bayan ya da bir erkek, evli olduğu halde internete v.s.... gereksinim duyabilir, evlenince bütünümüzle ait olmuyoruz ki, elbette herkesin kendine ait bir iç dünyası devam edicektir. eder de zaten.

bunda hiçbir olumsuzluk görmüyorum. gayet normal.

bir erkeğin evli olduğu halde kitap okumasını anlamıyorum
bir erkeğin evli olduğu halde müzik dinlemesini anlamıyorum
bir erkeğin evli olduğu halde gazete okumasını anlamıyorum
demekle eşdeğer olsa gerek bu...

bence arkadaş "evli oldugu halde yani cinsel isteklerini direkt eşiyle paylaşmak imkanı her daim oldugu halde hala neden internet gibi "araç"lara mistek duyar anlamış değilim..

demek istedi bence!!!

terapist psikolog falan hep aynı seyler..... acaba eşin seni sexi buluyormu hoşuna gidiyormusun...bi takım değişiklıkler dene kendınde...kızma bana bu sözlerimden dolayı asla amacım yargılamak değildi..dene bak işe yarıycakk..."ne anlarsın sen bekar!" dersin büyük ihtimal :)

Back
X