Eşim benimle ilgilenmiyor

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....

ah be tatlım o erkeklerin hep bir açıklaması vardır zaten.normal evliliklerdede ilk 1 sene öyle hayal ettiğin gibi geçer genelde sonra aynı durumları çoğu kadın yaşar.üzüldüm senin adına gerçi.çünkü kadınız işte ilgi istiyoruz alaka bekliyoruz sevgisini sonuna kadar hissetmek istiyoruz

bence yeni kavga etmişsin zira yaklaşık 2 satt öncede ben diyordum hakkımı helal etmiyorum diye sebep ise seninle tıpkısının aynısı:1::1::1:

en ilginci eşimin verdiği cevap senin eşinin verdiği cevapla tıpatıp ben gezmeye gidiyorumda mı seni ihmal ediyorum öyle olsa busöylediklerinde haklısın diyo......

bazen düşünüyorum aldatması yok başka kötü huyu yok amenna eyvallah ama ne biliiim işte yaaa....:43::43::43::43:

aynı durumdayız canım benim ne desem boş şu an :((((

hmmm elimi tutma vs filan olayı değil benimki....bi kere alıp dışarı çıkarmadı aylardır sinemaya gidelim diyorum ama hep yorgun hep yorgun....

sen yine 6 seneden sonra benimse 2 sene bile olmadı daha:(((

ah be tatlım o erkeklerin hep bir açıklaması vardır zaten.normal evliliklerdede ilk 1 sene öyle hayal ettiğin gibi geçer genelde sonra aynı durumları çoğu kadın yaşar.üzüldüm senin adına gerçi.çünkü kadınız işte ilgi istiyoruz alaka bekliyoruz sevgisini sonuna kadar hissetmek istiyoruz

cıx biz senin dediğin gibi 1 sene bile geçiremedik.daha 1 kez kendi isteğiyle elimi tutmadı.bana 1 kez olsun gözümün içine bakıp seni seviyorum demedi.1 kez olsun ilişkiye girmek için yanıma gelip sırnaşmadı,gülümsemedi bile.hep ben sordum istiyo musun diye....allah kahretsin benim koamı.lanet olasıca:(

cıx biz senin dediğin gibi 1 sene bile geçiremedik.daha 1 kez kendi isteğiyle elimi tutmadı.bana 1 kez olsun gözümün içine bakıp seni seviyorum demedi.1 kez olsun ilişkiye girmek için yanıma gelip sırnaşmadı,gülümsemedi bile.hep ben sordum istiyo musun diye....allah kahretsin benim koamı.lanet olasıca:(

bu kadarıda pes yani:((((

ya nişanlılık flört döneminde:44::44::44:

bi flört dönemi geçirdiniz mi?
o zaman da mı böyleydi?
veya nişanlıyken?

4 sene konuştuk ama telefonda.sanal bi ilişki değil.ablamın iş arkadaşı ama sadece 1 kere 10dk oturup konuştuk yüzyüze.tep telefonda görüştük konuştuk.biçok kez biraraya geldik ama hep kaçtık birbirimizde.sanal gibi bişi oldu sanırım....1 sene nişanlı kaldık.o zaman içerisinde yolda yürüken ben elini tuttum hep.birini gördüğü zaman hep utandı.elini çekti.ellerimin arasından çekip çıkardı ellerini.ben bilmiyorum ama çok yorulduğumu,yıprandığımı hissediyorum

4 sene konuştuk ama telefonda.sanal bi ilişki değil.ablamın iş arkadaşı ama sadece 1 kere 10dk oturup konuştuk yüzyüze.tep telefonda görüştük konuştuk.biçok kez biraraya geldik ama hep kaçtık birbirimizde.sanal gibi bişi oldu sanırım....1 sene nişanlı kaldık.o zaman içerisinde yolda yürüken ben elini tuttum hep.birini gördüğü zaman hep utandı.elini çekti.ellerimin arasından çekip çıkardı ellerini.ben bilmiyorum ama çok yorulduğumu,yıprandığımı hissediyorum

yapısı böyle demek ki,
işin zor canım ya ne desek boş gibi:ssz:

O yapmıyorsa sen yap diyecektim ama zaten hep yapan taraf senmişsin.

Bu durumda ne denir bilemedim.

Şöyle bir şey dene,
bu defa da hiç üstüne düşme uzak dur, umursama,
ama epey dayanman gerek.

sen bile bile lades demişsin be canım...balık baştan kokar:44::44::44:

ömür törpüsü resmen:43::43::43:

erkekler neden böyle???????????????????? hayalimde hep şey vardı.evlendikten sonra eşim bana hep ilgi gösterecek,hep birlikte vakit geçireceğiz vs vs vs....ama ne hacet.benim eşim öküz çıktı dicem ama öküze bile hakaret olur.insan 1 kere eşinin elini tutmaz mı? 1 kere güzel bişey,özel hissettirecek bişey söylemez mi? ilgi göstermez mi???????????????? 3 ay onra 5 sene dolacak 6. seneye gireceğiz.bu konuyu defalarca söyledim.daha ne yapıcam diyo.evde duruyorum hiçbi yere gitmiyorum diyo.arkadaşlarımın hepsi kahveye gidiyo geziyo tozuyo,bende mi onlar gibi oluyum diyo.çocuk gibi kucağıma alıp seviyim mi diyo.evde durması bile onun için yetiyo.onlarca kez kavga ettim.boşanmaya çıktım ama nafile.bu konuda ona hakkımı helal etmiyorum.ben onun 1 sözüne bile razıyken,o benim söylediklerim için ağzını burkuyo.HELAL ETMİYORUM İŞTE.....

siz benim paylastigim konuya gozatmadiniz sanirim...saglikli sihhatli olsunlar durust olsunlar da varsin nezaketten bihaber olsunlar...yuvanizda bulunsunlar baba olsunlar ten kokulari dolsun yuvanizin icine de varsin okuz (!) olsunlar...Allah baska imtihan vermesin

çok üzüldüm gerçekten çok kötü bir durum. şunu anlamadım neden utanıyor sizinle niye çekiniyor onu anlamadım.4 sene konuşmuşsunuz sonuçta severek evlenmediniz mi görücü usulü olsa anlarım ama bu durum farklı biraz

O yapmıyorsa sen yap diyecektim ama zaten hep yapan taraf senmişsin.

Bu durumda ne denir bilemedim.

Şöyle bir şey dene,
bu defa da hiç üstüne düşme uzak dur, umursama,
ama epey dayanman gerek.

insan 1ay 1,5 ay ilişkiye girmeden dayanabilir mi?????????????????????????? biz duruyoruz.artık ben baştan çıkıyorum resmen.millet karısından yakınır ama ben eşimden taraf yakınıyorum.diyorumki kendi kendime bekleyim bakalım ne kadar dayanabilecek.aradan 1 ay geçiyo ama eşimden tık yok.kavga ediyorum sonrada haliyle.ben hastalanıyorum,yıkanıp temizleniyorum aradan 10 gün geçiyo ama eşim halen beni adetli sanıyo.düşünün artık okadar ilgili benimle.sonrada sen hastaydın ben napıyım diyo.puffffffsssssssssssss

insan 1ay 1,5 ay ilişkiye girmeden dayanabilir mi?????????????????????????? biz duruyoruz.artık ben baştan çıkıyorum resmen.millet karısından yakınır ama ben eşimden taraf yakınıyorum.diyorumki kendi kendime bekleyim bakalım ne kadar dayanabilecek.aradan 1 ay geçiyo ama eşimden tık yok.kavga ediyorum sonrada haliyle.ben hastalanıyorum,yıkanıp temizleniyorum aradan 10 gün geçiyo ama eşim halen beni adetli sanıyo.düşünün artık okadar ilgili benimle.sonrada sen hastaydın ben napıyım diyo.puffffffsssssssssssss

eşinin cinsel sorunları var bence bı doktora gıtsın evli ve sağlıklı bı erkek bukadar kayıtısz kalamaz

sakin ol canım bela okuma,benim eşimde aynen anlattığın gibi ,başkaları gibi kahveyemi gidiyorum hergün evdeyim işte,
kucağımamı alıp seveyim aynı anlattığın şeylerı derdi,ve anlattığının hepsi
galiba biraz sabırlı olup,takmamayı öğrenmemiz gerekiyo,7.5senelik evliyiz biz
6senemiz böyle geçti yaşımda biraz küçüktü çok takıp ağladım,aynen boşanmayı düşündüm beni sevmiyo herhal ,diye
ama öyle değilmiş yapısı öyleymiş birde çevresinde gördüğü evliliklerden esinlenmiş bizimki,
şimdi canım o günler bana akıl veren olsaymışta ağlayıp,üzülüceme bende onu takmayıp istemeseymişim ,
en fazla 1ay istemez evde süslü püslü eşini görünce illaki birgün ge-le-cek kur yapacak oda
demem oki takma normal davran,havan sudan onun ilgi alanından konuş,sende kafanı başka şeylere ver ,hatta ben burda çok takılıp ilgilenmezsem bizimki merak eder napıyorum diye niye yanımda durmuyosun diye trip atar,
çocuğun varmı bilmem ama varsa onla ilgilen,hayatında ondan başka şeylerde olduğunu görsün biraz.
benim eşim hep der ,kaçan kovalanır ,diye biraz benziyolar sanki belki seninkide öyle düşünüyodur:34:

evli arkadaşlar bunu daha iyi bilir sanırım,
evli bi adam 1- 1,5 ay ilişkiye girmeden umursamazca durabilir mi?
geçenlerde bi arkadaş eşiyle haftada bir gün ilişkiye girdiğinden yakınıyordu, eşi sadece cumartesi günleri ..
gelip burayı okusa haline şükreder sanırım:ssz:

Canım çok kötü bi durum.ama 6yıl olmuş değişmez ki.ama böylede nasıl geçer.benim bi yakın dostum aynı senin esin gibiydi kocası.19 yıl oldu evleneli hala aynı.Allah esine muhabbet versin ne diyelim

çocuk varmı canım?

kibar arkadaşları olaydı eyiydi örnek olurdu ona...

oturup detaylı bir konuşma yaptınız mı eşinizle?

bir süre yaşam koçuyla görüştüm ama hep ben ödün vermem gerektiğini anladım.taş değilimki ama.bende ilgi istiyorum,bende kendimi özel hissetmek istiyorum.çok üzülüyorum.hakkımı helal etmiyorum.

Back
X