Aynen öyle konuştum bi süre tanıdık birbirimize olmazsa da bitecek yani böyle bi hayat yaşamak istememE yaslariniz da normal yani bu yaşta bu ilgisizlik tuhaf gerçekten. Bence ortam değiştirip bu konuyu konuşun böyle yürümez ki size Yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle konuştum bi süre tanıdık birbirimize olmazsa da bitecek yani böyle bi hayat yaşamak istememE yaslariniz da normal yani bu yaşta bu ilgisizlik tuhaf gerçekten. Bence ortam değiştirip bu konuyu konuşun böyle yürümez ki size Yazık
Aynen öyle canımEn doğrusu
Benim rahatlamam icin cozum bulmam lazim. Cok ilgisisiz bence sevgi de yok gozu disarda beni sumsuk gibi goruyo cok agir laflar kullaniyo cok siddet var huzurun yok evliligimozi duzeltmek icin cok ugrasiyorum ama battikca batiyorum bana surekli git diyo gece gunduz surekli kavga hangi birini anlatiyim bir suru seySenin durumun Nasıl canım anlatsana anlatta rahatla ben biraz da olsa rahatladım![]()
Haklısın daha çok gençsinizAynen öyle konuştum bi süre tanıdık birbirimize olmazsa da bitecek yani böyle bi hayat yaşamak istemem
Haklısın daha çok gençsinizAynen öyle konuştum bi süre tanıdık birbirimize olmazsa da bitecek yani böyle bi hayat yaşamak istemem
Eşin yaş olarak çok küçük birde.. Acaba bekarlığını özgürlüğünü özlemiş olabilir mi arkadaşlarının etkisi de büyük ölçüde oluyor maalesef o yaşta erkek kolay kolay evlenmezler. Olgunluğuna erişememiş gibi.Aynen öyle Şubat ayında hamileydim bebeğim düştü benim bide 2 buçuk aylık yakın zaman da trafik kazası geçirdik psikolojim alt üst yani o halde hala devam ediyor ilgisizliğe dediğin gibi şansıma bu çıktı![]()
Çok üzüldüm canım benim Allah yardımcın olsun senin ki daha kötüymüş insallah herşey güzel olurBenim rahatlamam icin cozum bulmam lazim. Cok ilgisisiz bence sevgi de yok gozu disarda beni sumsuk gibi goruyo cok agir laflar kullaniyo cok siddet var huzurun yok evliligimozi duzeltmek icin cok ugrasiyorum ama battikca batiyorum bana surekli git diyo gece gunduz surekli kavga hangi birini anlatiyim bir suru sey![]()
Olabilir aslında yakın arkadaşlarına evli ama illaki bekarlığı özlüyor bence de evliliği sorumluluğu kaldıramadı benim üstüme böyle geliyor ama hayırlısı yaEşin yaş olarak çok küçük birde.. Acaba bekarlığını özgürlüğünü özlemiş olabilir mi arkadaşlarının etkisi de büyük ölçüde oluyor maalesef o yaşta erkek kolay kolay evlenmezler. Olgunluğuna erişememiş gibi.
Aynen hersey olacağı yere varsın hiç bişey için geç değil boşanan bir sürü insan var sonuçta böyle hayat yaşamaktansaHaklısın daha çok gençsiniz
Maalesef canım sen zaten herşeyin farkındasın.. Kadınlar erkeklerden daha olgun olur herzaman.. Sen evliliğini seviyorsun oysaki eşin bu şekilde olmasaydı.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah..Olabilir aslında yakın arkadaşlarına evli ama illaki bekarlığı özlüyor bence de evliliği sorumluluğu kaldıramadı benim üstüme böyle geliyor ama hayırlısı ya
canım çok üzüldüm inşallah yoluna girer herşeyBenim rahatlamam icin cozum bulmam lazim. Cok ilgisisiz bence sevgi de yok gozu disarda beni sumsuk gibi goruyo cok agir laflar kullaniyo cok siddet var huzurun yok evliligimozi duzeltmek icin cok ugrasiyorum ama battikca batiyorum bana surekli git diyo gece gunduz surekli kavga hangi birini anlatiyim bir suru sey![]()
canım çok üzüldüm inşallah yoluna girer herşeyyanlış anlama ama ben böyle bir davranışın altında neden ararım acaba başka birimi var ki
![]()
Aynen oyleÇok üzüldüm canım benim Allah yardımcın olsun senin ki daha kötüymüş insallah herşey güzel olur![]()
Bence evliligini bitirme sabirli ol daha yolun basindasiniz evlilige adapte olamamistir üstune gitme unutma senden daha kötü durumda olan insanlar var (benim gibiAynen öyle konuştum bi süre tanıdık birbirimize olmazsa da bitecek yani böyle bi hayat yaşamak istemem
En büyük probleminiz konusamamak. Bu şekilde çözüm bulamazsiniz. Pişman olmak yerine eşinizin düzeltme amacıyla hareket etmesi gerekiyorSöylemiyo hele kavgalı olduğumuzda kocaman bi sorun ediyo bende ağlamaya başlıyorum dayanamıyo bide özür diliyo ama her defasında aynısını yapıyo
İnşallah tez vakitte eşinle aranız düzelirYa bilemiyorum zaten gözü dışarda bi insan bende oyle düsünüyorum ama benin esim oyle bakimli veya güzel gorunen bi insan degil baska biri olsa bile en fazla parasini yemek icin olur
Insallahİnşallah tez vakitte eşinle aranız düzelir
candan erçetin misali..Bugünlerde kadınlar kulübünde hep yeni evliler bu tarz konular açıyor, hep eşleri ilgisiz. Hepsi de evlenmeden önce böyle değildi diyor, evlenmekten korkar oldum. Sevgiliyken daha iyi galiba...
O evlilik yıldönümünde bi şey yapmadığı için kızıyorsunuz peki siz ne yaptınız mesela? Siz hediye aldınız mı eşinize? Yoksa süsleneyim püsleneyim, eşim yemeğe götürsün ya da bana sürpriz yapsın düşüncesnde miydiniz? Çünkü genelde hep tek taraflı beklenti içine girebiliyor kadınlar. Ben kadınım, o bana yapacak, o bana alacak vs diye... Size eşlik etmesini istiyorsunuz, siz ona hiç eşlik ediyor musunuz? Mesela siz yatıyorsunuz diye gelmesini istiyorsunuz size eşlik etsin istiyorsunuz? Belki eşiniz de, sizin ona eşlik etmenizi onunla beraber oturmanızı tv izlemenizi istiyor? Hiç bu açıdan düşünüyor musunuz?
evliliğinizde şiddet var mı acabaAyni dertten muzdaripiz benim esimde evlrndigimizden beri böyle benim durumum daha fena bende napicam bilmiyorum![]()
Bugünlerde kadınlar kulübünde hep yeni evliler bu tarz konular açıyor, hep eşleri ilgisiz. Hepsi de evlenmeden önce böyle değildi diyor, evlenmekten korkar oldum. Sevgiliyken daha iyi galiba...
O evlilik yıldönümünde bi şey yapmadığı için kızıyorsunuz peki siz ne yaptınız mesela? Siz hediye aldınız mı eşinize? Yoksa süsleneyim püsleneyim, eşim yemeğe götürsün ya da bana sürpriz yapsın düşüncesnde miydiniz? Çünkü genelde hep tek taraflı beklenti içine girebiliyor kadınlar. Ben kadınım, o bana yapacak, o bana alacak vs diye... Size eşlik etmesini istiyorsunuz, siz ona hiç eşlik ediyor musunuz? Mesela siz yatıyorsunuz diye gelmesini istiyorsunuz size eşlik etsin istiyorsunuz? Belki eşiniz de, sizin ona eşlik etmenizi onunla beraber oturmanızı tv izlemenizi istiyor? Hiç bu açıdan düşünüyor musunuz?
Eşim anlatırdı. Karakolda bekar olan bazı polisler normalde çok küfürlü, kaba konuşurken bayan bı polis yeni tayinle gelmişse o kadar kibar, ilgili davraniyormis ki şaşırıyorduk aynı kişi mi diye... Sanırım elde edene kadar karakterlerini gizliyorlar. Sonra yine kaba ilgisiz hallerine geri dönüyorlar.Nişanlıykrn öyleydi o kadar ilgi gösterdi ki sıkılırdım evlenince şöyle olucak böyle olucak diye vaatler verirdi ama şimdi hiç biri yok